2012. október 20., szombat

Essence Shiny Godness – a meghatározhatatlan színű körömlakk

Rendet próbálok tenni a sminkes mappában, mert bár általában véve rendszerezve van minden, azért néha érdekes helyen bukkanok elfeledett képekre (pl. ecsetekről a körömlakkos mappában stb., no comment). Eközben akadtam rá ennek a körömlakknak a képeire is.

Emlékeztek még az egyik személyes kedvencemre? A Maybelline arany lakkját, egy OPI-t és egy Essence fedőlakkot használtam hozzá. Itt megtekinthetők a részletek.

Emlékeztetőül egy kép:



Mivel a Colorama lakkot túl sárgásnak találtam, gondoltam, keresek egy másikat a készletben, és jött az Essence. Csakhogy se nem ezüst, se nem arany, végül ő túl hideg lett a manikűrhöz. Amúgy viszont gyönyörű, kedvenc lett, és már két rétegben fed.

Lámpafény+vaku

Lámpafény+vaku

Lámpafény+vaku

Szóval egyelőre aktív keresés folyik a tökéletes arany lakk után, kaptam már tippet, hogy a Barry M jó, de egyelőre sehol nem találom, és a drogériákban is hiába lesem az ideális lakkot. Azt hiszem, megpróbálom majd a meglévők egymásra rétegzését is. Érdekes, milyen nehéz egy valóban szép aranyszínű lakkot találni. Mindenesetre nem adom fel (míg egy darabban látsz...).

Egyébként pedig elnézést kérek a blog kissé elszórtan jelentkező jellegéért, de mostanában nagyon zajlik az élet. Köszönöm a rendszeres olvasóknak, hogy nem hagynak el, igyekszem sűríteni a bejegyzéseket, amennyire lehet. A négy napra már konkrét terveim is vannak, szóval jövök még! Ti mivel töltitek a hosszú hétvégét?

20 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy megvettem ezt a lakkot. A polcról soha nem emeltem le, de most nemrég leárazáskor kosárba raktam. Jó döntés volt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is leárazáskor vettem, bár nálunk csak 299-re mentek le az árak, de mindenképpen megérte. :-)

      Törlés
  2. Ez a lakk tényleg elég hideg színnek tűnik.

    Úgy tűnik, mostanában sokunknál kicsit ritkulnak a bejegyzések, (ahogy nálam is), de hát így van rendjén, nemcsak a blog tölti ki az életünket :-)
    Én a hosszú hétvégén szeretnék mindennap sportolni (futás, biciklizés), valamint lesz családlátogatás és tanulás is

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, hideg, de gyönyörű. :-)

      A hétvégéd pedig jól hangzik, nálunk is hasonlóak a tervek :-)

      Törlés
  3. .milyen szep formasak, apoltak a kormeid!
    gondolhatod..az en "sminkes" mappam hogy nez ki. a hetvegen egyszer mindig rendeznem kell, mert kulonben kaosz lenne es nem talalnek semmit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszi, igyekszem, de ezeken a képeken tényleg éppen jó formájukban voltak. :-) A rendezgetést pedig én is gyakrabban teszem majd meg, meg kell gy külön mappát csinálnom a még nem közzétett dolgoknak is, mert elég nagy a káosz, pl. most azt hittem, vannak már képeim az egyik kedvenc palettámról (amit nem mellesleg Tőled vásároltam), erre kisült, hogy nem...

      Törlés
  4. A make it golden eszméletlen és az is marad, na ennek lesz nehéz megtalálni a méltó utódját. :S Én betegápolással töltöm ezt a hétvégét, a kisfiam nagyon oda van. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az egy gyönyörűség, reménykedem benne, hogy lesz majd utódja, azért Essence-éknek is lehetne annyi esze, hogy a közkedvelteket megint legyártják.

      Remélem, a kisfiad hamar jobban lesz! Olyan szép az idő, az lenne rendjén, hogy nagyokat sétáltok. Mit kapott el szegény?

      Törlés
    2. Már jobban van szerencsére, most alszik végre, de délelőtt 10 kis Vukot is fogtunk. :S

      Törlés
  5. Én is keresem a tökéletes arany lakkot... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen alapvetőnek tűnik pedig, de persze sokkal nehezebb eset, mint az ezüst. :-)

      Törlés
  6. Ez a lakk nekem is megvan, én nagyon szeretem, de a színét tényleg nem lehet meghatározni. :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon-nagyon szép lett az összhatás! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is megint elmerengtem rajta, olyan kis elegáns-mutatós. :-)

      Törlés
  8. Nagyon szép :) Nekem is megvan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez egy gyönyörű lakk, még ha nevesincs a színe is :-)

      Törlés
  9. "Nem adom fel...":D
    Nekem is megvan ez a lakk. Egyébként én egy igazi metálos aranyat szeretnék, nekem az lenne a tökéletes arany lakk :) Bár szerintem ilyen pont nincs :D csak matricaként max. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, azért csak festék, ecsettel meg minden, szóval az az igazi metál dolog csak fóliával menne. Azok viszont nem túl tartóak tudtommal. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.