2014. szeptember 27., szombat

Zsákmány – Paese és Boar Line

Hihetetlen, hogy május óta nem volt ilyen bejegyzés, most viszont elég sok dolgot mutatok majd, ugyanis néhány előzőleg rendelt Paese termék és a másoknál látott tesztek alapján több mindent is megrendeltem a Make Up Plaza Paese-kínálatából. Persze azért néhány ecset is bekúszott a kosárba, mert a BoarLine márkáról is jókat hallottam. A mai egyébként egy kicsomagolós, első benyomásos bejegyzés lesz, és majd a teszteknél láthattok több részletet megmutató képeket az egyes termékekről.

Lássuk először az ecseteket: az első és legfontosabb talán a bal oldalon látható lapos ecset, amelyhez hasonlóra már azóta vágytam, hogy az egyik kedvenc Youtube-osom, Emily egy hasonló, kis fejű duo fiber ecsetet használt a krémes pirosítókhoz. Mivel több krémes termékem is van, és eddig nem találtam hozzájuk tökéletes ecsetet, örültem, amikor megláttam, ráadásul annyira puha, mintha nem is duo fiber lenne, és a MUP leírásában is kiemelik, hogy rövidebb és tömörebb az átlagnál. Most mosásra vár, de az első tapizásos tesztek alapján nagyon szimpatikus.


A középen látható darab egy kifejezetten nagy fejű púderecset, amely szintetikus, eszméletlen puha szálakból áll. Hasonlít nagy kedvenceimre, a Real Techniques ecsetekre és az Ebayről rendelt bambusznyelű csodára is, úgyhogy biztosan jó barátok leszünk. Ide kattintva találjátok meg a webáruházban. A kedvenc púderecseteimről készült bejegyzést egyébként itt olvashatjátok el.

A harmadik, picuri ecset pedig egy korrektor- vagy rúzsecset, de igazából bármilyen termékhez használható, nedveshez és szárazhoz is, hiszen ez is szintetikus ecset. Mivel ritkán szoktam tusvonalat húzni, és inkább sötét szemhéjpúderrel mélyítek a szempillasorban, szeretem az ilyen minikéket használni erre, valamint pattanások esetén a korrektor koncentráltabb felvitelére is alkalmas.

Rendeltem még kétfajta púdert is, amelyeket fotózáshoz is ajánlanak, ugyanis mostanában több barátnőmet is lesz alkalmam kisminkelni különböző alkalmakból. Az egyik terméknek már a csomagolásán is tükröződik ez a felhasználási cél: az egyik kedvencem ez a letisztult, fekete-fehér doboz, a rajta látható filmtekercs valahogy professzionális hatást kelt számomra, és a leírás szerint is ilyen célra szánják: bármilyen bőrtípusra használható, nagyon finom szemcseméretű rizspúderről van szó, amelyet ide kattintva találtok meg a webáruházban.

 
Egyébként még egy apróság, ami számomra fontos, hiszen meg szoktam tartani a dobozokat is, és ebben az esetben nem kell tartani a véletlen elszakításától, ugyanis a fenti félkörnek köszönhetően problémamentesen nyitható a doboz. Apróság, de a dobozmegőrzők biztosan érteni fogják, miért fontos ez számomra.

A másik egy kifejezetten olajos. kombinált bőrre ajánlott púder, amelynél a leírás külön felhívja a figyelmet a száraz bőrön való használat kerülésére. Bambuszból készült, így a fenti rizspúderrel együtt igazi távol-keleti érzésem lesz majd a használatakor.


Rendeltem még egy highlightert és egy bronzosítót is, amelyek első látásra elég csillámosak, így kíváncsi vagyok, bőrön hogyan mutatnak majd. A kiemelőpúder egy rózsaszínes árnyalatú szépség, a bronzosítót pedig inkább kreatív sminkhez vagy fotózáshoz tudom elképzelni, hétköznapra nem, de mindenképpen megmutatom majd őket sminkben is.A bronzer a II-es, Sunset árnyalat, és a leírás szerint pigmentalapban vannak a ragyogó szemcsék, így szemfestésre is alkalmas, a highlighter pedig a 02-es, Fresh Pink árnyalat. Érdekesség egyébként, hogy már mindkettő a megújult csomagolásban érkezett, de a weboldalon a bronzosító  még a régi csomagolásban látható. Nekem személy szerint jobban tetszik az új, modernebb kialakítás, de erre még a teszteknél is tervezek majd kitérni.


Rendeltem még szemfestékeket is, és természetesen a natúr színek felé húzott a szívem, mert bár odáig vagyok a Naked palettáimért, néha jól jönne egy-két kisebb méretű paletta is. A három szín akár elég is lehet egy teljes szemsminkhez, és nem foglal nagy helyet a neszesszerben. Bal oldalon a 105-ös Luxus trió látható, jobb oldalon pedig a 238-as, Caffe Latte fantázianevű Opal trió.


Rendeltem egy mono szemfestéket is, azzal a nem titkolt céllal, hogy pirosítóként is kipróbálom majd, hiszen a színe miatt akár a szemsmink széleinek elsatírozására is ideális lehet, akár pirosítóként is, de majd a tesztelés során kiderül, valóban alkalmas-e több célra. Ez a 675-ös Kashmir matt szemfesték, fantázianeve pedig sajnos nincs. A másik trióra pedig hosszú ideje vágytam már, ugyanis Niki több tesztet is közzétett a matt Paese festékekről, és még akkor elhatároztam, hogy ez a hármas egyszer az enyém lesz. Mintha nekem találták volna ki a nude színek és a csodás sötétkék kombóját. Ez a 683-as, fantázianév nélküli szín.


Ezenkívül két pirosítót is megrendeltem, és bár mindkettő argánolajos, különböző a csomagolásuk – felteszem, itt is a megújulás lehet az ok. A bal oldali egy korallos jellegű darab, amely a képen sokkal rózsaszínesebb árnyalatúnak tűnik, és kis aranyszínű csillámok bolondítják meg – az árnyalat száma a 35-ös, a jobb oldali pedig egy barnás, ezüstös csillámokat tartalmazó darab – az árnyalatszám a 48-as. Igyekszem majd mielőbb hozni a színmintákat, mert a weboldalon nehéz megállapítani, hogy melyik szín pontosan milyen is lesz.


Rendeltem még egy eperpiros folyékony rúzst (905-ös árnyalat), egy szerény rózsaszín csillámos szájfényt, amely a színe miatt reményeim szerint jokerként bevethető lesz mind önmagában, mind rúzsok fölé rétegezve (418-as árnyalat), egy filces vízálló szemhéjtust (itt található), valamint egy szilvalila szemceruzát (Plum Glam árnyalat, és lilarajongóknak ideális lehet), amely egy régi, megszűnt Manhattan-kedvencem utódja lesz, és szerencsére valóban eléggé hasonló árnyalat.


Emellett van itt még egy argánolajos púder, amely kompakt, és tükör is van benne, így a hordozhatatlan Rimmel púderem mellett ez lesz az útitársam. Remélem, beválik, és nagyon szimpatikus és érdekes dolognak tartom, hogy a mattító hatása ellenére argánolajat tartalmaz. Kíváncsi vagyok, hogyan teljesít majd.


Végül pedig egy újrarendelt termék is van itt, ugyanis ezt a primert már régóta használom, és nagyon megszerettem: jól megküzd a tág pórusokkal, és emellett valahogy az egész bőrképem simább, ha ezt a terméket használom a BB krém vagy alapozó, vagy akár sima színezett hidratáló alá. A száraz bőrre való változatot rendeltem meg másodszorra is, mert a pórusos területeim általában véve szárazak is.


A saját bőrtípusomnak megfelelő termékekről sminkkel együtt tervezek beszámolni, de a másokon kipróbáltakról is igyekszem minél részletesebb, alapos leírást adni majd Nektek.

Melyik termékek érdekelnének Titeket elsőként? Ti magatok használtok Paese termékeket?

35 megjegyzés:

  1. Jajjj, hol is kezdjem...

    1. Imádom azt a primert, most fog elfogyni az első tubus. :)
    2. Tesztet-tesztet az összes Paese termékről maaajd *.*
    3. Azt a duo fibre ecsetet már mióta meg szeretném venni, BB krém eldolgozására gondoltam, beszámolnál majd róla itt kommentben válaszként hogy mennyire funkcionál jól?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, de jó, hogy van közös kedvencünk! Remélem, a többi termék is hasonlóan jól teljesít majd :-)

      Az ecset pedig szerintem kicsit kicsi egész arcon való eldolgozáshoz, de ki fogom próbálni erre a célra is, hogy tudjak Neked válaszolni :-)

      Törlés
    2. Köszönöm szépen, írj / jelezz majd valahogy ha sikerült letesztelni! :) Az Igazi a Sigma F80-as kabuki ecsete lenne, (minden külföldi youtubernél az az etalon) csak hát picit drága, és alternatívaként gondoltam a Boar LIne darabjára. :)

      Törlés
    3. Bevallom őszintén, hogy nem értem, mi ez a nagy felhajtás az F80-as körül, mert kiváló ecset, ez tény, de a formája nem a legideálisabb arcra, mert hát ugye hajlatai is vannak, ez meg egy tök egyenesre vágott ecset. Szerintem a lekerekített rokonai jobbak, vagy akár a Real Techniques Expert Face Brush, amely nagyon jó, tömött, lekerekített ecset, így alapozáshoz és krémes pirosítókhoz is tökéletes, vagy akár ugyanennek a márkának a Buffing Brush nevű ecsete, amely ugyan egyenesre vágott, de a szélei kicsit lekerekítettek. Kíváncsi vagyok, hogy ez a BoarLine jobb-e attól, hogy kisebb a feje, szerintem ma kimosom, és aztán kipróbálom Neked alapozásra, hogy mielőbb tájékoztatni tudjalak az eredményről :-)

      Törlés
    4. Szia, Mea! Remélem, olvasod :-) Szóval a kis duo fibre ecset csodásan működik BB krémmel, talán épp a kétféle szőrnek köszönhetően, és sokkal jobb vele dolgozni, mint a sima szintetikus szálú ecsetekkel. Így aztán bátran ajánlom megvételre, mert engem is meglepett, hogy milyen szépen eldolgozza a termékeket :-)

      Törlés
  2. Nagyon jól dolgokat szereztél. Hú, az a 35-ös pirosító nekem is meg van, ő az én all time favoritom. Nagyon sokat használom :)
    A folyékony rúzsra és a szájfényre kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem csodálom, hogy nagy kedvenced a 35-ös, gyönyörű bőrön, tegnap kipróbáltam. Hasonlít a régi nagy kedvenc Oriflame-es pirosítómra, ami megszűnt, így nem tudtam volna újrarendelni, úgyhogy nagyon boldog vagyok :-) A folyékony rúzst tegnap teszteltem már, ma pedig folytatom, hogy a színmintás tesztnél már a tartósságról is tudjak adatokat szolgáltatni, de a színébe már most szerelmes vagyok *.*

      Törlés
  3. Hűűű, nagyon várom a teszteket, főként a pirosítókról :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap kipróbáltam az egyiket, és odáig meg vissza vagyok érte, ma pedig a másikat fogom tesztelni, hogy a színmintás tesztnél már egész arcos képekkel is tudjak szolgálni. Ez a 35-ös nagyon tetszik, remélem, a másik is ilyen nagy sikerű lesz nálam :-)

      Törlés
  4. Csodás termékek. Mindről várom a tesztet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, igyekszem mielőbb érkezni mindegyikkel :-)

      Törlés
  5. hű, mennyi szépség! Engem is a folyékony rúzs és a szájfény tesztje érdekel a legjobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, szerintem még a héten érkeznek majd, nagyon ráálltam a használatukra, és az első nap tesztje nagyon meggyőző volt :-)

      Törlés
  6. Ez itt maga a mennyország :D *-* Az olajos bőrre való púderre nagyon nagyon kíváncsi lennék :) De azon kívül természetesen minden nagyon érdekel és alig várom már a teszteket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, sok-sok csodás termék, remélem, hasznukat is veszem majd :-) Az olajos bőrre való púder tesztje majd a barátnőmön történik, így arra várni kell kicsit, de igyekszem mielőbb hozni azt is :-)

      Törlés
  7. Na, mostmár lassan én is megnézem magamnak a Paese termékeket, annyi jót hallottam róluk :) Feltéve, ha marad pénzem a Glamour napok után :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a Glamour-napok veszélyesek, de én mindig megúszom őket, mert nem bírom a tömeget :-D Várd meg a teszteket, hátha tudok hasznos tippeket adni, hogy mit érdemes kipróbálni, és van-e esetleg köztük olyan, amit jobb kerülni :-)

      Törlés
  8. Micsoda csomag! :) A púderekre nagyon kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OK, az argánolajosat próbáltam tegnap, és eddig kifejezetten tetszik, ma pedig a rizspúdert vetem majd tesztelés alá. Remélem, nem okoz majd csalódást :-)

      Törlés
  9. Nagyon jó cuccokat rendeltél, az ajakkencék kivételével minden érdekelne, de főként a púderek és pirosítók. Nézelődtem már én is a webshopban a Paese termékeknél, szimpatikusak nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg szimpi márka, valahogy jó benyomást kelt a csomagolás is, na meg a sok pozitív teszt róluk a neten :-) Ma fogom tesztelni a barnás pirosítót, és nagy reményeket fűzök hozzá, ugyanakkor kíváncsi vagyok, hogyan mutat majd a fakó bőrömön :-)

      Törlés
  10. Csak csorgatom a nyálam...Nagyon várom mit mondasz róluk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor mostanában figyeld majd a blogot, mert jönnek szépen sorban :-)

      Törlés
  11. fúú a fehér/színtelen púderről írsz majd? most fogyott el kettő por állagú púderem, nem tudom egyelőre mit vegyek helyettük, de ha szerinted jó, akkor megnézem majd ezt...köszi!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. OK, ma fogom kipróbálni a rizspúdert, és a napokban, ha már pár napon át viseltem, a tesztet is megírom róla :-)

      Törlés
  12. A bambusz púder nekem is megvan és nagyon jónak tűnik, de még én is csak párszor használtam, mert előbb el akarom használni a többit, amit már régebben megkezdtem. Egy pirosítóm is van, az is jó, meg én a micellás vizet használtam, ami nekem bevált.
    Én az összesre kíváncsi vagyok, bár mostanában nem terveztem venni semmit, annyi kihasználatlan cuccom van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen, a micellás vizükről is sok jót olvastam már, és az ára is egészen jó. Pirosítóból Neked melyik van meg? A kihasználatlan cuccokról pedig én is tudnék mesélni, de ezért is szoktunk cserélgetni a blogtalálkozókon, na meg ezért szokott blogsale lenni nálam – kell a hely az újaknak :-)

      Törlés
    2. Képzeld! Nekem is a 48-as van meg.:-) Nem emlékeztem a számára, árnyalatban meg annyi hasonló van, nehéz kép alapján megkülönböztetni. Elő is vettem, ha már így szóba került, hogy használjam egy kicsit.

      Törlés
    3. Na, de jó :-) Csodás színe van, szerintem ne hanyagold, mert megérdemli a figyelmet :-)

      Törlés
  13. Mennyi szépség. :-o :) Nagyon kíváncsi vagyok mindenre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor Neked könnyű lesz a kedvedre tennem a tesztelési sorrenddel :-)

      Törlés
  14. Sok jó kis dolgot zsebeltél be!:) Leginkább az argánolajas kompakt púder keltette fel az érdeklődésem és a primer. Lehet megpróbálkozok velük!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A primer nagy kedvencem, az argánolajos púder pedig eddig nagyon szimpatikus, de mindenképpen beszámolok majd a több napig tartó használat után a tapasztalataimról :-)

      Törlés
  15. Egyetlen Paese termékem van, a 683-as matt trió, bár én anno még a jelenlegi ár kb feléért vásároltam... nagyon sok mindent kinéztem magamnak, a primert, púdert, pirosítót is, de mivel így felmentek az árak, még nem rendeltem. A trió pedig óriási kedvencem, innen indult a matt palettáért való sóvárgásom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is alacsonyabb árakra emlékeztem, és sajnálom, hogy nem csaptam le annak idején több termékre. Ezek után pedig még jobban érdekel, mit mutat majd a 683-as, és hogy a Paula's Choice palettához képest milyen lesz a minősége :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.