2013. március 19., kedd

Real Techniques ecsetek 2. – Travel Essentials

Szintén az őskövület képek alapján, a blog bejegyzéseinek ellenőrzése után jöttem rá, hogy annak idején csak a Core Collection került sorra a blogon (itt megtekinthető a bejegyzés), aztán valahogy érdeklődés hiányában elmaradt a többi. Most viszont következik a kedvenc ecsetemet tartalmazó készlet, a Travel Essentials.


Természetes fényben

Vakuval

Nagyon designos a fémszínű nyél, és jelentem, egy teljes évnyi használat után sem kopott meg sehol, a feliratok is jól érzik magukat, és a szőr sem hullott egyáltalán. Jól bírja.

Az ecsetek balról jobbra: Domed Shadow Brush, Essential Foundation Brush és Multitask Brush.



Domed Shadow Brush: Kissé lapított, kerekített fejű ecset, eléggé tömött, ezért tökéletes az alapszín szemhéjra pakolására, illetve ha nincs más, satírozásra is alkalmas, de sokkal tömöttebb és erősebb tartású egy általános satírozóecsetnél. Emellett korrektorhoz is szeretem használni, szem alá, bár nem ez az elsődleges választásom erre.

Essential Foundation Brush: Nem nagyon használok ilyenfajta alapozóecsetet, sokkal inkább szeretem a buffing és a stippling típusú ecseteket, de ha azok mosásra várnak, ez is jól betölti a szerepét. Inkább korrektornál alkalmazom, szem alá, a hegyét pedig az orrkörnyékre. Jól tartja a formáját, tömött, és erős szálakból áll.

Multitask Brush: Na, ez az az ecset, amelyet külön is árusítaniuk kellene, és vennék belőle hármat. Szerencsére megtaláltam a párját egy ebayes ecsetben, amelyik szintén van ilyen jó, de szerintem nagyot szakíthatnának vele Chapmenék, ha a Multitask külön is kapható lenne. Tökéletes púderezéshez, pirosításhoz, bronzosításhoz, nálam leginkább pirosítóecsetként funkcionál, bár ez mostantól változhat, de erről majd egy másik bejegyzésben. Tömött, de nem annyira erőteljesen tartja a formáját, mint pl. a Domed Shadow Brush, hanem pont megfelelően hajlik a por állagú termékek felviteléhez. Krémes termékhez még nem használtam, de az ecsetek alapvetően bármilyen állaghoz jók, hiszen szintetikus taklonból vannak.

Kedvenc ecset feje:


Méretfotók:




Nektek megvan valamelyik RT ecset? Melyik a kedvenc ecsetetek?

2 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.