2014. január 24., péntek

Nyereménycsomagom – Őszikék nyereményjáték

Annyira, de annyira tudok tologatni dolgokat, hogy a halogatós TAG-et ki sem töltöm, mert az úgysem tudja kifejezni... Történt ugyanis, hogy nyertem Zitu nyereményjátékán, és akkor döbbentem rá, hogy még egy őszi nyereménycsomagomról sem számoltam be. Viki nyereményjátékán, az Őszikéken ugyanis szuper csomagot nyertem, amely már október végén meg is érkezett hozzám.


Ráadásul december 27-én létrehoztam egy mappát, hogy majd aznap kiteszem a képet, és megírom a bejegyzést, de ennyit arról, hogy a karácsonyi szünetben elvileg majd sok időm lesz...

Na de a lényeg, a csomag: tartalmazott fürdősót, arcmaszkot, illatos mécseseket, teákat, tusfürdőt, kézkrémet és ajakápolót. Ezek közül már csak az arcmaszk és a kézkrém tesztje van hátra, a többit szép lassan teszteltem és/vagy elfogyasztottam már, és meg kell, hogy mondjam, hogy Vikinek remek érzéke volt a csomag összeállításához: egytől egyig szuper őszi-téli illatok és termékek voltak benne, úgyhogy innen is köszönöm neki az ajándékot! Aki pedig még nem ismeri Viki blogját, az mindenképpen nézzen be hozzá, mert érdemes! :-)

Titeket mennyire talál meg a szerencse? Szoktatok nyerni? Ha igen, hol?

8 megjegyzés:

  1. :D nagyon jó dolgokat nyertél. én elég ritkán nyerek, de azért előfordul. pl. Nettinél, Zitunál, és fb-on is nyertem már Soie Essentiel-nél, meg a Sleek Monaco palettát is nyertem. :) végülis elég jó dolgokat szoktam nyerni, ha egyszer rám mosolyog a szerencse.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ejha, ahhoz képest, hogy ritkán nyersz, jó hosszú listád lett! Szerintem Te a szerencse lánya vagy. :-) A Monaco palettáért egyébként Te is annyira odavagy, mint én? :-)

      Törlés
    2. igen! :) a kedvencem egyértelműen a sand walker nevű natúr árnyalat, ezt fogyasztottam a legjobban, és a lila és sötétkék színeket is nagyon szeretem, főleg kombinálva, nagyon szépek. :) a magenta színűt és a sunset nevű szemhéjpúdert nem használtam még, de egyszer talán ahhoz is megjön a kedvem :)

      Törlés
  2. Gratulálok! :) Én azt hiszem már kifejtettem, mennyire vagyok szerencsés típus :DD

    VálaszTörlés
  3. Annyira, de annyira tudok tologatni dolgokat, hogy a halogatós TAG-et ki sem töltöm, mert az úgysem tudja kifejezni... ez kész :D De imádlak Katy, végre egy jót röhögtem :D
    Gratulálok amúgy ^^

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! :) Nagyon jó dolgokat nyertél! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.