2013. március 21., csütörtök

Elfogyott termékeim, 9.

Végre volt időm befényképezni a sok üres flakont, jó lesz végre  kidobni őket. A mai adag elég vegyes, lássuk:


Senses Serenity Calming tusfürdő:
Na, ez a nagyon érdekes eset, ugyanis ez a tusfürdő nagyon fura illatú, míg az elvileg ugyanilyen illatú kézmosó valami álom. Sajnos emiatt ezt is kézmosónak használtam el, és utána szorgalmasan kentem kézkrémmel a kezem, hogy ne érezzem azt a furcsaságot. A kézmosót azóta is imádom, és nem egészen értem, miért nem sikerült ugyanazt az illatot belezárni ebbe a flakonba is...

Fleur de Santé Fleurosome 3 az 1-ben arctisztító:
Sminklemosónak használtam, és imádtam. Nem csípte a szemem, hatékony volt a sminkeltávolításban, és jót tett a bőrömnek is. Ha akciós lesz, mindenképpen rendelek belőle itt.

Avon Naturals vaníliás bőrradír:
Tetszik az alapelv, miszerint radíroz és hidratál egyszerre, tetszik az illata, mert nem túl erős és nem tolakodó, tényleg radíroz és hidratál, viszont indokolatlanul sűrű. Felhígítanám, de félek, hogy akkor megbuggyan a csapvíztől, ezért csak préselem és préselem, mert amúgy a bőröm szereti. Újravásárolnám, de az állaga miatt még gondolkodom rajta.

LUSH Retread hajbalzsam:
Nos, vele ugyanúgy jártam, mint az itt bemutatott hajvégápolóval: iszonyatosan zsírosította a hajam, mert hiába öblögettem hosszan, valószínűleg maradt termék a hajamban. Nem vagyok az az eceres hajöblögetős fajta, ezért úgy használtam, hogy egy adag sampon, aztán ez hajpakolásként kb. 10 percig, majd ismét hajmosás. Az illata még így is érződött, és a hajam imádta, úgyhogy van rá esély, hogy megveszem újra, de lehet, hogy inkább a direkt hajmosás előtti pakolásnak szánt Marylin jön majd velem haza, ha LUSH boltban járok.

Oridlame Nature Secrets golyós dezodor jojobával és mangóval:
Nagy kedvenc, még a nap végén is érzem az illatát, és kellően „izzadásgátol” is. Újravenném, de van helyette már Avonosom, jelenleg egyébként éppen a málnás párját használom, és azt is nagyon szeretem. Kemény edzéshez nem elég, de a hétköznapokon nagyon bevált.

Nektek megvan/megvolt valamelyik a fenti termékek közül? Ha igen, bevált?

8 megjegyzés:

  1. Én is a málnás változatát használom a deonak. én is úgy vagyok vele,hogy a tesis napokra nem jó,de egyébként kiszolgál. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és laza napokon az illatát is jól tartja :-)

      Törlés
  2. Az Avonos testradírt én is használtam,mindkét illatban,és nekem is az a bajom,hogy túl sűrű, nehéz kinyomni. Viszont az Oriflame-es deziktől tartottam,de ez a poszt meggyőzött,beszerzek belőle egyet: )

    VálaszTörlés
  3. A testradírból megvan az epres is nekem, de ez a vaníliás jobban bejött, bár én nagyon szeretem a vanília illatot, főleg ezt, simán újravenném, az epres meg jó volt egy körre mellé, de ha szavazni kell, akkor egyértelmű. Volt régen vanília szettem, azt tesómnak is bejött férfi létére, mármint illatra, nekem is annyira ízlik, hogy olyat vennék újból, ha lesz. Vanília nyámi! :-)
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most visszahozták a kézkrémet is, sőt, vaníliás ajakápolójuk is lett. A jövő csütörtöktől érvényes katalógust érdemes lesni :-)

      Törlés
  4. Je, már a tudattól is jobban érzem magam, köszi szépen, alig várom! :-) Az elmúlt négy katalógusból semmit nem találtam, ami megragadott volna, úgyhogy most külön örülök, hogy ennyire beletaláltak ráadásul, hogy mi kell nekem. :-) Neked meg lassan százalék jár, hogy ilyen jó informátor vagy. :-)
    Ivett
    http://fairyjuice.blogger.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, de szerintem nem is tudják, hogy létezem... Na mindegy, attól én még kedvelem a termékeiket :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.