2014. december 11., csütörtök

W7 In the Nude Smink – Copper Pot és Coffee Cup

Ez a smink már elég régen elkészült, és a másik sminkes bejegyzés kapcsán adott kívánságok alapján két fő színt tartalmazott a W7 In the Nude palettából: Judy rózsaszínt szeretett volna látni a sminkben, Rosie pedig konkrétan a Coffee Cup nevű színt. 


Az említett színeken kívül csak a lila Paese szemceruzámat és szempillaspirált használtam a szememen, pirosítóként pedig a Sleek Candy hármas pirosító színeit alkalmaztam.




Nemsokára egyébként újabb paletták tesztelése következik a blogon, ezért is gondoltam végre megosztani ezt a sminket. Emellett érdemes megemlítenem, hogy a kezdeti csalódás után végül egészen kedvencemmé vált ez a paletta, mert a színek a felső rétegen túljutva nagyobb pigmentáltságot mutatnak, és bár messze állnak az eredeti Naked 3 mélységétől és intenzitásától, remekül kihasználhatóak hétköznapi sminkek készítése során.

Ti szoktatok hasonló színeket használni mostanában?

9 megjegyzés:

  1. Szépséges a sminked is, és te magad is az vagy!
    Annyira "Katy-s", hogy a felsőd is tökéletesen passzol a sminkedhez! Imádom ezt a fajta precizitást (de nevezhetjük akár igényességnek is).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon kedves vagy :-) A smink, a ruhák és a kiegészítők pedig nálam kényszeresen stimmelni szoktak, mert máshogy nem is érzem jól magam. Nem tudom, mi ennek az eredete, de az biztos, hogy fontos része az életemnek :-)

      Törlés
  2. Nagyon szép lett, tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Csodaszép és annyira illik hozzád :) Imádom rajtad ezeket a színeket, olyan szépen dolgozod össze őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig továbbra is szívesen kipróbálnék Rajtad hasonló sminket, valami igazán babásat, mert biztosan nagyon jól állna :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.