2015. április 14., kedd

Nyomdás manikűr két változatban – Picture Polish, A-England és Catherine Arley

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy manikűr... Szép volt, szerettem, de nem sikerült elég tavasziasra, így igazából alig vártam, hogy újra elkészítsem, és másodszorra, bár a jellegét megtartva, vidámabb jelleget öltsön. Ez a változat aztán Naillandmani-kedvezményt is hozott nekem, így különösen kedves lett a számomra, hiszen nálam biztosan jó helye van az engedménynek, lévén, hogy jelenleg is terebélyes kívánságlistám van a webshopban.

Az első változathoz az alábbi lakkokat használtam fel, a nyomdázás pedig ismét Pet'la-lemezzel készült, mert ezzel minden esetben garantált a jól sikerült nyomdázás. A Catherine Arley lakk egyébként már szerepelt a blogon, és ide kattintva tudjátok megtekinteni a róla szóló 2013-as bejegyzést (rohan az idő...).

A-England Fonteyn, A-England Bridal Veil, Catherine Arley 1100, Avon Licorice

A lemezről ezúttal a felső sor ötödik mintáját választottam, amely mikroszkopikus méretű indákat is tartalmaz, de még ezek is tökéletesen látszódtak a körmökön még egy sima, nem nyomdázós lakkal is.






Az első verzióról csak Instagramos képek készültek, így ezeket láthatjátok fentebb, a második változathoz azonban minden szokásos képet is elkészítettem. Egyébként mindkettő esetében a jobb kezemen ellentétesen kentem fel a rózsaszín és az ezüst körömlakkot. A felhasznált lakkok:


A-England Fonteyn, A-England Bridal Veil, Picture Polish Pirouette, Flormar Mirror

Nos, a Fonteyn nálam minden idők egyik legkedvesebb lakkja lett, ugyanis egy, azaz EGY rétegben fed, így kétségem sem volt afelől, hogy nyomdázáshoz is tökéletes lesz. A Bridal Veil a visszafogott holohatással vett meg magának, a Pirouette szintén, a Flormar pedig már máskor is bizonyította tudását, ezek mellett pedig abszolút kedvenc a Golden Russian lemez is. Vagyis a manikűr már eleve csupa kedvenccel készült, így szinte hivatott volt a sikerre, és szerencsére valóban elégedett voltam a művel. (A Fonteynen kívül mindegyik lakkból két rétegre volt szükség a tökéletes fedéshez.)

Természetes fény és vaku:




Természetes fény:



Természetes fény és vaku:





Napfény:





A képek mennyiségéből gondolhatjátok, mennyire tetszett az elkészült manikűr, de ráadásként még az Instagram-képeket is megmutatom:






Emellett ide kattintva az Instagram-videót is megtekinthetitek. Érdemes, mert csodásan szikráznak a lakkok benne.

A körömlakkokat a Flormar kivételével megvásárolhatjátok a Nailland webáruházában, mivel a Mirror lakkok már nem kaphatóak náluk:

A-England Fonteyn
A-England Bridal Veil
Picture Polish Pirouette

A Pet'la lemez beszerzéséhez a cég saját honlapját ajánlom, amelyen belül ide kattintva juthattok el a Golden Russian nevű csodához.

Ti szoktatok ilyen összetett manikűrt viselni a hétköznapokon?

18 megjegyzés:

  1. Gyönyörű manikűr lett, imádom a színeit ^^

    VálaszTörlés
  2. Borzasztó vagyok ha összeillő színeket kell válogatnom. A Fonteyn nagyon szép rajtad! Nemrég rendel egy CA holot, az árukhoz képest nagyon jó lakkok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A CA holók naggggyon jók, és sok drága lakkot ki lehet váltani velük, ráadásul bizonyos esetekben még jobban is fednek, és akár nyomdázásra is alkalmasak. Igen, jól látod, Colour Alike-rajongó vagyok :-D

      Törlés
  3. Mindkettő nagyon szép, de az első kicsit jobban tetszik, az nekem jobban egyben van. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rajtad én is inkább azt a verziót tudnám elképzelni. Na, majd ha Te is nyomdázásba kezdesz... :-)

      Törlés
  4. Szuper lett mindegyik manikűr, nagyon tetszik a színkombináció!
    Nekem személy szerint a második picit jobban tetszik, mivel az világosabb :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, köszönöm! Nekem is a második tetszik, mert az akár tavaszra is tökéletes, míg a másik inkább még téli manikűrnek tekinthető :-)

      Törlés
  5. Bjútiful mani, a napsütéses képektől dobtam egy hátast :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, és örülök, hogy tetszenek a napsütéses képek, mert nem volt egyszerű elkapnom a kevés napsütéses percet a vonuló felhők között :-)

      Törlés
  6. Ez a lemez nagyon szép! A lakkok meg önmagukban, egyesével is tetszenek, hát még a mintával! Fonteynen én is gondolkozom már régóta, annyira kellemes szolid színe van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, ez a lemez nagyon ott van a szeren, nemhiába választottam már legalább négy manikűrhöz mintát róla :-) A Fonteynre csakis rábeszélni tudlak, mert az egyréteges fedés nagyon ritka, és még tartósnak is bizonyult rajtam :-)

      Törlés
  7. Nagyon szép lett, az összhang megvan. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy így látod, mert mindig kínosan ügyelek a harmóniára :-)

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, hogy Neked is bejön, és Rajtad is szívesen megnéznék valami hasonlót :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.