2012. július 25., szerda

Elfogyott termékeim

Sok-sok termékem fogyott el nyom nélkül, de mostanában úgy látom, népszerűek az őket bemutató bejegyzések, egyfajta utólagos tesztként. Gondoltam, mostantól én is megmutatom az enyémeket, és össze is gyűlt jó pár darab.



Az első egy Mustang parfüm, amit még 2006 karácsonya táján vettem, és most sikerült végre elhasználnom. Erőteljes, édes illat, kifejezetten téli és/vagy esti illat, nyárra kicsit sok már.


A kis Bioderma-üveg sminklemosót rejtett, még gyógyszertári akció volt, hogy az 50 ml mindössze 250 Ft-ba került, vettem is hármat, de mostanra sajnos a harmadik is elfogyott. Mindenképpen fogok még ilyet venni, mert a legtöbb lemosóval ellentétben nem csípte a szemem, és mindenféle sminket hibátlanul leszedett.


A harmadik Avon-termék, Planet Spa, Holt-tengeri ásványos bőrradír. Jó sűrű termék, kellemes, friss illattal, sok-sok radírozós részecskével. Frissítő érzés volt vele zuhanyozni a nagy nyári melegben, biztosan fogom máskor is használni.


Alatta az Avon kondicionáló hajpakolása látható, Naturals, joghurtos. Barackos illatú, fura, zselés állagú pakolás, nem volt rossz, csak éppen jó sem, pakolásnak nem nevezném, inkább csak balzsamhatású, többet vártam tőle.


Alatta van az alternatíva, szintén Avon Naturals, kamillával és aloe verával. Balzsamként van meghatározva, de ugyanúgy tégelyes, mint az előző, ami pedig pakolás. Az állaga valóban balzsamszerű, az illata finom, gyógynövényes beütésű, és nagyon puhává varázsolta a hajam, azóta már rendeltem is másikat.


Az utolsó termék pedig nagy kedvencem volt, de sajnos már nem létezik. Ezt a darabot még utólag vettem egy fodrászkellékesnél, amikor katalógusban már nem volt kapható. Hajmosás utáni fésüléskönnyítő spray, gránátalmával, ismét Avon Naturals termék. Tényleg segítette a hajam kibontását, és 1-2 napig megtartotta az illatát is a hajamon. Sajnos egyelőre nem találtam meg az utódját, remélem, lesz még hasonlóan jó megoldásom a gubancokra.


Nektek megvolt bármelyik a fentiek közül? Ha igen, milyen tapasztalataitok vannak velük?

8 megjegyzés:

  1. Az Avon testpermeteket nagyon szeretem. :) Próbáltad már a Planet spa arcmaszkok közül azt a görögöset? (nem tudom a nevét,de így reklámozták) (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aha, én is szeretem a testpermeteiket. :-) Az arcmaszkot még nem próbáltam a görög vonalból, csak a hajpakolást, de azt nagyon szeretem. :-)

      Törlés
  2. A Bioderma lemosó nekem is nagy kedvencem volt, már el is felejtettem, hogy mennyire szerettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, mennyire jó? Biztosan veszek majd még, eddig csak egy Fleur de Santé arclemosó ért a nyomába, a többi csalódás volt.

      Törlés
  3. A Planet Spa radírozó tényleg nagyon jó! Én is szeretem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én odavagyok az illatáért, remélem, nem fog megszűnni, a másik kedvenc illatcsaládom a görög, örülök, hogy most megint kapható. :-)

      Törlés
  4. nekem egyiksincs/egyiksem volt meg, de gondoltam azért megírom, hogy a fodrászom mondta, hogy a töredezett haj szokott gubancosodni, sztem lehet h a tieden is segítene egy igazítás.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, frissen vágva nem olyan gáz a helyzet, de elég száraz sajnos...

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.