2014. február 8., szombat

Életjel és zsákmányok – ajándékok és tesztelésre váró termékek


Először is elnézését szeretném kérni minden kedves olvasómnak, hogy ennyire eltűntem, de eddig nem látott mértékben havazódtam be a munka terén. Ez várhatóan 1-2 héten belül mérséklődni fog, és amint lehet, ismét visszatérek a lehetőleg napi egy bejegyzéshez, de remélem, addig is kitartotok mellettem!

A mai bejegyzés témája egy kis zsákmány lesz, ugyanis szert tettem néhány szuper dologra a(z egyik) névnapom alkalmából, valamint tesztelésre is érkezett hozzám két hajbizgentyű, így a közeljövőben azoknak is kedvezni fog a blog, akik a hajas bejegyzések szaporítását kérték tőlem már több ízben.

Első körben a Make Up Plaza internetes áruházban beszerzett dolgaimat mutatom meg, és készüljetek fel némi ömlengésre képek formájában, ugyanis annyira szép mind a pirosító-, mind a szemfestékpaletta, hogy nem igazán tudtam határt szabni a képek számának. Minden releváns esetben mutatok természetes fényben és vakuval készült fényképet is.

Az első levadászott dolog a Sleek hármas pirosítója Pink Lemonade árnyalatban. Két préselt és egy krémes pirosító található benne. Itt található, és 3500 Ft-ba kerül. A színek neve: Icing Sugar, Macaroon és Pink Mint. Nálam mindegyik instant szerelem lett.











A második dolog a Garden of Eden paletta, és bizony ha a színminták is meggyőzőek lesznek, akkor ez is nagy szerelem lesz nálam, bár most épp egy rokon színeket tartalmazó palettával sminkelek nap mint nap, és kíváncsi vagyok, melyikük lesz a befutó, ha párbajra kerül a sor. A Sleek itt vásárolható meg 2790 Ft-os áron.





A színek neve szerintem zseniális :-)




Rendeltem még egy Hide It! korrektort is, 00 árnyalatban, amely eléggé rózsaszínes, így reményeim szerint jó barátom lesz a szem alatti karikák eltakarásában. Itt kapható 1200 Ft-os áron.



Emellett a Barry M díszítőtollait is megrendeltem, mert úgy érzem, segítségemre lehetnek a körmös kihívásoknál. 890 Ft darabjuk, és itt tudjátok megrendelni őket.




Végül pedig a már említett hajbizgentyűimet mutatom meg. Aki tudja, melyik meséből származik a kifejezés, írja meg megjegyzésben! :-) A MyBeautyTools webáruház bocsátotta a rendelkezésemre őket tesztelésre, és nagyon örülök, hogy az együttműködés eddigi szakaszában egy roppant kedves és nyitott csapatot ismerhettem meg. A termékeket előzetes egyeztetés után kaptam meg, hogy stimmeljenek a hajtípusomhoz, és nagy várakozással nézek elébe a tesztnek, hiszen mind szárazsamponok terén, mind göndörítő termékek terén vegyesek a tapasztalataim, de nagyon remélem, hogy ezek a termékek beválnak majd. Tervben van egyébként egy hajápolási rutinos videó, amint végre ismét lesz időm videókészítésre, és addigra már az is kiderül majd, hogy ezek is bekerülnek-e a kedvencek közé.

Az első termék egy szőkésbarna hajra ajánlott szárazsampon. Mivel a legtöbb ilyen termék fehér színű, ezért hajlamos fakóvá tenni a hajamat, így remélem, ez más lesz, és persze abban is bízom, hogy nem lesz túl sötét a színe a hajamhoz.



A második egy tengeri sós permet, amely remek lehet természetes göndör és hullámos hajra. Eddig csak a Toni & Guy hasonló termékét próbáltam, és nagyon szerettem, azonkívül csak hajhabbal kísérleteztem, így kíváncsian várom, ez hova kerül majd a ranglistán.



Egy roppant csajszis névjegyet is kaptam a csomagban. :-)



A tesztekkel érkezem majd néhány alkalomnyi próbálgatás után, de ha addig is szeretnétek megnézegetni a termékeket, akkor a szárazsampont itt, a göndörítőt pedig itt keressétek. Mindkét termék ára 2390 Ft.

A napokban érkezem majd néhány egyéb zsákmánnyal, illetve ha sikerül jól haladnom a munkámmal, holnap elkészítem a színmintákat a palettáról, de ígérni nem merek mást, csak azt, hogy igyekezni fogok. :-)

Ti miket zsákmányoltatok mostanában? Megvan Nektek valamelyik termék a fentiek közül?

53 megjegyzés:

  1. Ó, a pirosító jobb szélső színe nagyon tetszik. A paletta is szép, de így is annyi palettám van, és szinte sosem használom őket :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pirosító tényleg csodaszép, nézegetem sokat a munka közben. :-D A palettát pedig a kék szememhez kihagyhatatlannak ítéltem, még jó, hogy éppen kérhettem ajándékba is :-)

      Törlés
  2. nagyon jó dolgok ismét! a barry m nail art penek közül én a fehéret és feketét tudhatom magaménak, és mindegyikkel elégedett vagyok. :) a pirosító és a paletta is nagyon jól néz ki, de a sleek-kel már csak így vagyok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, a díszítőtollakra már nagyon kíváncsi vagyok :-) A Sleek pedig ilyen tényleg, nehéz nem odalenni értük :-)

      Törlés
  3. Wow, mennyi szépség! A pirosító és a paletta nagyon birizgálja a fantáziámat :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, hozni fogják a szokásos Sleek-minőséget :-)

      Törlés
  4. Te jó ééééééég, Lee Stafford az álom márkám! :))) Már több hónapja (éve?) kerülgetem, így eszméletlen kíváncsi leszek a tesztjeikre! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor ezek után én is még jobban várom a tesztelésüket :-) Ez a csajos csomagolás is nagyon tetszik egyébként, meg úgy összességében jók az első benyomásaim :-)

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Nagyon, és ma még jobb fényviszonyok között is tervezem lefényképezni :-)

      Törlés
  6. Gyönyörű a pirosító és a paletta, kíváncsi vagyok rájuk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon remélem, hogy hamar meg tudom mutatni őket :-)

      Törlés
  7. A pirosító nagyon szép, a kép alapján úgy tűnik, hogy a jobb szélső szín nagyon hasonlít a Pomegranate pirosítóra.
    Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre a palettáról! Én még nem rendeltem meg, még mindig nem vagyok benne biztos, hogy kihasználnám-e.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, beváltja a reményeimet, és valóban jó választás volt a kék szememhez :-)

      Törlés
  8. Válaszok
    1. Bizony, örülök, hogy felfigyeltél az ott rejtőzködő kérdésre :-)

      Törlés
  9. De szépek :) A legjobban a Sleek paletta és a nail art tollak tetszenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tollaknak én is nagyon megörültem, mert teljes áron biztosan nem vettem volna meg őket, de így már bekerültek a csomagomba :-)

      Törlés
  10. Jujj az a paletta ♥ És Moncsi eltalálta, tényleg a Kis hableányos mesébe van benne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt a mesét annyira, de annyira szerettem :-)

      Törlés
  11. Ezeknél a zsákmányos bejegyzéseknél nálad mindig olyan érzésem van, mint mikor az ember éhes és közben gasztroblogot olvas! :) Minden annyira szép,hogy szimplán csak szeretném! :) Várom a teszteket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jó a hasonlat! Én is szoktam így érezni másoknál, nem szabad kívánságlistát írni, mert folyton csak bővül :-) Igyekszem a tesztekkel, csak mostanában nem rajtam múlik sajnos :-(

      Törlés
  12. Gyönyörű a pirosító, nagyon felkeltette az érdeklődésemet! A tengeri sós permetre nagyon kiváncsi vagyok, a Toni&Guy-t nagyon szeretem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam nagy kedvencek lettek ezek a hármas pirosítók, mert nagyon praktikusak is, amellett, hogy gyönyörűek. A permetet mindenképpen tesztelem mihamarabb, remélem, az elődje nyomába ér majd nálam :-)

      Törlés
  13. ***-*** mennyi csoda jó dolog **-** a paletta meg a pirosító is valami meseszép, azokra a díszítő tollakra is nagyon kíváncsi vagyok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon szerencsés vagyok, hogy ismét bővült a készletem, bár most egy ideig nem lesz apropója a palettavásárlásnak. A díszítőtollakat ma akartam bevetni, de annyira csodás a felkent lakk már önmagában is, hogy nem akarom elrontani :-(

      Törlés
  14. Nagyon jól néz ki a Sleek szemhéjpúder paletta. Én is nézelődök most a Make Up Plaza-n, hogy mit rendeljek majd az ecsetkészlet mellé a postaköltség miatt. De az sem most lesz, mert 3,5 hetet legalább még kell várnom arra, hogy az ecset raktáron legyen T_T

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik ecseteket rendelted meg? Ecsetmániás (is) vagyok, és mindig vadászom az újabb tippekre :-)

      Törlés
  15. Olyan szépek... :) Nagyon várom a teszteket!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap és ma már érkeztek, és már a sminkek is készülgetnek sorban :-)

      Törlés
  16. Azt tudom itt is le írni mint Moon Angel blogján. Nagyon szép ez a paletta de én nem használok zöldet a szememre úgyhogy nem tudnám kihasználni. A pirosító viszont nagyon tetszik, remélem hamar megmutatod élesben. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ez a zöldek miatt elég megosztó paletta, kár, hogy nem két hatos palettát adtak inkább ki :-) A pirosítók álomszépek, csak ajánlani tudom :-)

      Törlés
  17. Mennyi minden. :) A körmös tollak érdekelnek nagyon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, csak nem akartam megszentségteleníteni a most fent lévő csodát. Remélem, holnap is ilyen szép lesz még, és lefotózom mindenféle fényviszonyban, mert imádom!!

      Törlés
  18. Szépek nagyon, és várom a tesztet a pirosítóról és a palettáról is. :3 És persze a körömdíszitőről is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első kettő már fent is van a blogon, és igyekszem a tollakkal is, csak elég bátornak kell lennem :-)

      Törlés
  19. Én is sokat agyaltam ezen a pirosítón, de végül lemondtam róla. Az Essence új szortimentben, meg több új trendkiadásban is láttam olyanokat amik tetszenek és a TheBalm Down Boy-t és régóta szeretném. :P Talán majd nyárra megveszem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, Neked is annyira beválnak majd a kinézett darabok, mint nekem ez a Sleek, mert úgy érzem, ez az eddigi legjobb választásom pirosítók terén :-)

      Törlés
  20. A pirosítóra nagyon kíváncsi lennék, illetve a nailart pen-ekre is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem mielőtt jönni a tollakkal is, a pirosító pedig egy főnyeremény! :-)

      Törlés
  21. Ezek nagyon szívet melengető termékek! Kérünk szépen sminket is a palettával! :) (és a pirosító palettával is)

    VálaszTörlés
  22. Válaszok
    1. Igen, a használat mellett sokat nézegetem is őket csak úgy :-)

      Törlés
  23. Én már most imádom a Garden of Eden palettát. A pirosító tesztjét pedig kíváncsian várom, bár nekem a California jobban tetszett így elsőre az újak közül :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam a krémes pirosítók nem annyira sikeresek, így inkább a vegyes állagú palettára szavaztam, de a másik is csodaszép színeket tartalmaz, az biztos :-)

      Törlés
  24. a Barry M díszítőtollakra kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor bocsánat, hogy pont azokkal késlekedem, de igyekszem a héten megejteni a tesztet legalább az egyik színnel :-)

      Törlés
  25. Na jó, ez a bőség zavara :D várom már mindenről a beszámolót :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, túlságosan is el vagyok kényeztetve, úgy érzem...

      Törlés
  26. szia, hogy vált be a korrektor a szem alatti karikákra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Bevallom, még nem próbáltam ki, de a legközelebbi sminknél bevetem, és figyelem, hogyan viselkedik a nap folyamán. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.