2014. szeptember 29., hétfő

Yankee Candle Halloween – hírmorzsa

Forrás
Mivel ma ismét tanácsot kértek tőlem gyertyaügyben, az egyik gyertya pontos nevének ellenőrzésekor a Halloween kapcsán kapható termékekre bukkantam. Bizony, már itt az idő a készülődésre, ha szerettek ráhangolódni erre az eredendően külföldi ünnepre. 


Három illat közepes gyertya formájában elérhető, az egyik a Witches' Brew, amely a leírás szerint pacsuliillat, a másik a Candy Corn, amely nevéhez méltón a kukoricaszemet mintáző cukorka illatát tükrözi, a harmadik pedig a Ghostly Treats, amely pedig pirított mályvacukor illatát adja. Nekem személy szerint csak az első kettő keltette fel az érdeklődésemet, a feketénél a színe és az illata is megnyerő, a narancssárgánál a színe, a fehér viszont az édes illata miatt teljesen hidegen hagy.


Rátaláltam viszont a medvecukor-illatú Happy Halloween gyertyára, amely fekete viaszú, ráadásul pedig egy fekete macska van a címkéjén, így ez egyértelműen felkerült a kívánságlistámra.

Emellett a kiegészítők között is lesznek csábító darabok, de sajnos szállítási probléma miatt ezek csak a hónap közepén válnak majd elérhetővé. A Black Cat gyertyadísz rendkívül aranyos, a Halloween Lantern pedig nagyon hangulatos, ugyanakkor az ára miatt valószínűleg kimarad majd nálam (hacsak nem nyerek addig a lottón).



Ti terveztek valamire lecsapni a kollekcióból?

12 megjegyzés:

  1. Leginkább a gyertyadísz és a Halloween Lantern fogott meg! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, a gyertyadísz és a macskás gyertya az enyém lehet majd :-)

      Törlés
  2. Számomra pont a mályvacukros a legcsábítóbb, imádom az édes illatokat (persze, amíg nem émelyítő :)). Bár amúgy minden gyertya bejön innen az üvegük miatt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem Fireside Treats már túl émelyítő volt, így szerintem ez is az lenne, pedig amúgy biztosan jól mutat az a fehér gyertya :-)

      Törlés
  3. A Candy Corn és a Ghostly Treats egészen tetszetős. :D A Happy Halloween is tetszetős, de tart nincs belőle, ami szenyóság. T.T Szóval szerintem az előzőleg említett kettő közül valamelyiket szeretném. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szenyóság, a számból vetted ki a szót :-D Ha kipróbálod valamelyiket, mindenképpen értesíts majd, hogy hogy tetszett :-)

      Törlés
  4. Ha fekete macska van a csomagolásán, akkor azonnal jöhet! :DDD

    Jelöltelek egy TAG kitöltésére, bekukkantasz hozzám? :)
    http://njoythestyle.blogspot.com/2014/09/mindent-az-otthonomrol-tag.html


    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Renim, mindenképpen kitöltöm majd, jó kis TAG ez :-)

      Törlés
  5. Nekem a Fireside Treats van meg,így a mályvacukros kizárva :D
    A Candy Corn-ra vagyok nagyon kíváncsi,minimum egy szaglásra csekkolom a Dohány utcai boltjukban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért van kizárva, mert van hasonlód, vagy mert nem tetszett a másik sem? Nekem a Fireside Treats túl édesnek bizonyult, így én ezért hagyom ki, de másnak meg pont az a legnagyobb kedvence... A Candy Corn pedig megvan nekem tavalyról, azt hiszem, előre kell vennem, hogy tudjam, mi is ez, és érdemes-e idén is rendelni :-)

      Törlés
  6. 3 mini viaszt most akarom megrendelni :) :) kell :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, látom, nem csak én érzem azt a YC termékei láttán, hogy KELL :-D Kíváncsi lennék a véleményedre, ha kipróbáltad őket :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.