2013. május 29., szerda

Avon-zsákmányok a nyárra

Tartozom még egy Avonos beszámolóval, és szerencsére a termékek többsége a mostani katalógusban is akciós még.


Senses Waterfall tusfürdő nagy kiszerelésben:
Isteni citrusos illata van, habfürdő és kézmosó funkcióban fogom használni. A mostani katalógusban az 500 ml-esek vannak akcióban, két termék vásárlása esetén 1198 Ft-ot kell fizetni. (166. o.)

Foot Works Papayás lábápoló termékcsalád:
Még nem próbáltam őket, de az illatuk isteni. A 162. oldalon a lábspray 549 Ft, a család többi tagja a 158. oldalon található, jelenleg sajnos nem akciós.

Naturals arcápolók:
Elég jó áron juthatunk az életkorunknak megfelelő termékekhez, ezért meg is rendeltem a nekem megfelelő arckrémet, tonikot és arctisztítót. A 112–115. oldalon most is megtalálhatók akciósan.

Avon karotinos napozóspray:
Végre visszahoztak egy olyan termékcsaládot, amely a napozást karotinnal is segíti. Ez a 15 faktoros, úgyhogy egyelőre ezt használom, amíg kellő alapot nem szereztem a Sundance 6 faktoroshoz. A 150. oldalon 1899 Ft jelenleg, de ez elég magas ár, biztosan lesz még jobb áron is a nyár folyamán.

Nektek megvan valamelyik a fentiek közül?

18 megjegyzés:

  1. A tusfürdő nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Én is megvettem az arclemosó 20+ fajtáját!

    VálaszTörlés
  3. Hú a papayás cuccokat de megszagiznám :P

    VálaszTörlés
  4. A 20+ tonikot kértem,és a papayás lábápolót szettben az előző katalógusból.
    Esetleg az arctisztítóról és az arckrémről lehetne egy bővebb bejegyzés?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tesztelem őket, és írok róluk a napokban :-)

      Törlés
  5. Avonból csak lábápolót szoktam rendelni meg néha testpermetet. Utóbbiból nem tudsz valami jót ajánlani? Valami nyáriasat szeretnék. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 110. oldalon ma sok illat akciós belőle, a dinnyés nagyon nyári, de van epres és málnás is, ha igazán nyárira vágysz. :-) 549 Ft-ba kerülnek :-)

      Törlés
  6. Engem a trúpusi illatokkal (ananász,papaya,mangó stb.) le lehet venni a lábamról :))) Egyszerűen odavagyok értük... A lábsprayt azonnal megrendeltem a jelenlegi katalógusból :) Alig várom ,hogy megszagolgathassam.
    Egy kérdés: Élőben is olyan szuper az illatuk ,mint a katalógusban található dörzsölős mintán volt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon jó élőben is az illatuk, szerencsére nem okoztak csalódást :-)

      Törlés
  7. Az új Naturals termékeket én is megrendeltem, a lemosó sajna most nem jött meg, majd a következő rendeléssel, a többiek pedig addig csücsülnek a fürdőszobapolcon (nem szeretek egy-egy termékcsaládot mással keverni), az illatuk viszont isteni :) A napozósprayt pedig a mostani katalógusból fogom megrendelni, én az Eveline bronzolajhoz edzem a bőröm, mivel az is csak 6 faktoros, az meg hófehéren még nagyon nem elég...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is mindig együtt használom a termékcsaládokat, úgy az igazi. :-D A napozást pedig ezek szerint hasonlóan látjuk, ha már kicsit barna vagyok, én is úgy érzem, hogy elég a 6-os :-)

      Törlés
  8. A lábápolós papayás szett nekem is meg van, és imádom. Jobb az illata mint amit szagoltam katalóguson. A tusfürdőt én is szerettem, bár már nem használom, más illatot kerestem magamnak. Az arcápolókból lesz majd teszt? Kíváncsi vagyok hogy teljesítenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, használom őket aktívan együtt kb. egy hétig, és utána leírom a tapasztalatokat :-)

      Törlés
  9. Én a 20+os tonikot még az előző katalógusból rendeltem, és azóta használom. Egyszerűen imádom! Az illata isteni és tényleg mattít, de nem szárít. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ennek örülök, mert még az áruk is jó :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.