2016. május 5., csütörtök

A-England Cathy vs. Avon Rain Washed – közkívánatra

Amikor megláttam az Avon új tavaszi kollekciója részeként megjelent Rain Washed nevű szürkéskék csodát, rögtön az A-England Cathy ugrott be róla. Mindketten tudnak szürkék, kékek, sőt néha még lilák is lenni, egyedül a holohatás és az irizálás hiányzik az Avon lakkból, így gondoltam, összevetem őket Nektek, jó néhány fényviszonyban – na meg Ti is jeleztétek az ezzel kapcsolatos igényt. A képekről a szokásos, elmaradhatatlan macskaszőr sem hiányzik, ez már-már a védjegyem. :-)

Kétféle ISO-beállítású természetes fény, kétféle ISO-beállítású napfény és vaku volt a segítségemre, na meg természetesen Bogyó cica, aki sehonnan sem hiányozhat. Mindenhol ott KELL lennie, mert igazi kíváncsi és mindenlébenkanál szeretetgombóc.












Nos, sok fényviszonyban rendkívül közel állnak egymáshoz, így ha olcsóbb alternatívára vágyunk, és nem létszükséglet sem az irizálás, sem a holohatás, jó választás lehet a Rain Washed. Ráadásul két rétegben fed, fényesre szárad, és megfelelő alaplakkal akár 6-7 napig is csodálhatjuk a körmeinken. A jelenlegi katalógusban 666 Ft/db áron juthattok hozzá három lakk rendelése esetén. Ördögi a kísértés, nem igaz?


Nektek hogy tetszik? Beneveztetek valamelyik új Avon-színre?

8 megjegyzés:

  1. Hát nem tudom. Kb. annyira hasonlít a Cathy az Avonra, mint a Moyra Silk Nude Tokióra. Egyébként meg mérges vagyok a Cathyre, mert a felénél ugyanúgy besűrűsödött, mint egy 400 Ft-os lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Tokióval is összenéztem, meg az ILNP Paper Route-tal, de azoknak köze sem volt a színéhez, így maradt a Rain Washed. A Cathyre szerintem ne haragudj a sűrűsödés miatt, hiszen a benne lévő anyagok belőle is párologhatnak, ami normális jelenség. Nálam még tökéletes az állaga, de tény, hogy csak a negyede fogyott el, amúgy meg készenlétben áll a körömlakkhígító :-)

      Törlés
  2. Az utolsó három fotón különösen ínycsiklandóan fest a Cathy, az alapszíne pedig nagyon hasonló ennek a két lakknak.
    Az én szívem már a Rain Washed-é! :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Cathy egy csodaszép, kifinomult lakk, és nagyon a magaménak érzem, ezért is örültem meg annyira a Rain Washednak. Csodaszép krémes árnyalat, így nem csodálom, hogy elrabolta a szívedet :-)

      Törlés
  3. Szerintem nem hasonlítanak, de az Avonosat érdemes lenne kipróbálni egy holo fedőlakkal, biztosan gyönyörű úgy, meg fedőlakktól függően lehet szürkítene annyit rajta, hogy közelebb hozná a két színt. A cicák pedig annyira édesek, hogy mindenben részt szeretnének venni. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizonyos fényviszonyokban nagyon hasonló hatást keltenek, és ha nincs ott a Cathy, szerintem lehet esélye az Avon lakknak. Majd kipróbálom a Dance Legend holofedővel, hátha hasonló hatást érek el, és megmutatom az eredményt. :-) A cicák tényleg nagyon közösségi lények nálunk, szoktak is csodálkozni a tipikus, utálatos macskával rendelkező cicatulajdonosok :-D

      Törlés
  4. Ezt a lakkot kértem tesztelésre, már várom hogy milyen :) Szerintem elég egyedülálló szín.
    Az England is nagyon tetszik, de valamiért az Avonos közelebb áll hozzám.
    Jaj, ezek az állatok úgy nőnek mint az ember gyerekek :D Hamar :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát biztosan csodásan áll majd Rajtad a Rain Washed! Már alig várom, hogy milyen manit alkotsz majd vele :-)

      Hát bizony, én is úgy érzem, hogy túl gyorsan nőnek, szinte repül az idő, pedig annyira cukik kicsinek :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.