2013. október 8., kedd

Régi és új – Arctic Goddess és Jeans

Az új paletták sorában egy számomra nagy csalódást okozó, a Jeans következik. Ránézésre olyan, mintha két régebbi paletta, az Arctic Goddess és a Denim Blues gyermeke lenne, ám a minősége sajnos elég gyenge, így hiába a szép színek, mert kinyerni őket alig-alig lehet. Elsőként az AG ellenében teszteltem, lássuk a képeket.


Természetes fény

Vaku

Nos, a színmintáknál kritikán alul teljesített, mert míg az Arctic Goddess mattjai gyönyörű, telt színek, és így a gyengébb metálszíneket is megbocsátom, addig a Jeans egyik színnél sem nyújt kiemelkedőt. A szokásos módon mindkét fényviszonynál először a régi, majd az új paletta következik.

Természetes fény:




Vaku:




Gyenge színek, amelyek ráadásul annyira porolnak, hogy nagyobb területűnek látszódnak a színminták, pedig ugyanolyan köröket igyekeztem volna gyártani velük is. A szinte ugyanolyan két világos szín sem indokolt, ez a paletta tehát abszolút megbukott nálam.

Nektek megvan valamelyik?

Ui.: Most is jelen volt a segédem, bár csak épphogy belelógott a képbe:


16 megjegyzés:

  1. Hát ez a Jeans kritikán aluli....
    Macsekot Nálatok is nagyon érdekli minden fotózás, úgy látom. A helyzet nálunk is hasonló, egyik nap az ecsetes fotózásaimat volt nehéz kivitelezni, mert Jäger állandóan a lightboxot böködte az orrával :-)
    Az új paletták közül a Berry Love négyest vettem meg és nem is érzem, hogy többet szeretnék közülük, annyira nem tűnnek jónak. A régiek sem voltak tökéletesek, de azért ennél több javulást vártam a beharangozottak alapján

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legszomorúbb az, hogy nemhogy javultak volna, leginkább csak romlottak a paletták... Az ecsetfotózás amúgy nálunk ecsetmosással folytatódik, mert persze közelről meg kell nézni mindent :-D

      Törlés
  2. Hát ez borzalmas. Nem tudom ki találta ki ezeket a palettákat, de a sminktermékekhez nem sok érzéke van az tuti. Kíváncsi leszek meddig maradnak ezek a "csodás új" paletták a kínálatban.

    A fényképezés nálunk is kaland Puszedlivel. A kedvenc szórakozása, hogy belesétál a képbe, vagy épp felborogat mindent. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, remélem, egyszer lesznek majd jó palettáik, mint pl. a Pink Sands, ami ma is rajtam volt, és annyira széééééép színei vannak!

      Puszedlit simogasd meg a nevemben, kérlek :-)

      Törlés
  3. A régi paletta tetszik, az új... no komment. :) Egyébként csak kíváncsiságból, de azért vetted meg az új palettákat, hogy össze tudd hasonlítani a régiekkel? Vagy majd tovább adsz azokon, amik nem jöttek be?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, kicsit berágtam, hogy pont engem nem hívtak meg a találkozójukra, és mivel engedménnyel jutok hozzájuk, gondoltam, alávetem őket egy alapos tesztnek. És hát sajnos nem sok jót tudok mondani róluk... A nem beváltak pedig majd kereshetnek maguknak új gazdát, igen :-)

      Törlés
  4. Te jó ég, az új verzió egyszerűen szörnyű :O Az elsőnél még olyan szép élénkek és teltek a színek, a másodiknál meg mintha valami gagyi no name akármit látnék, ami csak a dobozában mutat jól. Bevallom, az új nekem még a tégelyében sem jön be, hiányzik pl. az a jó kis türkizes szín, ami a régiben benne van. Biztos, hogy kimarad az életemből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És nagyon jól teszed. Igazából csak nagyon kevés paletta igazán jó az újak közül, viszont a nekem tetszőkről majd a szokásos csíkozásos színmintákat is mutatok, a véget ért a tesztsorozat :-)

      Törlés
  5. Az Arctic Goddess az egyik legkedvesebb Avon palettám, bár csak ritkán és óvatosan használom. Sajnálattal látom,hogy az új verziót megint nem találták el. (Nálam Bellus és Maya egyesült erővel próbálnak "véletlen" belógni a képbe, akármit fotózok. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát tessék csak hagyni a szépségeket látszani a fotókon. Imádom az állatkákat <3

      Törlés
  6. Utolsó kép :D
    Hát nem értem egyébként, hogy van ez, hogy egyik paletta ilyen, másik olyan minőségű :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon gáz, de tényleg. A leggyengébb Sleek-szín is jobb ennél...

      Törlés
  7. Kameraérzékeny seg(g)édcica :DDDDDD Az új paletta viszont...áhhh...hagyjuk :(
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.