2012. október 11., csütörtök

Primőr TAG

A találkozón sajnos nem voltam ott, de a TAG kérdései jópofák, ezért én is kitöltöttem. Ti si töltsétek ki kommentben vagy a blogotokon (utóbbi esetében kérek linket), szívesen olvasnám a válaszaitokat. :-)


Never - Én még soha... nem voltam kozmetikusnál.


- Azt szeretem a blogolásban... hogy külön kis világba visz el, ahol az emberek odafigyelnek egymásra, és sokkal kevesebb a troll, mint a való életben.


Happy - Jól érzem magam, amikor... nincs semmi dolgom, és aludhatok, ameddig kedvem tartja, utána pedig még egy kicsit maradhatok a pihe-puha ágyban a párom, a távolléte esetében pedig egy könyv társaságában.


1. - Első sminkcuccomat... százforintos boltban vettem és illatos, csillámos golyós szájfény volt.
- A legviccesebb eset, ami velem drogériában történt... amikor kb. 10 körömlakkal a pénztárnál megkérdezte a pénztáros, hogy maradt-e még a polcon is.


Host - Ha három főt (akárkit - akár élő, akár halott) vendégül láthatnék egy vacsorára az... Hugh Laurie, Kirsten Vangsness és Cesar Millan lenne. Hátha Cesar tudna mit kezdeni Muffinnal, a pszichokutyával. Samelike ötletén felbuzdulva pedig bloggerinatalálkozó is lehetne, csak az a gond, hogy nem tudnék három főnél megállni…

Moviestar - Ha valaki rólam készítene egy filmet, az én szerepemet...
Amanda Seyfried játszaná, és a karakter egy kicsit hisztis, de szerethető lány lenne.

History - A blogom a nevét arról kapta... Roppant egyszerű az ok, a nevem monogramja DJK, és Katy a becenevem, a többi meg a blog témája

Redlips - A vörös rúzs... nálam különleges esetekben kerül elő, és legjobban natúr, illetve visszafogott sminkkel szeretem.

Fashion - A divattal az a legnagyobb baj... hogy olyanok is ész nélkül követik, akiknek egy-egy dolog egyáltalán nem áll jól, ahelyett, hogy egyedi stílusuk lenne, amibe mindig belevonnak 1-2 dolgot az éppen aktuális divatból és színekből.

Must Have - Ami nélkül nem indulok el sehová... ha valahova elindulok, a táskám mindig velem van, hiszen pénzre, iratokra és telefonra mindig szükség van (és amiben amúgy elveszett német katonák és féltéglák is vannak, és fegyverként is használható a súlya miatt). Ha pedig a kutyát viszem sétálni, akkor is van nálam kulcs és telefon, na meg paprikaspray.
J Szóval nem tudok egy dolgot mondani, sajnálom.


Style - Számomra a stílus... saját, a személyiséghez és az alakhoz illő ruhák, a színek összehangolásával (igen, képes vagyok 5 napig türkizkékben járni, ha csak az megy a körmömhöz)

12 megjegyzés:

  1. :) A drogériás eset jó lehetett :D :)

    VálaszTörlés
  2. tetszenek a válaszaid!! :))
    az a 10 körömlakkos jó lehetett. :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :-) Hát, néha kicsit elragadtatom magam, az akciókban, ez bloggerbetegség, azt hiszem. :-)

      Törlés
  3. Juhj ez a drogériás tényleg vicces lehetett, Amanda Seyfriedet csak imádni lehet nem csodálom, hogy őt választottad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ráadásul neki is hasonlóan naaaagy szemei vannak :-D

      Törlés
  4. Jaj, a drogériás eseten jót mulattam. :)
    Épp TAG- hetet tartok, így kitöltöttem én is:
    http://vaniliamamor.blogspot.ro/2012/11/tag-10-primor-tag.html

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.