2014. május 16., péntek

Makeup Revolution teszt – Light Medium szemöldökszett és Luscious rúzs


Még hétfőn mutattam Nektek a fenti képen látható termékeket, amelyeket a Pink Panda webáruháztól kaptam tesztelésre, és ezúton is köszönöm őket. Sokan kértétek, hogy mutassam meg a rúzst és a szemöldökszettet élesben (aztán jól elrepült a hét munkával és egyéb teendőkkel, már megint). Ehhez első lépésben a sokkoló tényen kell túlesnünk, hogy hogyan is néz ki a szemöldököm mindenféle termékek nélkül:




Bizony sajnos van itt teendő, hiányos részeket kell kitölteni, valamint rám sokszorosan igaz a Pixiwoo-lányok mondása, miszerint a szemöldökök nem ikrek, csupán testvérek. Persze élőben és mozgás közben ez nem szembeötlő, és ha valamiért nagyon szimmetrikussá szeretném tenni őket, ceruzával szoktam a ringbe szállni, hétköznapokon és átlagsminkekhez viszont a por állagú termékekhez nyúlok.

A Makeup Revolution szemöldökszett a megérkezése óta állandóan használatban van, mert a púderek jól satírozhatóak és pigmentáltak, az alábbi képeken már a második, hidegebb világosbarnával kitöltve látható a szemöldököm.

Emlékeztetőül a paletta maga:



Itt pedig a szemöldökre tessék koncentrálni:

Természetes fény

Természetes fény

Vaku

A teszt másik része pedig a rúzzsal kapcsolatos, amelynek emlékeztetőül itt a képe:



Sajnos vele már nem annyira pozitívak a tapasztalataim. A hétfői bejegyzésben még csupa öröm és boldogság volt, mert azt hittem, száraz ajkakon is működik, azóta viszont, úgy látszik, rosszabb állapotba került a szám, és ezzel a fokú cserepesedéssel már nem tudott elbánni. Erőteljes küzdelmek és többszöri zsebkendős felitatás után tudtam csak viszonylag vállalhatóvá tenni, bár tény, hogy Tamás ezek tudta nélkül megdicsérte, hogy milyen szép színe van a számnak. Viszont sajnos vállalhatatlan volt már pár perc után, mert szépen megült a redőkben és az alsó ajak közepén, míg máshol már erősen kopottnak tűnt. Kár érte, mert a színét imádom, és ezek után remélem, hogy a még nem tesztelt ajaklakk majd kárpótol ezért.


Természetes fény

Vaku

Vaku

A slusszpoén pedig az, hogy a fenti képek mindegyikén a szemöldökszett színeivel készült sminket láthattok: a szemhéj egészére a bal felső, kissé vöröses színt vittem fel, majd a mélyítővonalban a legsötétebb színnel dolgoztam. A színekkel álom a satírozás, és csodás matt satírozós palettára is szert tehetünk a „személyükben”.

Az eddigi tapasztalataim tehát elég vegyesek, de hátravan még az említett ajaklakk, na meg megjött egy saját rendelésem is, és annak a darabjait is részletesen tesztelni fogom, így aki még gondolkodik, hogy érdemes-e befektetni ezekbe a termékekbe, az mindenképpen maradjon velem a „reklám után” is, mert a napokban sok-sok új bejegyzés várható.

Ti próbáltatok már valamit a cégtől? Ha igen, elégedettek vagytok a minőséggel?

17 megjegyzés:

  1. Amikor először ránéztem a szemsminkedre rögtön az jutott eszembe, hogy ez biztosan a szemöldökformázóval készült :D Jó volt a megérzésem :D Fura rajtad ilyen matt színeket látni, mert legtöbbször a fényesebb színek a nyerők nálad ahogy látom, de kifejezetten jól állnak ezek a matt színek :) A rúzsért kár, mert nagyon jó kis nyárias színe van :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda jóstehetség vagy :-D Bizony, és nagyon jó volt ezekkel a színekkel dolgozni szemhéjon is. :-) Készült egy videó is, amiben ez a smink van rajtam, csak még szerkesztésre vár, de holnap remélhetőleg kikerül :-) A rúzs pedig, hát, sajnos csalódás :-( Remélem, az Essence rúzsaim majd kárpótolnak érte :-)

      Törlés
  2. Nagyon jól mutat az a szemöldök paletta a szemeden, mármint a szemöldöködön. Mostanában kezdtem el én is gondolkodni szemöldök színezésen, de mivel szép íve van, meg az enyém nem hézagos, így még tényleg csak gondolkodom rajta, nem szeretném rontani a helyzetet :D
    A rúzs csodásan mutat rajtad, kár érte :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kel félned, púderrel biztosan nem fogod elrontani, de natúr hétköznapi sminkhez nem is feltétlenül szükséges, főleg, ha amúgy is szép dús. Nekem ilyen jutott, ez van :-D A rúzs pedig tényleg elszomorító :-(

      Törlés
  3. Mostanában nagyon rákaptam a szemöldökformázásra, nemrég összegyűjtögettem a piacon kapható szemöldökformázókat, hogy eldöntsem melyik lenne nekem a legideálisabb. Végül praktikusságból (Glamour napokat kihasználva) és mert óriás különbségeket nem véltem felfedezni a Sleek, Coastal Scents, NYX között végül a Catrice változatnál maradtam és nem bántam meg.

    Szép természetes hatása van és tetszik hogy három árnyalat is van benne. Plusz pont még hogy van benne rögzítő is (vax vagy micsoda?)
    A Catrice-t én is kipróbáltam szemhéjszínként is, úgy is jól működik ahogy a tied is!:):)
    Köszi a tesztet róla!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsoda alapos tesztet végeztél a piacon kapható termékekkel :-) Nekem ceruzából egy Essence és egy Catrice a kedvenc, palettából ez a legújabb, valamint a natúr palettáim matt és szatén színeit is szeretem erre a célra használni. :-)

      A waxra egyébként nincs szükségem, mert ez az öt és fél szál legalább nem áll össze-vissza :-D Örülök, hogy hasznosnak találtad a tesztet :-)

      Törlés
  4. nagyon szépen sikerült! látványos a szemöldök változás, néha én is használok rá ceruzát, mert az egyik oldalon ritkásabb a szemöldököm, ki kell igazítani. :) nagyon szép a smink is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ezzel a termékkel könnyű volt ezt a hatást elérni :-) Amúgy leginkább fényképezéskor számít a szemöldökkérdés, mert élőben elég kevésbé kiemelni és kiegyengetni is :-)

      Törlés
  5. Sokáig nem érdekelt, egyáltalán nem foglalkoztam azzal, hogy a szemöldökömet hangsúlyozzam, de mostanábban eléggé rákattantam erre a témára, azt hiszem elsőre ezzel a szemöldökformázó szettel fogok próbát tenni. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, Neked is beválik majd, nekem szerencsére csak jó tapasztalataim vannak vele, szemben a rúzzsal :-(

      Törlés
  6. Valóban jól gondoltam és nagyon jól áll Neked ez a rúzs :) csak kár érte :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :-) Igen, nagy kár érte, nagy reményeket fűztem hozzá, de sajnos egy élmény volt ezt követően az egyik kedvenc Avonos rúzsomhoz visszatérni. :-)

      Törlés
  7. Nagyon jól áll neked ez a korallos-narancsos szín. :)

    VálaszTörlés
  8. A szemöldökformázó szett már korábban felkeltette az érdeklődésemet, örülök, hogy ilyen jó, így biztos helye van továbbra is a kívánságlistámon. :) Nagyon jól áll neked a matt szín a szemhéjadon. :)
    A rúzsért kár, mert nagyon szép színe van. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha meggyőztelek, és remélem, Te is szeretni fogod majd ezt a szettet! :-) A matt színeket pedig szívesen hordanám többször is, ha lenne mélyítővonalam, és nem odavarázsolnom kellene :-)

      Törlés
  9. Ez a szemöldök paletta úgy látszik munltifunkcionális, mert a szemöldöködön és a szemhéjadon is nagyon jól mutat :) Én egyébként meglepődtem rajta, nem számítottam arra, hogy azzal készítetted a szemsminked :) A rúzs színe pedig mesés, kár, hogy annyira szárít :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam, szemsminkben is kipróbálom, mert másként a sötétebb szín kihasználatlanul maradt volna, és szerencsére erre is bevált :-) A rúzsért pedig tényleg kár :-(

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.