2016. május 17., kedd

Newa bőrfeszesítő készülék – tapasztalatok és eredmények

Azt hiszem, velem együtt sokan vártátok az eredményt és a beszámolót, hiszen a hétvége során két érdeklődő levél, illetve megjegyzés is érkezett hozzám ezzel kapcsolatban. Jöjjenek tehát a kegyetlen képek és a saját tapasztalataim a Newa™ 3DEEP® készülék használatáról, az otthoni kozmetikaiszalon-élményről, valamint a szemmel látható fejlődésről.

Először is szeretném elmondani, mennyire a napjaim részévé vált a kezelés kis szertartása, és mennyire vártam nap mint nap, hogy jól megérdemelt jutalomként elvégezhessem. Az első napokban reggelente vettem sorra, a fürdőszobai tükör előtt, azonban a sokszor 4 perc együttesen már nem is annyira rövid idő, és így a végére bizony eléggé untam már magam. Emiatt néhány nap után estére tettem át a programot, és ekkor vált jutalmazássá is, ugyanis a kedvenc sorozataim újabb részeinek megtekintése közben, kézben tartott kis tükör használatával végeztem. 1-2 használat után ez már nem okoz gondot, és elég néhány percenként a tükörbe tekinteni, mert az ügyes kis készülék adott területen tartása nem okoz nehézséget. 

A bőrön egyébként simogató meleg érzetet kelt, ami egyszer sem vált számomra kellemetlenné, hiszen az előírásnak megfelelően köröztem vele az éppen kezelés alatt álló területen. Szerencsére az is kiderült, hogy valószínűleg rendesen hidratálom belsőleg is a bőrömet, ugyanis a gélből sem kellett túl sokat használnom, és egy kisebb babnyi mennyiség elég volt belőle. (Ezúton is csak javasolni tudom a napi 2-3 liter víz bevitelét, mert bizony a bőrünk ezt is meghálálja.)

Mielőtt áttérnénk az eredményekre, lássuk, hogyan néz ki az arcom smink nélkül és sminkkel a 20 alkalmas kezelés után:





Majd lássuk, hogyan néz ki egymás mellett az egy hónappal ezelőtti és a mostani arcom – sajnos a fényviszonyok különbözőek voltak, de ez a részletekbe menő elemzéskor majd az előnyünkre is fog válni.


A szeplők és egyéb bőrhibák halványításában remélhetőleg majd egy másik teszttermék segít, a vékonyabb arcnak pedig rendkívüli módon örülök :-)

No és akkor lássuk az első részletet. Azért jobb a sötétebb kép, mert még jobban kiemeli a bőrhibákat, és ezáltal a ráncokat is, így remélhetőleg a Ti számotokra is jobban látható lesz a különbség. A bal oldali képen viszonylag mély nevetőránc látható a számtól kb. 1 cm-re, illetve a szám sarkában az általam „fintorgóránc”-nak nevezett jelenség is megfigyelhető. A jobb oldali képen a nevetőráncnak szinte nyoma sincs, és a fintorgós is sokkal halványabb, aminek nagyon örülök, hiszen a legnagyobb ellenségemként tekintettem rá mindig is.



A második teljes arcos összehasonlító képen szintén a nevetőránc halványulása figyelhető meg, emellett pedig a szem alatti rész, vagyis az orca felső részének megemelkedése és feszesedése. Bizony, a ráncok mellett a megereszkedés is az öregedés egyértelmű jele, és szemmel láthatólag ebben is segített a készülék használata.



A kiemelt rész ezúttal a homlok, ahol bizony vannak ráncaim, bár szerencsére ritkán feltűnőek, és a készülék használata itt is halványodást hozott.



A következő képen látható, hogy az arcom vékonyodása ellenére a bőröm feszesebb lett, ami a készülék használata nélkül talán másként lett volna. Ismét az orcát és a nevetőráncot emelném ki, hiszen az arcom másik oldalán is jelentős a változás, és ennek rendkívüli módon örülök.



Részletként nézzétek meg a homlokom másik részét: a legfelső ránc ugyan megmaradt, de halványabb lett, az alatta lévő kettő viszont alig látszik, a szemöldököm feletti négyből pedig mindössze kettő lett.



Rendkívül boldog vagyok tehát az eredménnyel, és nem győzök naponta örülni a ráncok halványulásának, illetve eltűnésének, mert van olyan rész, amelyen az eddig elég jól látható ráncot már külön kell keresgélnem. A végső konklúzió előtt még megmutatom egymás mellett a sminkes képeket is, amelyek között kicsivel több mint egy hónap és 20 kezelés telt el.





Őszintén szólva a tesztelés kezdetekor is szimpatikus volt már a termék, ugyanakkor volt bennem némi kétség, hogy vajon valóban működni fog-e. Élőben is látható a különbség, és volt, aki meg is dicsérte a bőrömet, mondván, hogy valahogy szebb mostanában, de külön örülök, hogy képeket is készíthettem, és így még inkább láthatóvá vált számomra is a különbség. A Newa™ 3DEEP® tehát egyértelműen kedvenc lett nálam, és fontolgatom is a beszerzését, annak ellenére, hogy csak egyedül használnám – ugyanis testvérrel vagy barátnővel társulva jobban megérné, hiszen osztozhatnánk a költségeken. 

További hab a tortán, hogy mivel a készülék nem használ hatóanyagokat, hanem csakis a bőr saját kollagéntermelését fokozza, az 1 hónapos kúrát követően tovább folytatódik a hatása, és a bőr várhatóan még feszesebb, a ráncok pedig még halványabbak lesznek. Ezért is tervezek mind június, mind július elején újabb képeket hozni Nektek, és megmutatni a fejlődést, mert ezek után biztos vagyok abban, hogy ez is megfigyelhető lesz képek formájában is. 

A készüléket a http://newa.hu/ oldalon tudjátok megrendelni, és itt bizony kiderül az is, hogy mostanra új megjelenéssel elérhető a kicsike: az eddigi bájos babakék helyett mostanra igazi nőies, lila-arany csomagolásban érkezik, és a készülék maga is arany részletekkel van díszítve. A lila-arany kombináció iránti rajongásomat már ismerhetitek az egyik kedvenc ecsetkészletem bemutatásából, így üdvözlöm ezt a változást, és remélem, a jövőben valóban a kezemben is tarthatom majd a saját kis készülékemet – már gyűjtögetek is rá.

Ti próbáltatok már hasonló készüléket? Esetleg ismeritek a Newa™ 3DEEP® rendszert?

6 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy Neked is bevált ! :) Nagyon szép lett az eredmény :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Láttam, hogy Nálad is látványos változást hozott, remek kis ketyere :-)

      Törlés
  2. Szuper kis készüléknek tűnik, de brutális összegbe kerül. Otthoni használatra nem tudom elképzelni, hogy beszerezzek egy ilyet, de szépségszalonoknak jó lehet, vagy ha mondjuk ajándékba kapja az ember lánya egy nagyon jeles alkalomra. 😐

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nem olcsó, és nagyon szerencsés, aki az édesanyjával vagy lánytestvérével együtt tudja használni, mert felezve már nem is olyan vészes az ára :-)

      Törlés
  3. Biztosan te látod a különbséget, de a külső-belső hidratálás és egy jó alvás is csodát tesz, nem tudom, mennyire lesz tartós az eredmény vagy javul-e a dolog. Hú, azért annyira nem vagy idős, hogy meg legyen ereszkedve a bőröd, de pl. kis fogyás-hízás is erősen befolyásolja a látványt. A lényeg, hogy neked bevált, használd egészséggel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A külső-belső hidratálás nálam állandó, szerencsére megtanultam erre odafigyelni, és a gélből is alig kellett használnom, ami alulhidratált bőrnél nem így szokott lenni. Szerencsére élőben nagyon látványos a változás, de kíváncsi leszek most július elején, amikor lejár a két hónap, és ismét lefényképezem magam, hogy lesz-e még változás az itt bemutatott eredményhez képest :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.