2012. november 11., vasárnap

Essence Breaking Dawn 2. – lehetséges hasonmások

Jelenleg mindenhol az Essence új trendkiadásáról van szó, így sok újat nem tudnék mutatni, ezért gondoltam, összevetem a színeket más lakkokkal. Szétnéztem a gyűjteményemben, ami, higgyétek el, nem kicsi, és mindössze két lakkhoz találtam hasonlót benne. Sem a Jacob's Protection, sem az Alice Had A Vision – Again nem lelt párra a sok-sok lakk között, ez a két árnyalat igazán egyedi szépség. A Piece Of Forever a Maybelline 108-asával került összevetésre, az Edwards's Love pedig egy régi Colour and Go lakkal, a neve Galactic Black, illetve a Vampire's Love kollekció Hunt Me If You Can nevű lakkjával. Lássuk, vajon mennyire hasonlítanak.

A képek kölcsöngéppel készültek, az enyémbe sajnos már végképp nem lehet életet lehelni, eléggé megszenvedtem a dologgal, de azért próbáltam használható képeket készíteni. Hiába, minden gép más, össze kell velük szokni.

Az arany lakkoknál három réteggel dolgoztam mindegyiknél, de a Maybelline-ből a múltkor elég volt kettő, valószínűleg megint csak lakkozásellenes napom volt. A Maybelline-t is sárgának találtam, az Essence talán még sárgább, de melegebb, őszintén szólva csak azért adtam neki esélyt, mert reméltem, esetleg felkenve majd beleszeretek, de nem így lett. Kicsit mindkettő csíkoz, de az Essence-nél ennél erősebb csíkozódást vártam volna a gyöngyházas jellege miatt, úgyhogy ez pozitív csalódás.


Aranyos lakkok napfényben 

3 réteg természetes fényben, felül a Maybelline, alul az Essence

3 réteg napfényben, felül a Maybelline, alul az Essence

A csillámos feketék üvegben nagyon hasonlónak tűntek:



Egy rétegnél a Colour and Go már szinte tökéletes, úgyszintén a Vampire's Love-os lakk, a Breaking Dawn lakkja viszont alig-alig fed:



Ennek ellenére mindhárom két rétegben elégnek bizonyult. A Colour and Go esetében csak felsejlenek a csillámok, a Breaking Dawn esetében üvöltenek, nekem az arany középút jön be, így a Vampire's Love verziója nyert nálam:




Nálatok melyik lakk győzne a fentiek közül?

Mivel pedig ez a 200. bejegyzés, úgy döntöttem, mini játékot hirdetek, a nyeremény az általam készített Black Heart nevű fülbevaló:


Ha érdekelnek a további ékszereim, itt nézz körül:
djkatydesign.blogspot.com

Jelentkezés határideje: 2012. november 13.
Feltétel: Írj egy e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre, a tárgya legyen „Black Heart”

Sok szerencsét :-)

22 megjegyzés:

  1. Én is ilyen bejegyzést terveztem a Maybelline-nel, és a Piece of Forever-rel! :)) Teljesen ugyanazok, de nekem az Essence olyan "simább felületű", így picit jobban tetszik. De mind a kettő abszolút szerelem! :)

    VálaszTörlés
  2. A Myabelline jobban tetszik. Az essence meg tök úgy néz ki, mint a Catrice revoltaire te-ből az arany színű.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is, pedig amúgy nem vagyok oda érte, dehát minden relatív :-)

      Törlés
  3. Hmm mindkettőnél az Essence Breaking Dawn tetszik jobban! :D
    (Az első képen az ott egy cicafarok?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, nekem pont nem, ezért épp az előbb ki is tettem őket blogsale-re. És igen, az ott Schrödinger farkincája, hiába, nem maradhat ki semmiből. :-D

      Törlés
    2. Hihetetlen cicamegfigyelő vagy Elíz... :D
      Nekem a második felvonásból tetszik jobban az essence,az elsőnél a maybelline a nyerő :)

      Törlés
  4. nekem az arany tetszik a legjobban, és a Maybelline, akartam arany színű essencét, de akkor Maybellinet veszek holnap, meglepem vele magam, így is szülinapom lesz holnap :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól teszed, de jól nézz körül, mert nagyon különbözőek az árak. Amúgy pedig előre is nagyon boldog születésnapot! :-)

      Törlés
  5. Az Arany BD lakkot pont ezért nem vettem meg, mert megvan ez a Maybelline, a feketét pedig azért nem mert van 3 csillámos fekete lakkom (köztük a Vampire's love is) és nincs akkora hatalmas különbség köztük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hét igen, bár a BD feketéje übercsillámos, de nekem valahogy már túl sok. :-)

      Törlés
  6. a Maybelline a kedven :)) és a Vampir's Love :))
    gratu a 200. bejegyzésedhez :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is mindegyikből az új tetszik, az arany lakkot meg is vettem ma, már szárad is a körmömön, épp azon agyalok, hogy mivel díszítsem, mert így magában nagyon egyszínű és túl arany :-)
    A cica farok nagyon cuki, néha nálam is nagy kihívás úgy fotózni, hogy ne legyen a képen egy macska-darab :-)
    Gratula a 200. bejegyzéshez, csak így tovább :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, kíváncsi vagyok, szerintem Neked jól fog állni, legalábbis a metálnarancs nagyon illik Hozzád! A cicarészeket pedig most már direkt sem vágom le, miután láttam, hogy ők is a blog sztárjai, mert szeretitek látni őket :-D

      Törlés
  8. Épp ezen gondolkodtam, hogy az arany hasonlít a Maybelline lakkra. Amúgy nem vagyok oda ezért a kollekcióért...az arany lakk tetszik, a többi nekem túl egyforma :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem az Alice és a Jacob meggyőzött, mert ha az én gyűjteményemben nincs párjuk, az már eredmény. :-D Az arany nekem túl sárga, de van, akinek meg tök jól áll, a Maybelline kicsit fémesebb és hidegebb, nekem az jobban bejön :-)

      Törlés
  9. Jók az ilyen posztok :)) Nekem a kékre vannak ötleteim, már csak hangyányi idő kéne rá :SS

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó igen, az időhiány... Ismerős sajnos nagyon :-S

      Törlés
  10. En lemaradtam az Alice lakkrol  Mast meg tudtam venni, amit akartam.Tudom, ez nem olyan honlap, de ha valaki megvette, es megsem tetszik annyira, megvennem szivesen, jo aron. Koszonom szepen. nagytimszi@gmail.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom, hogy az fogyott el leghamarabb, mert csodaszép. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.