2015. december 23., szerda

Manikűrvadász, 22. forduló – karácsonyi manikűr Andi alkotása alapján

Mondhatnám, hogy tősgyökeres Manikűrvadász-tag vagyok, ugyanakkor épp nemrégiben csúsztam le egy fordulóról figyelmetlenség miatt. Viszont nagyon a magaménak érzem a kezdeményezést, és ezúttal semmiképpen sem szerettem volna kihagyni, és sikerült is időben leadni a jelentkezésemet az ötletgazda Izabella felé. Andit kaptam páromul, így még izgatottabban néztem a kihívás elébe, hiszen csodásabbnál csodásabb manikűröket láthatunk a blogján, így választanom is nehéz volt.

A karácsonyi időszakban szokásos hegedülés miatti rövid körmeimre illő mintát kellett keresnem, így egy egyszerű, mégis mutatós és igazán karácsonyi manikűrre esett a választásom: 


A kivitelezéshez rendkívül sok lakkot használtam, szokatlan is volt ez tőlem: alaplakként az Avon barázdakitöltő lakkját választottam, majd két rétegben az A-England Cathy következett, amelyről itt már olvashattatok tesztet, és azóta is töretlen az imádatom iránta. A fenyőfa megfestéséhez az A-England Saint George volt a választásom, amelyet itt láthattatok manikűrben. A fenyőfa fényeit, illetve a nagyobb glitterekkel ábrázolt díszeket két China Glaze lakk, a Glitter All the Way és a Pizzazz biztosította, míg fedőlakként a már kedvenccé vált EverGlaze szolgált. Végül a csúcsdísz pöttyöcskéjéhez az A-England Holy Grail nevű lakkját szemeltem ki, amely szintén szerepelt már manikűrben, méghozzá itt.



Nos, akár túl fényesnek és giccsesnek is mondható lenne ez a karácsonyfa, ugyanakkor épp most futottam bele Instagramon az Interior123 egyik képébe, amelyen egy hasonlóan agyonpakolt karácsonyfa látható, így már nem is bánom a sok-sok csillámot:


Nagyon örülök, hogy részt vehettem a fordulóban, hogy Anditól vadászhattam, és hogy ráadásul még elégedett is vagyok az eredménnyel, arról nem is beszélve, hogy a Top 10 karácsonyi körömlakkomról szóló videóból két lakk is belekerült az alkotásba, így velem lesznek a holnapi ünnepi vacsorán. (A Glitter All the Way a tavalyi videóban kapott szerepet, így ha gondoljátok, tekintsétek meg azt is ide kattintva.)

Rajtatok milyen lakk lesz majd az ünnepen?

26 megjegyzés:

  1. Tyű, de szép lett! Jobban tetszik így színesen :) köszönöm az újra alkotást! Boldog karácsonyt Katy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm, hogy Tőled vadászhattam, és remélem, csodásan telt a karácsonyod :-)

      Törlés
  2. Nagyon szeretem a sokszínű karácsonyfát, mert számomra a család életét jelképezi az évek alatt összegyűjtött díszek sokfélesége, és bár gyönyörűnek látok minden karácsonyfát, a tarkáknak "lelke" van! :)
    Boldog Karácsonyt Kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Idén hosszú idő után nálunk is tarka volt a fa, és felüdülés volt megint így díszíteni :-) (A szüleimnél mindig én vagyok a felelős)

      Törlés
  3. Igazán szép és karácsonyi lett! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jól néz ki, szeretem az ilyen karácsonyfás manikűröket :)
    Boldog karácsonyt előre is! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és remélem, csodásan telt a karácsonyod :-)

      Törlés
  5. Tényleg olyan, mintha jól megpakolt fáid lennének. Biztos vagyok benne, hogy ez egy jelzés volt, hogy idén több fátok lesz! :P Amúgy ilyen sok karácsonyfadísz viselésétől nem fáradtak el a kezeid? Hát ennyivel, minimum öt fát fel lehetne vértezni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, lehet benne valami, hogy ez egy jel volt :-D A díszeket egyébként egészen jól bírtam, biztosan izmosak az ujjaim :-D

      Törlés
  6. Nem is giccses :) nagyon tetszik. Cathyt én is felkentem egyik nap, elég gyorsan fogy a többi AE lakkhoz képest :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Cathy pedig az egyik legszebb, legkifinomultabb lakk a világon :-)

      Törlés
  7. Instagramon már láttam, és még mindig nagyon tetszik! ;)

    beautysecretsfromnora.blogspot.hu

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.