2013. október 5., szombat

Régi és új – Femme Fatale és Savage Beauty

Bár az első rész óta még mindig lógok a beígért sminkkel, mivel azóta sem volt rá időm, hogy újabb célirányos sminkeket és képeket készítsek, jövök a további színmintás tesztekkel, hiszen azok is valamelyest jó képet adnak a paletták minőségéről. A Savage Beauty másik régi párja a Femme Fatale, amely nagy kedvenc lett nálam a teszt óta, és már sminkben is szerepelt itt.



A két paletta különböző, mégis van néhány közös dolog bennük: mindkettő tartalmaz aranyszínt és natúr jellegű színt, valamint egy-egy élénkebb árnyalatot: a Femme Fatale-t a lila, a Savage Beauty-t pedig a türkiz szín bolondítja meg egy kicsit.


Természetes fény

Vaku

A színminták a szokásos módon, szemhéjalapozóra készültek, ecsettel, és mindegyik fényviszony esetében először a Femme Fatale, utána pedig a Savage Beauty szerepel.

Természetes fény:




Természetes fény derengő napfénnyel:




Vaku:




Számomra meglepő fejlemény volt, hogy a Femme Fatale ránézésre gyönyörű méregzöldje felkenve mennyire közel áll a Savage Beauty sötétbarnájához, ezáltal pedig még közelibb rokonnak tűnnek. Mindkét paletta kellően pigmentált, de ez esetben is az új a jobb, ami továbbra is egyedülálló a tesztek sorában. (A holnapi naptól időt és jó fényviszonyokat remélek, hogy a további teszteket is elvégezhessem, sőt, akár végre smink is készülhessen a Savage Beauty használatával.)

Nektek hogy tetszenek ezek a színek? Megvan valamelyik paletta?

13 megjegyzés:

  1. Engem az új paletták sem győznek meg sajnos. Sőt! Amilyen volt a beharangozás...jobbra számítottam, na!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is értem őket, hogy kit akarnak ezzel megcélozni... Én lebeszéltem egy vásárlót a kék palettáról, mert az pl. kritikán aluli. Ez a fenti pont tetszik, mert jól pigmentáltak a mattok, azt hiszem, a beváltakat majd összevetem még Sleek-színekkel is :-)

      Törlés
  2. No ez elég meggyőző volt, nagyon tetszenek a színek. Bár nem tudom, ha karácsonykor nagyon akciós lesz SB-re beújítok...köszönöm a részletes teszteket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ez a paletta tényleg jó, de nagyon kicsi az aránya a pozitív csalódásoknak :-(

      Törlés
  3. Az a kékes zöld szín tényleg csodálatos! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tesztelni fogom Sleek-színek mellett, mert szerintem hozza a szintet :-)

      Törlés
  4. Nekem nagy csalódás volt annak idején a Femme Fatale, az arany kivételével egyik színnel sem voltam megelégedve. Gyorsan túl is adtam rajta :) Az új négyesekről már lemondtam, sőt, egyre inkább kezdek megint kiábrándulni az Avonból :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem elég lett volna, ha a régi paletták között lévő jobbak minőségét hozzák, de még ez is alig van meg az újak között... Amúgy most jókat olvastam a Super Extend tusaikról, szóval lehet, hogy csak tudni kell, mi jó náluk. Szerencsére a spiráljaikban nem kellett még csalódnom :-)

      Törlés
    2. Egyetértek :) Van jó pár termék, amiket rendszeresen újrarendelek (rhassoul agyagos maszk, supershock spirálok, color trend szemceruza...), de újabban sikerül mindig belenyúlnom a nemkellene dolgokba. Bár, a ma érkező Extra Lasting rúzsban nagyon bízom.!

      Törlés
  5. Nem túl meggyőző ez az új paletta sem :\

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez már bejövős, bár itt sem az összes szín jó sajnos :-(

      Törlés
  6. Nem rossz, de azért nem vagyok elájulva az Avon négyes palettáitól. A Mocha Lattet és a Pink Sands-et szeretem, most megvettem a Bery Love palettát is, de nem érzek ingerenciát, hogy újabbakat rendeljek. Sokkal jobban szeretem A MUA palettákat (és most már a Sleeket is), így inkább azokból tankolok majd fel :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a Sleek csodás palettákat gyárt, és a MUA is jó, bár szerintem azért nem üti meg a Sleek szintjét :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.