2012. június 27., szerda

Sleek Au Naturel 601 paletta – Képek, színminták és vélemény

Mivel nagyjából éjjel-nappal dolgozom most, hogy befejezzek egy fordítást, sajnos sem smink, sem egyéb készítésére nem volt  időm, ne haragudjatok. Észben tartom még az Oh So Special palettához kapcsolódó kéréseket is, és a jövő héten, a SZABIMON, teljesítem is majd őket. Viszont, hogy addig se maradjon a blog és a kedves olvasók olvasnivaló nélkül, közzéteszem az egyik kedvenc palettám képeit. Fogadjátok szeretettel az Au Naturel palettát, az est főszereplőjét. :-)


Még tavaly nyár végén fogott el a Sleek-őrület, és számos palettát beszereztem tőlük, egyébként mindegyik tesztje tervben van. Lényeg a lényeg, ekkor rendeltem meg az Au Naturelt is Edittől. Az első törötten érkezett, és bár meg tudtam volna javítani, meg hát ez a posta hibája volt, Edit ragaszkodott hozzá, hogy küldjem vissza, fedezte a postaköltséget, és küldött helyette egy másikat (a lehető legjobb eladó, de tényleg. :-)). Így lett enyém ez a szépség:


Sleek Au Naturel természetes fényben

Sleek Au Naturel vakuval

Mint látható, itt is a Sleek gofrijellegű nyomatával vannak a színek, nekem nagyon tetszik, van, akinek probléma, bár nem egészen értem, miért. Van hozzá egy kétvégű applikátor is, na ez az a tartozék, ami nálam kihasználatlanul marad, mert ecsettel szeretek sminkelni, ha pedig az nincs kéznél, az ujjaimat használom (szerencsére azok mindig kéznél vannak :-D). Olvastam olyan véleményt, hogy túl puha a festék, és könnyen benyomható az applikátorral, tehát ha valaki azzal szeretne dolgozni, óvatosan közelítse meg a témát.

Sleek Au Naturel természetes fényben

Sleek Au Naturel természetes fényben

Sleek Au Naturel vakuval

Sleek Au Naturel vakuval

Ezek a színek gyönyörűek, és pont. Persze készítettem színmintákat is, ahogy szoktam: alapra, ecsettel, mert szerintem így látszik igazán, mennyire pigmentált az adott festék. Mint minden Sleek palettánál, ebben az esetben is elmondható, hogy a színek porzanak, tehát jobb a szemsminkkel kezdeni, lemosni az aláhullott port, és csak azután felvinni az alapozót és a többit.

A színek ismét egy átlátszó fólián vannak feltüntetve, a színminták alatt felsorolom balról jobbra őket.

Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast és Taupe természetes fényben

Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast és Taupe vakuval

Jól látható, hogy a felső sor bővelkedik matt színekben, de jól is jön az hétköznapi sminknél, na meg satírozásnál, nem igaz? Csak a Nougat és a Honeycomb lehetne pigmentáltabb, a többivel elégedett vagyok. A Taupe pedig úgy gyönyörű, ahogy van, jól eltalált aranyszín. 


Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal és Noir természetes fényben

Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal és Noir vakuval


A Conker és a Bark nem rossz, a Mineral Earth és a Noir nagyon jó, a Regal nem elég pigmentált, az abszolút legjobb pedig a Moss: hihetetlenül pigmentált zöldes-arany szín, nem annyira metálos, de pont így jó. Számomra ez a szín a tökéletes, a Taupe és ez annyira szép, hogy akár monóban is megvenném


Nektek melyik tetszik? Megvan ez a paletta? Melyik színeket vegyem fel a jövő heti sminkes listámra? 

16 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem! Ez egy nélkülözhetetlen paletta. Nálam a fehérből és a feketéből már alig van. Érdekes, hogy ennek a legjobb a feketéje, van Bad Girl-öm is, de az a fekete vmiért más...nem akar az ecsetre sem nagyon feljönni. Fura :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, majd kíváncis leszek az én Bad Girlömre, az abban lévő feketét még soha nem teszteltem, mindig a kékeket meg az ezüstöket használom belőle. :-) És ugye, mennyire szééééép ez is? :-D

      Törlés
  2. Nagyon szép színek vannak benne! :)

    VálaszTörlés
  3. szépek a színek! :)
    mikor lesz lakkos bejegyzés? hiányom van.. :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnapra terveztem lakkozást, csak még nem döntöttem el, milyen legyen, mindenesetre színes lesz, mert a cseresznyés köröm zöldje szépen befogta a körmömet. :-(

      Törlés
  4. .o tenyleg..ezzel a palettaval kezdodott a sok-sok business-unk :)

    VálaszTörlés
  5. Jajjj ne csináld ezt velem :D annyira szuper teszteket készítesz a palettákhoz, hogy az éppen bemutatott a kedvencemmé válik és a megrendelésén agyalok. Nem volt elég a múltkori MUA Undressed, most ezt is meg kell vennem XD bár a barna- és natúr színek fanatikusa vagyok, szóval ez nem meglepő!!!!

    Szerintem is a Moss a legjobb szín a palettában, és nekem is az jutott eszembe, hogy ezt pluszban még mono-ban is beszerezném, ha lenne. Szóval én szeretném azt kérni majd egy sminkben :D Köszi!
    A paletta pedig ugrott a kívánságlista elejére!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, hogy Téged is kísértésbe viszlek, viszont örülök,k hogy tetszenek a tesztek. :-) Amúgy a natúr színek engem is teljesen megvettek, pedig alapvetően nem voltam oda értük. Az Au Naturellel kezdődött... Szerintem ez és az Undressed már nagyon jó alapkollekciót alkothat. Majd számolj be, ha meglesznek, hogy Neked is annyira bejönnek-e. :-)

      Törlés
  6. Húúú, az a matt fekete, pont olyat szeretnék! Annyira guszták ezek a paletták, el fogok csábulni... :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Sleekkel jól jársz, szerintem aki leszólja, az is csak sznobságból teszi. :-)

      Törlés
  7. Meseszép színek! Nekem Conker tetszik a legjobban, pont tegnap láttam egy régebbi Glamourban egy ilyen színű sminket, és nagyon megtetszett. :)
    A tesztjeid alapján a Sleek paletta egyre feljebb ugrik a kívánságlistámon, eleinte nem is gondoltam, hogy ilyen jók.
    Rose

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, még a válogatósoknak is tetszeni szoktak, csak az aláhulló por a gond, de az könnyen kiküszöbölhető. Ami pedig fentmarad, az tartós is. :-)

      Törlés
  8. Csodálatos, már komolyan elgondolkozom, hogy barna mániás vagyok mert teljesen elérzékenyülök a palettákon és bármiféle barnás beütésű dolgon... Nougat, Nubuck, Cappuccino, Taupe, Moss, Bark és Mineral Earth a legtutibb. Azt hiszem tényleg tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg tudlak érteni, annyira szépek... Barnából sosem elég, most már én is tudom. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.