2012. november 3., szombat

A nagy Wallis-kísérlet

A múltkori lakknál beszámoltam a csalódásról, hogy ez bizony mégsem a Wallis utánzata. Ugyanakkor el is határoztam, hogy tesztelem különféle alapokon, hátha megtalálom azt a kombinációt, amelyben felidézhető a Wallis színe. Emlékeztetőül ismét Amarixe képe:


Először a kisujjamon fenthagytam, és a tetejére a Maybelline 108-as aranyszínű lakkja került, és nem volt rossz az összhatás, de nem volt elég sötét és zöld, valamint úgy eltűnt az Antique Gold csillámos jellege. Aztán a mutatóujjamra egy bronzos-rezes lakkot kentem, a középső ujjamra egy krémszínű világoszöldet, a gyűrűsre pedig a 108-as Maybelline-t, mindegyiket két-két rétegben, és jöttek az Antique Gold rétegei.

A lakkok magukban:

Természetes fényben

Vakuval
Egy réteg:

Természetes fényben

Vakuval

Még messze a kívánt hatás, de a gyűrűsujjon lévő kombinációval végre tökéletes arany lakkozást kaptam, így ha nem is egy lakk személyében, de végre megvan a hőn áhított tökéletes aranyszín. :-)

Két réteg:

Természetes fényben

Vakuval

Három réteg:

Természetes fényben

Vakuval

És itt számomra megtörtént a csoda. Még mindig nem tökéletes a dolog, de a mutatóujj kombója totális szerelem. Azt hiszem, ezeket a lakkokat egymásnak teremtették.

Természetes fényben

Vakuval

A bronzos szín már önmagában is csodaszép, ez tény, de ezzel a lakkal végre a Wallisra emlékeztető színt sikerült előállítanom. Nem tökéletes, de én beérem vele, és végre nem fogok feleslegesen vágyakozni egy méregdrága lakk után.

10 megjegyzés:

  1. Látom szeretsz kísérletezni :) A mutatóujjad körme tényleg egészen hasonlít az eredetire.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, meg gondoltam, ez másokat is érdekelne. sokan odavagyunk ezért a csúnya-szép lakkért :-)

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Abszolút. Pont ilyen zöld színek tetszenek díszbe, sötétlilával kombinálva. :-D

      Törlés
  3. Nagyon-nagyon jó, szerintem feltaláltad a Wallis tökéletes dupe-ját! Nekem még egy kicsit jobban is tetszik a te körmödön, mint Amarixe-én. :D :)

    VálaszTörlés
  4. tényleg a mutatóujj lett a legszebb! :)
    de az utolsó képen az összes szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazából mind szép a maga nemében :-)

      Törlés
  5. Szépséges, tényleg hasonlít :))

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.