2013. május 15., szerda

Nyári zsákmány – Auchan és DM

Mivel jön a nyár (vagyis már volt is itt az idén egy kicsit), ismét vásárolgattam, bár a nyári termékek mellett azért egy-két egyéb is a kosaramba került...



A málnás tusfürdő márkáját eddig nem ismertem, de olyan isteni illata van, hogy muszáj kipróbálnom. Az Auchanban vettem még az IKEA-s bevásárláskor, ha jól emlékszem, 800 Ft-ért.

A DM-ben járva a múltkor a pénztárnál megláttam az Aussie samponokat kis kiszerelésben, ezért sarkon fordultam, és a polcokon megtaláltam a nagyokat is. A samponok és a balzsamok egyaránt 1499 Ft/db áron vannak most, és mivel nagyon jókat hallottam róluk, be is szereztem egyet-egyet. Különböző családba tartoznak, azt remélem, ezeket kombinálva a szárazság és a lelapulás ellen is tehetek (utóbbi ellen eddig csak a LUSH BIG! samponja vált be). A balzsamnak olyan erős az illata, hogy még flakonon keresztül is érzem, de szerencsére nem tolakodó, hanem kellemes púderes-gyümölcsös.

A Sun Dance Aloe Verás géljét Tündérke blogján láttam meg, és tudtam, hogy kell nekem. Mióta ugyanis megszűnt az Avon hűsítő gélje (MIÉRT???), nem találtam még napozás utánit, ami hűsít is. Emlékeim szerint 799 Ft-os áron juthatunk hozzá (a blokkokat sajnos elég hamar kidobom). Ejwinek köszönhetően megtudtam az árát: 1199 Ft. Köszönöm az infót :-)

Szintén Sun Dance-es termék a karotinos napozókrém, és szintén Avonos terméket pótol nálam. 3-4 éve volt az Avonnál olyan krém, ami a béta-karotinnak köszönhetően elősegítette a barnulást, de tavaly már csak külön találtam meg a napozás előtt használandó krémet és a naptejet. Elvoltam úgy is, de nagyon megörültem, hogy idén ismét kapható, még ha csak 15 faktoros sprayben is. Erre aztán a DM ezt a problémát is megoldotta, így a terv szerint miután az Avonos 15 faktorossal már szereztem egy kis alapszínt, a Sundance termékre váltok majd át. 799 Ft-ba került (erre kivételesen emlékszem).

A kis ragadós görgő pedig mindenkinek jól jöhet, akinek macskái vannak otthon. 349 Ft-ba kerül, és ugyanennyiért juthatunk két póthengerhez.

A héten még jövök majd Avonos zsákmánnyal is, rendesen feltankoltam a nyárra, illetve ma is lesz még egy bejegyzés, érdemes lesz figyelni a blogot.

Ti vásároltatok valami nyári terméket mostanában?

Ui.: A könyvajánló mostantól elszórtan jelentkezik csak, nem lesz hetente, mindenesetre várom a beszámolókat, ha valaki esetleg az ajánlóim alapján olvasott el valamit.

11 megjegyzés:

  1. Áprilisban vettem én is egy Sundace karotinos napozó sprayt (már akkor olyan magas volt az UV sugárzás, hogy megégtem), az 15 faktoros. Nagyon megszerettem, már ennyi idő után is ajánlani tudom én is :)

    VálaszTörlés
  2. Én úgy emlékszem, hogy az Aloe vera gél 1200 Ft :)
    Jó dolgokat vettél! :)

    VálaszTörlés
  3. Az Aussie-t én is ki szeretném próbálni majd, mert sok jót hallottam róla. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, szagolgasd meg őket, isteni az illatuk, ha még jók is, akkor kedvencekké fognak válni :-)

      Törlés
  4. kivi vagyok a többi "zsákmányos" bejegyzésedre is :)
    Sun Dance termékeket nézegetem egy ide de még nem mertem megvenni. De mostmár igen:) Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  5. Ez az aloe vera gél mennyire tartalmas, ápoló?
    Nem szoktak leégni, megpirulni, emiatt számomra inkább a száraz bőr hidratálása lenne a fontos, de a napozás után biztos jót tenne az aloe gondoskodása a bőrnek.
    Erősen gondolkodom, hogy megvásároljam én is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre nem tudom, de ha netán jó idő lesz vasárnap, és tudok napozni, kipróbálom majd, hogy be tudjak számolni róla :-)

      Törlés
    2. Na szóval, teszteltem, jól hűsít, nagyon ragad egy jó ideig, és kicsit csak, de hidratál. Nem lett másnapra száraz a lábszáram, pedig az porzani szokott, ha nem hidratálom rendesen, és a könyököm is pihe-puha, pedig az szinte mindig száraz. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.