2013. október 10., csütörtök

Régi és új – Smoke and Mirrors és Purple Haze

Ismét egy hármas csapat első két tagja következik, ám ezúttal az újak között van két hasonló, így mindkettőjüket egy régi palettával vetem össze. Elsőként a Purple Haze száll szembe a régi Smoke and Mirrors nevűvel.

Természetes fény

Vaku

A régi paletta jobb oldali oszlopa és az új paletta alsó sora hasonló jellegűnek tűnik, így érdemesnek találtam őket az összehasonlításra. A színminták alapozóra készültek, ecsettel, és mindkét fényviszony esetében először a régi paletta, majd pedig az új következik.

Természetes fény:



Vaku:



A régi Smoke and Mirrors paletta színei nálam abszolút befutók, az új Purple Haze nevűéi közül viszont csak a 4-es az igazán nyerő, a 3-as nem rossz, az 1-es és a 2-es viszont túlságosan hasonló.

Nektek megvan valamelyik? Ha igen, sokszor használjátok?

12 megjegyzés:

  1. A Purple Haze tetszene, ha nem csak a színek fele lenne használható - legalábbis a két világosabb szín nekem elég haloványnak tűnik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos azok, de az új palettáknál már a két használható szín is jó arány. Elég szomorú...

      Törlés
  2. Még mindig nem jött meg az a szívdobogás a paletták iránt mint mondjuk egy Sleeknél :D szépnek szép az új, max ha karácsonyi katalógusban jó áron lesz, ezt még esetleg megrendelem, mert eddig ez tetszik a legjobban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem teljese áron nem igazán éri meg megvenni őket, mert akkor már tényleg inkább egy Sleek, ami alig drágább... Nem tudom, hogy gondolták ezt, tényleg :-)

      Törlés
  3. Nekem ez sem jön be. Még mindig azt mondom hogy ennyi pénzért, jobbat várnék.

    VálaszTörlés
  4. A régi Purple haze jobb. Úgy sajnálom, hogy ennyire elrontották... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem észbe fognak kapni, legalábbis remélem, csak akkor már senki sem fog hinni nekik, mert most is szuper minőséget harangoztak be...

      Törlés
  5. Nekem a régi Purple Haze megvan és sajna csak 2 szín használható....de az viszont teljesen jó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, azért az durva, hogy már 2 színnek és örvendezni kell... :-(

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.