2013. március 18., hétfő

Balea szárazsampon – teszt

Még a múltkor közzétett, elfogyott termékekről szóló bejegyzésnél jelezte CsillámLány, hogy érdekelné egy részletesebb teszt is az ott látható szárazsamponról. Nos, készültem, képekkel, amikor egyik reggel ismét arra ébredtem, hogy az este még egészen jó állapotban lévő hajam használhatatlan állapotba került. Hiába, nagyon aktív álmaim vannak, ma délután pl. az Éhezők viadalával álmodtam, erdőset...

Gondoltam, újravásárolom a Trend it Up! verziót, de nem találtam, így aztán a 495 Ft-os sima kék verzió jött velem.


Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek.

Alapállapot:

Hát, ez van.

Ilyenkor van az, hogy megmosni, beszárítani nincs idő, mert természetesen már késésben vagyok. A sampont felrázom, kb. 20 centiméterről befújom vele a hajam mindenhol, különös tekintettel a hajtövekre, és arra, hogy alulra is jusson. Ilyenkor így néz ki a hajam, kissé őszülőnek tűnik ettől a portól. Egyébként nagyon apró szemcséjű hintőpornak tűnik, és a művelet közben többször megállok, és kimegyek a fürdőszobából levegőt venni...


Fogmosás, egyéb műveletek közben hagyom jól megszáradni, aztán kifésülöm a hajamból a port. Alább ismét egy hajtöves kép, hogy látszódjon a különbség:


A végeredmény pedig ugyan nem frissen mosott haj, de vállalható még arra a munkanapra, este pedig jöhet a hajmosás.


Remélem, elég szemléltetőek a képek, ha bármi egyéb kérdés van, alább megjegyzésben várom őket.

Ti használtok szárazsampont?

16 megjegyzés:

  1. Nahát, amikor rákkatintottam a bejegyzésre, reméltem, hogy képekkel illusztrálod is majd a folyamatot, mert eddig csak véleményeket olvastam száraz samponokról, de én olyan vagyok, hogy ha látom is az eredményt, az jobban meggyőz. És engem meggyőztél, ma irány a dm :)

    VálaszTörlés
  2. Én még idegenkedem a száraz samponoktól. :/ Bár én villámhajmosó vagyok. :D Kb. 5 perc amiben mosás, törlés, szárítás benne van. :D Ez ilyen különleges képességem. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, amikor rövid hajam volt, én sem szórakoztam ilyenekkel, de most jól tud jönni. :-)

      Törlés
  3. Én sima hintőport használok. Az is teljesen jó. És sok szárazsamponnal ellentétben nem látszik meg a sötét hajon sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És van esetleg bevált márkád? Szőke hajon pláne jó lenne :-)

      Törlés
  4. Nem rossz, én az Isana szárazsampont szerettem meg nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már az is itt vár, ha kifogy a Balea, jön az Isana a Te tanácsodra :-)

      Törlés
  5. Ugyanezt a Balea-t vettem meg én is legutóbb, mert az eddig használt Frottee fogyóban van. Még nem teszteltem, de ennyi pénzért teljesen jónak tűnik. :)

    VálaszTörlés
  6. Huhúúú,köszönöm szépen. :) Érik már egy Dm túra! Én is sokszor vagyok úgy,hogy reggelre olyan 'hajdezsíros' a hajam... Ilyenkor van az,hogy kések a suliból. :o Olyan ábrázattal nem hagyom el a házat. :D De ez egy tök jó alternatívának tűnik. :))

    VálaszTörlés
  7. Köszi a tesztet, már régóta szerettem volna egy szárazsampont beszerezni, de nem tudtam melyiket válasszam, ezzel engem meggyőztél, ha legközelebb a Dm-ben járok, meg is veszem: )

    VálaszTörlés
  8. A multkori posztod hatására vettem meg a másik baleás száraz sampont. Sokkal egyszerűbb vele bánni, mint a hintőporral... =)

    VálaszTörlés
  9. Én is most vettem meg a Trend it up! verziót, eddig nekem is bevált, majd írok róla :)

    VálaszTörlés
  10. Na erre kíváncsi lennék nálam mi lenne az eredmény, enyém hamar bezsírosodik. :D
    tenni kell egy próbát XD

    VálaszTörlés
  11. Ha kipróbálta valamelyikőtök, kérek szépen véleményt :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.