2014. június 5., csütörtök

Urban Decay Naked 2 vs. Makeup Revolution Iconic 2 – párbaj


Bár a tervezettnél majdnem egy héttel később, de íme, elkészült a harmadik Makeup Revolution Iconic paletta tesztje is. Sajnos az élet és Murphy kapitány néha nem úgy alakítja a dolgokat, ahogy szeretném, ezért ismét csak köszönni tudom Nektek, kedves olvasóim, hogy ennek ellenére is kitartotok a blog mellett. Egyébként egy új telefonba való befektetésnek hála az Instagramon minden eddiginél aktívabb vagyok, így érdemes oda is benézni (kattints ide).


Bár a legutóbbi hasonló bejegyzés elszomorító volt, hiszen az első Naked másolata nem teljesített túl fényesen, a mai bejegyzés talán Titeket is kárpótol majd, ugyanis ismét egy jó hasonmásra bukkantunk – vagy talán csak ez a legkönnyebben másolható a Naked-sorozatból, hiszen már a W7 is bebizonyította, hogy lehet ezt jól csinálni (a bejegyzéshez kattints ide). Lássuk is szép sorban a színeket, a megszokott módon: egy kép természetes fényben, egy kép vakuval, és a színminták alapozóra, ecsettel készültek.

Foxy: nem mutatok színmintát, mivel ez a szín nem mutatkozik meg bőrön, viszont tanúsíthatom, hogy nagyon hasonlít a másolat színe az eredetire.

Half Baked: csak egy picivel gyengébb pigmentáltságú az eredetinél, az árnyalat viszont szinte tökéletesen eltalált.


Bootycall: egy leheletnyivel szaténosabb, mint az eredeti, viszont az árnyalat stimmel.


Chopper: csodás másolat, az egyik kedvencem, bár egy csöppet sötétebb az eredetinél.


Tease: az egyik kedvenc színem a palettából, és a másolat is szinte teljesen azonos vele, valamint matt volta ellenére is nagyon jól pigmentált és könnyen satírozható.


Snakebite: bár fényesebb és világosabb, mint az eredeti, a másolatpaletta esetében is ez az egyik kedvencem, és csodásan pigmentált színről van szó.


Suspect: alig látható eltérés, és a pigmentáltság ismét kiemelkedő.


Pistol: alig látható eltérés, ismét csak egy leheletnyivel fényesebb, mint az eredeti, és egy álom vele dolgozni.


Verve: minimális eltérés, csodás pigmentáltság, jár a pont.


YDK: ismét egy csodás másolat, amely csupán egy kicsit mályvásabb beütésű, mint az eredeti.


Busted: enyhén csillogósabb, amúgy viszont az eredetihez hasonlóan csodás, jól pigmentált szín.


Blackout: melegebb árnyalatú, ugyanakkor ugyanolyan jól pigmentált és jól satírozható fekete.


Most már csak azt nem értem, hogy ha a 2-es és a 3-as ennyire jól sikerült, mi volt a gond az Iconic 1 készítésénél...

A sorozatnak egyébként még nincs vége, hiszen néhány egyéb palettámat is szeretném még párbajra vinni az Urban Decay Naked termékcsaládjával, így az összehasonlító tesztek szerelmeseinek érdemes lesz továbbra is lesniük a blogot.

Megvan Nektek valamelyik Naked vagy valamelyik hasonmás? Ha igen, sokat használt kedvenc lett belőle?

12 megjegyzés:

  1. Hű, ezt vártam a legjobban, azt hiszem sikerült eldöntenem, hogy melyik kerüljön a kosaramba! Eközött és a W7 In the buff között vaciláltam, ezért is vártam nagyon a tesztedet, mert annyira meggyőzőek szoktak lenni! :) A W7 csomagolása jobban tetszik ugyan, (igen, nő vagyok :D) de a Bootycall és a Verve W7-ben nyújtott gyenge szereplése miatt, talán ez a pali lesz jobb választás! :) Köszönööööm! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, örülök, hogy hasznos volt számodra a bejegyzés! Szerintem mindkét paletta kb. azonos szinten van, így ha eltekintünk a csomagolástól, az ár alapján abszolút a Makeup Revolution a nyerő. Amúgy lesz itt még teszt más palettákkal szemben is, első blikkre azok is vásárlásra érdemesnek tűnnek, de a teszt még hátravan...

      Törlés
  2. Én is ezt a tesztet vártam már a legjobban! Örülök neki, hogy ilyen jól teljesített az Iconic2 paletta, mert az nekem is meg van, és gondolkoztam nagyon, hogy megveszem az eredetit is, de így megelégszek a kis palettámmal, mert nagyon szeretem, de szerencsére Te is meggyőztél most arról, hogy nagyon jól sikerült kis másolat ez! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ebben az esetben tényleg nincs szükség az eredetire, mert nagyon jól sikerült a koppintás. Örülök, hogy meggyőző volt számodra a teszt :-)

      Törlés
  3. Ó de örülök,hogy írtál róla!
    Nekem a három Naked paletták közül ez tetszik leginkább. Pont a napokban beszélgettük az egyik barátnőmmel,hogy talán nem lenne rossz befektetés, hát ezután a teszt után meg pláne! Amint kapható lesz az Iconic 3 is újra mindenképp beszerzem ezt a két szépséget!
    Köszönöm a remek és meggyőző teszetet!!:))
    Teodóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy számodra is meggyőző volt a teszt! A Naked paletták összehasonlításánál is a kettes lett a befutó nálam, az Iconic paletták közül pedig szintén, szóval jó választás :-)

      Törlés
  4. és három Naked paletta*
    vagy Naked paletták közül*
    bocsi,már késő volt..:D
    Teodóra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi gond, a kicsit régies fogalmazású verzió is érthető volt :-D

      Törlés
  5. Hoppá, ez nagyon durván hasonlít az eredetire O.O Meg merem kockáztatni, hogy ez sikerült eddig a legjobban, mármint ami a másolatokat illeti.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút ez a legjobb szerintem is, minőségben a hármas is jó még, még ha nem is ennyire hasonlítanak a színek, és hát az egyes sajnos itt most nem annyira nyerő :-(

      Törlés
  6. Nem olyan rég tettem szert egy eredeti Naked 2-re (persze nem olcsón) és ez hihetetlen mennyire hasonlít!! És töredék áron...:) Kíváncsi lennék még a textúrára és a tartósságra, mert az eredetinél azok kifogástalanok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a kettes paletta még ilyen szempontból is felveszi a versenyt az eredetivel, de persze csak jó szemhéjalapozó használata mellett. Viszont nem potyog, nagyon pigmentált, és jól satírozható színei vannak, szóval tényleg főnyeremény :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.