2013. augusztus 3., szombat

Júliusi nemszeretem – videó

A videóban elhangzottak a saját véleményemet képviselik, saját magam által vásárolt termékekről. Attól, hogy nekem nem váltak be, másnak még tökéletesen jók lehetnek, és remélem, így is van, és más jó hasznukat veszi.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=7u81jyHAHto


Ti találkoztatok mostanában csalódást okozó termékekkel?

10 megjegyzés:

  1. azért durva, hogy ennyi pixiebox dolog volt nem bejövős... nem próbáltam őket, de örülök, hogy nem rendeltem meg ezt a csomagot. én megvettem életem első opi lakkját, szép és tartós, de kövezzetek meg, nekem nem éri meg az árát, így maradok az avonos lakkoknál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy kövezlek, az Avon lakkok nagyon is jók, és bár néhányan drágállják, én nem értek egyet, hiszen 12 ml-et kapunk akcióban 600 Ft-ért, míg pl. az Essence 8 ml és 500 Ft. Melyikek a kedvenc Avonosaid?

      Törlés
  2. Ezüstöt jól lehet majd a fogkrémmel pucolni :) Én azzal szoktam.
    Amúgy elég durva, most örülök igazán hogy a Szépségboxra fizettem be nem a Pixi nyári kiadására...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most nekem is csalódást volt, pedig az előző, normális csomagjuk tetszett :-)

      Törlés
  3. Jaj, de sajnálom, hogy nem jöttek be a pixiboxos termékek. Nekem a dove hajspray pont bejön, régen gliss kur-os volt,azt is szerettem, aztán vettem egy l'orealosat, amit nagyon utáltam,nem is használtam, így rögtön a kukában landolt mikor lett a dove. a Fogkrémmel nincs bajom, de szerintem nem is fehérít, bár jó kék lesz tőle minden :D a tusfürdőt használgatom, a testápolót nem, a biodermán pedig túladtam, mert valahogy nem értettem a lényegét. én leginkább úgy tudtam volna elképzelni, hogy felkeni az ember az arcára és utána elmegy napozni :D a táskát használtad már? én múlthéten azzal mentem "nyaralni" egy napra, jól bírta. valakinél azt olvastam,hogy leszakadt a füle, pedig én elég sokat pakoltam bele.

    Barbi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A táska nekem is elg erősnek bizonyult, pedig valóban nem tűnik túl erősnek első látásra :-) A Dove-val pedig még barátkozom, de lehet, hogy végül kitagadom majd :-)

      Törlés
  4. Bakker, én a szendvicsemet alig tudtam megenni emiatt a fogkrém miatt, úgy húztam rá a fogaimra az ajkaimat, mint valami életmentő mozdulatot. Évekkel ezelőtt voltak azok a fogkrém reklámok, amikor belenyilall az ember fogába a fájdalom - nos, most köszönöm szépen, én is átéltem. Azt mondanom sem kell, hogy a leges-legelső fogmosás után már csupa kék volt a fogkefém...
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, örülök, hogy nem csak én tapasztaltam ezt, viszont sajnálom, hogy Neked is át kellett ezt élned :-(

      Törlés
  5. köszi a videót! csalódott vagyok, mert ettől a fogkrémtől én is, mint sokan mások jó hatást vártam. a reklám a TV-ben olyan jó :D a krémmánián utánaolvastam, ott is vegyesek voltak a visszajelzések, de így, hogy Te sem ajánlod így biztosan nem veszem meg!!!
    sajnálom a Pixiboxot, gondolom nem volt olcsó mulatság :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szokásos 3990 Ft-ba került, de csalódás volt az előzőhöz képest :-(

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.