2012. október 9., kedd

NYC Battery Park Purple és Max Factor Fantasy Fire

Kipróbáltam két lakkot, az egyik pozitív csalódás lett, a másik viszont nem azt nyújtotta, amit vártam volna tőle. Míg az NYC lakk ismét bevált, a Max Factor jobban odatehette volna magát...

Történt ugyanis, hogy a Fantasy Fire-ért odavoltam, de több blogon is azt olvastam, hogy önmagában gyengusz, nem fed jól, 4-5 réteg is kell, de sebaj, mert ha van alatta más, akkor mennyire jó. Jelentem, krémszínnel nem teljesít jól, metálossal még adok majd neki még egy esélyt. De lássuk először a Battery Park Purple-t:

A főszereplő

 Egy réteg: 

Természetes fényben

Vakuval

Két rétegben:

Természetes fényben 

Vakuval

 Három rétegben:

Természetes fényben

Vakuval

Nem rossz, nem rossz, de mivel van nagyon hasonlóm, az Avon Plum Seduction, ami ráadásul kétréteges lakk még nálam is, azért annyira nem estem szerelembe. Kicsit melegebb, barnásabb árnyalat, mint az Avonos, lehet, hogy melegebb bőrszínhez ez a jobb választás. 

Ezután jött a Fantasy Fire tesztje a Moon Dust és a Moyra 99-es társaságában. A Moon Dust tól világos és jól fedő egy padlizsánszínhez, ezért majd további tesztnek vetem alá világos- vagy középlila lakkon, a Moyra 99-es továbbra is gyönyörű, a Fantasy Fire viszont: mi van??? Hiszen az üvegben multikróm gyönyör, körmön meg alig mutat valamit a Moyrához képest.

Vakuval

Természetes fényben

Vakuval

Direkt mutatok homályos képeket is, mert azokon látszik a csillámok sokfélesége, és bizony a Fantasy Fire leginkább egyfajta, barnás-rozsdás fényt mutat csak. Esetleg megvan valamelyikőtöknek? Ha igen, mi a trükkje, hogy a körmökön is látható legyen az, ami az üvegben az alábbi módon néz ki?

Vakuval a Moon Dust társaságában

Természetes fényben, sok-sok színben játszva

Természetes fényben, a világ legkisebb betűtípusú címkéjével

Szóval ismét mondom, aki teheti, rohanjon megvenni a Moyra 99-est, mert egy csoda, harmadannyiba kerül, mint a Max Factor, nagyobb mennyiség, és több lehetőség rejlik benne.

32 megjegyzés:

  1. Az a Moyra egyre jobban birizgálja a fantáziám, meg ez a Moon Dust is szuper. A Fantasy Fire-t meg nem értem, én egyszer használtam egy jó sötét lila alá és gyönyörűen kijött az összes színe, egész nap nézegettem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem adtam fel, de nagyon furcsállom ezt a dolgot. :-)

      Törlés
    2. Hát én is. Nem tudom, miért nem jött ki nálad, de remélem, megtalálod a tökéletes kombót :D

      Törlés
  2. Felírtam a listámra a Moyrát, jövő héten megyek megvenni, ha nem lesz, megrendeltetem magamnak :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól teszed, ilyen jó áron ennyire jó lakkot ritkán lehet kapni. :-)

      Törlés
  3. A moyra nálam is kívánságlistás, ez is az volt, de most valahogy nyugodt a kis lelkem, nem szórtam ki egy halom (igen, nekem az már egy halom egy lakkra) pénzt, egy olyan termékre, amiben csalódtam volna :$
    Tetszik, gyönyörű, de mégis olyan kevéskének érzem. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elég nagy csalódás, még annak ellenére is, hogy kuponnal vettem féláron :-(

      Törlés
  4. Én sötétebb rózsaszínre és kékre próbáltam már a Fantasy Fire-t és azokon nagyon jól mutatott. Ettől függetlenül szerintem is találni hasonlóan szép lakkot alacsonyabb árfekvésben is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, akkor majd ilyeneken is kipróbálom :-)

      Törlés
  5. Húú nagyon sztép színe van, nekem fekete picit csillámos NYC lakkom van meg egy nude színű és leárazáson 150ft-ért vettem a Rossmannba:)Akkor kell nézni ezeket a lakkokat:) Am. meg gyönyörű a színe és szerintem úgy tartósak a NYC lakkok hogy fedőlakkal áthúzom,úgy nekem kibírt egy hetet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, jó kis lakkok, semmi kétség. :-) Jó, hogy ilyen elérhető áron is vannak jók, bár jelzem, tegnap hallottam egy csaj videójában, hogy ha megszerzed a jogsit, elviheted megmutatni, és 4 dollárért vehetsz OPI-t, szóval van, ahol az is elérhető árú (persze USA)

      Törlés
  6. Nekem már önmagában az alap lakk színe is nagyon tetszik, de a csillámos lakkokkal együtt is jól mutat. =) Nem is tudnám megmondani melyikkel tetszik a legjobban. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a krémszínek is nagyon jók önmagukban, de ezek a csillámosak valahogy tökéletesek őszre :-)

      Törlés
  7. Nekem is megvan ez a NYC, nagyon szeretem. :) Mind minden NYC lakkom. :D Nekem két réteg is elég belőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, aki ügyes, annak elég a kettő, tudom én. :-D

      Törlés
  8. Szép ez a lakk, csak nekem általában nincs türelmem a 3 réteghez.
    Lehet egy technikai tanácsom? (Nem mintha akkora fotós zseni lennék, csak nekem is volt már ilyen gondom és ezzel nagyjából sikerült megoldani.):-) Látom, hogy a nagyon közeli képek néha életlenek. Valószínűleg miközben fotózol picit bemozdul a kezed, amikor lenyomod az exponáló gombot és ilyen közelről vaku nélkül sokszor életlenség a vége. Lehet érdemes lenne egyszer úgy kipróbálnod, hogy lerakod a terméket, mellé egymásra raksz 1-2 könyvet (vagy bármit, ami egy kis emelvényként funkcionálhat) és arra rá a fényképezőt, amit aztán kicsit előredöntesz, hogy lássa a tárgyat. Így miközben lenyomod majd a gombot, a gép stabilabban áll és élesebb lesz a kép. Amikor a kezemet fotózom (jobbal a balt) és nem tudom mire ráállítani a gépet, az is sokat segít, ha a könyököm a törzsemhez szorítom és akkor kicsit már stabilabban fogom a gépet, így több az esély, hogy élesebb lesz a fotó.
    Remélem, nem baj, hogy ezeket leírtam, de az élességgel én sokat szenvedtem és ha már 1-2 dolog bevált, gondoltam, megosztom veled. :-)

    VálaszTörlés
  9. Kis korrekció az előző kommentemhez. Látszik, hogy képek nézegetésében jobb vagyok, mint az olvasásban. :-D Most látom csak, hogy a homályosabb képek direkt kerültek be. Bocsi! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No problemo, van, hogy nem direkt lesz ilyen, mert valóban beremeg a kezem, ugyanis iszonyú lassan exponál a kisgépem, gond van vele aksiérzékelés szempontjából, de most felkerült a karácsonyi listámra egy új gép, ha marad valami pénzmag a kocsi nagygenerálja után. :-) Viszont csillámosoknál hasznos a homályosság, és olyankor direkt tolom odébb a fókuszból a gépet.

      Törlés
    2. Na most én tanultam valamit! :-)))

      Törlés
    3. Egyébként az én gépem meg pont ma került szervizbe (hála az égnek a garanciája még 3 hétig érvényes), mert minden képen hagyott egy sötét foltot (és nem volt kívül a lencsén szennyeződés)... meglátjuk, mikorra kerül haza, a biztonság kedvéért azért befotóztam előre néhány dolgot. :-)

      Törlés
    4. Ó, remélem, meg tudják gyógytani! Az enyémre sajnos már nincsen garancia :-(

      Törlés
  10. A NYC színe nagyon tetszik! Kár, hogy nem vettem meg, azt hiszem ez volt leakciózva 300 Ft.-ra :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen? Nekem még teljes áron jött haza valamikor hónapokkal ezelőtt, most viszont egy metálos sötétlilát hazahoztam 299-ért én is. :-)

      Törlés
  11. Válaszok
    1. Igen, és mindig eszembe jut róla, hogy kellene padlizsánkrémet készíteni :-)

      Törlés
  12. Annyira gyönyörű körmöket készítesz! *-*

    VálaszTörlés
  13. Nagyon szép :) A moon dust-ot én is megvettem, de valahogy nem ájultam el elsőre tőle. Bár még csak egy körmömön próbáltam ki gyorsan vásárlás után. :)
    A NYC lakkok is szépek, de nekem nagyon híg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem volt gond az állagukkal, bár lehet, hogy ezért kenem jobban össze velük a körömágyamat... Állítólag amúgy egy kis állás után javul az ilyen lakkok állaga. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.