2012. október 4., csütörtök

Avon Inky Blue – a kétréteges csoda

Megint Avon-lakk, megint bevált, megint csak ajánlani tudom. Sötétkék, így őszre és télre is ideális, és jelentem, ismét tervezetten lett belőle csillámos mani, egy Color Trend lakk is beszállt a dologba.

Lámpafény + vaku

Lámpafény + vaku

Lámpafény + vaku, egy réteg

Lámpafény + vaku, két réteg

Lámpafény + vaku, két réteg, javítási próbálkozások sora után

Egy gond van vele, ha bőrre kerül, akkor nem adja könnyen magát, és ragaszkodik. Másnap délre viszont a kézmosásokból kifolyólag már teljesen vállalható lett. 

Lámpafény + vaku, két réteg Daringgel

Másnap reggel aztán készítettem néhány természetes fényes és természetes fény+vaku fotót is. Tetszik a kombó, egyre inkább.

Vaku

Természetes fényben (remegő kézzel)

Természetes fényben (alátámasztva)

Vakuval

Természetes fényben

A Daring önmagában nem hiszem, hogy fedne, ahogy az ecseten látszik, elég gyengusz az alapszíne, majd még tesztelem önmagában és világosabb kék lakkon is, de egyelőre tetszik. Igazából semmi extra, nagy és aprócska holo csillámok vannak benne, de a kék alapszín tompít a csillogásukon, így kicsi különlegesebb. Így az éjszakai égboltra hajaz nekem.

Ti hogy álltok a sötétkékkel? Van kedvencetek?

25 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Tényleg nagyon szép, de fedőlakkal még szebb, valahogy más a fénytörése úgy :-)

      Törlés
  2. Nekem ez a kék túl sötét, de a Daring viszont tetszene, lehet meg is rendelem, úgysincs még új Color Trend lakkom :-)
    Tegnap voltam tanácsadónői konferencián, végigpróbálgattam a lakkokat a körmeimen - eszembe is jutottál, hogy milyen könnyű úgy Avon lakkot választani, ha láttam Nálad és nem a katalógus csalóka képei alapján kell dönteni ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök, hogy hasznosak a bejegyzéseim. :-) A Daringről egyelőre fogalmam sincs, mennyire fed magában, de ha fedőlakknak szánod, akkor jó szívvel ajánlom. :-)

      Törlés
    2. Fedőlakknak gondoltam, de közben leesett, hogy azért nem találom a katalógusban, mert ez a régi csomagolás, ergo elfogyott :-)
      No sebaj, ezentúl jobban figyelek, hogy meglássam a gyöngyszemeket.

      Törlés
    3. Őszintén szólva a katalógusképnek köze sem volt a valósághoz, nagyon nem erre számítottam. De most az egyszer jól sült el, sajnálom, hogy már nem kapható, nem is értem, miért. :-(

      Törlés
  3. Jó színe van mind a kettőnek. =) És milyen jól feldobja a csillám a sima lakkot. Ennyire sötét kék lakkom még nincs, de ami késik nem múlik... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, éljenek a csillámok! Neked pedig biztosan jól állna ez is, szerencsés a körömformád :-)

      Törlés
  4. Ohhhh, ez a kis csillámos lakk nagyon tetszik! Azt hiszem én is beszerzem magamnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, kíváncsi vagyok, Neked is tetszik-e majd :-)

      Törlés
  5. Nagyon szép. Pont most adom le a rendelésemet, szóval még szerencse, hogy felnéztem hozzád :) Nekem két essence sötétkék lakkom van, de ritkán használom. Hétköznapokon furán érzem magam azokkal a lakkokkal. Kicsit feltűnő nekem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben én sem tudtam elképzelni, de mostanra bármit felkenek hétköznapokra is, a neonok kivételével :-)

      Törlés
    2. A daring lakkot meg akartam rendelni, de persze sehol sincs a katalógusban ... :( Pedig annyira szép. Te mikor rendelted?

      Törlés
    3. Igen, úgy tűnik, sajnos már nem kapható, még a nyáron rendeltem valamikor. :-(

      Törlés
  6. Igazán szép a kettő együtt.
    Én is most rendeltem meg az első Color Trend lakkomat Green morph színben, kíváncsi vagyok milyen lesz, még sehol sem olvastam róla...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nekem is megvan, kipróbálásra vár, azt remélem tőle, hogy különböző lakkokra kenve különböző hatása lesz, szóval tervben van a teszt. :-)

      Törlés
  7. Color trend lakkokkal mi a helyzet? Arról nem szoktam máshol sem postot látni? Néha már már hajlanék egy kipróbálásához.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre ezt az egyet teszteltem, de vár még itt néhány, majd szép sorban írok róluk. Egyelőre a „nagytesók” voltak elöl a sorban :-) Apropó, a nyereményjáték nem érdekel? Ha jól emlékszem, Te még nem is jelentkeztél.

      Törlés
  8. gyönyörű színe van. a kettő együtt meg nagyon jó tetszik! :)))

    VálaszTörlés
  9. huhuhuhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú egyik kedvenc lakkozásod!!!

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.