2013. május 28., kedd

Elfogyott termékek, 2013. május 28.

Ismét jövök egy adaggal, és vegyesek az érzelmeim a termékekkel kapcsolatban.



Algemarina szárazsampon: Az egyik legjobb, amit eddig próbáltam, bár elég drága, mivel 1100 Ft körül van (egyébként a Müllerben kapható). Ennek ellenére lehet, hogy megvásárolom majd újra, mert viszonylag sokáig elég volt, és a Balea samponjával ellentéteben nem fullaszt.

Fleur de Santé Cool Down szemmaszk: Esténként kentem fel, hogy legyen ideje hatni, és semmi különlegeset nem észleltem a jó hidratáláson kívül. Nem vásárolom újra, mert már van másik szemránckrémem, ami szintén FDS, és jobban szeretem.

Alverde testápoló tej fehér teával és jázminnal: Ugyan lassan szívódott be, mégis imádtam, mert a bőröm hihetetlenül puha volt utána mindig. Nem vásároltam újra, de bátrabban fogok az Alverde testápolók táján nézegetni, ha elfogytak a jelenleg használtak.

Oriflame Diamond Cellular szemránckrém: Nagyon jó az illata, az állaga, nem csípte a szem körüli érzékeny területet, tehát bevált. A későbbiekben még lehet, hogy újravásárolom majd.

Oriflame Pure Skin tonik: Bevált, mert nem szárított, az illata jó volt, és kellemes érzés maradt utána a bőrömön. Nem vásároltam újra, mert már van egy Alverdés utódja, amit nagyon szeretek.

Oriflame Nature málnás dezodor: Szerettem, mert isteni illata volt, és kellően hatékonynak is bizonyult. A későbbiekben lehet, hogy újravásárolom majd, mert nem tudok ellene felhozni semmit.

Nektek megvan/megvolt valamelyik termék? Ha igen, bevált?

10 megjegyzés:

  1. Melyik Alverdés tonikot használod jelenleg? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Iszapos tonik pattanásos, mitesszeres bőrre, bordó-fehér a csomagolása, és nagyon jó az illata :-)

      Törlés
    2. Áh én is azt használom, csak érdekelt, melyik vált be neked :) Most fog elfogyni (ez már a második flakon) és nem tudom, hogy maradjak e ennél :)

      Törlés
    3. Nekem nagyon bejön, úgyhogy lehet, hogy megint veszek majd :-)

      Törlés
  2. Egyiket sem ismerem, de a száraz samponra kíváncsi lennék. Hol lehet kapni ezt a márkát?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, az kimaradt, mindjárt pótolom: a Müllerben vettem :-)

      Törlés
    2. Köszi! Oda elég ritkán jutok el, de azért észben tartom
      (szombaton voltam Fehérváron, vettem pihe-puha Mülleres ecsetkét amit ajánlottál, tényleg nagyon puha!)

      Törlés
    3. Jaj de jó, örülök, hogy bevált! És ennyire jó áron max. még ELF-et lehet kapni :-)

      Törlés
  3. Én sem próbáltam még egyiket sem, de szintén a száraz sampon érdekelt volna, de gondolom akkor Rossmannban/dm-ben nem kapni :S

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.