2015. március 17., kedd

Lush Lord of Misrule – feldobja a kedvem, ha rossz napom volt

Vannak napok, amikor semmi sem akar sikerülni, vagy éppenséggel semmi extra rossz nem történik, csak az ember kedve semmilyen. Lehet ennek oka a tavaszi fáradtság is, mindenesetre nálam az esti wellnessfürdő vált be a rosszkedv ellenszereként. Fogom valamelyik kedvenc fürdőgolyómat, élvezettel végignézem a feloldódást, majd elmerülök az illatos vízben, és relaxálok, száműzve minden rossz gondolatot. Hiába, no, sokszor a kis dolgok okozzák a legnagyobb örömet.

A mai teszt tárgya ráadásul kifejezetten ütős műsort biztosít, úgyhogy valódi felüdülés már csak a zöld-burgundi örvény is, amelyet létrehoz. Természetesen ismét alaposan dokumentáltam a folyamatot, hogy valamelyest Ti is átélhessétek az élményt.

A csomagoláson kis leírást kapunk arról, hogy mit is tud a golyócska:


Nos, én a beülés előtt dobtam bele, de sebaj. A mi kádunk kifejezetten nagyméretű, így az egész golyót feláldoztam a lazulás oltárán, de a standard panelházi kádakhoz szerintem bőven elegendő a fele is egy alkalomra. A kinézete amúgy golyónként változó, ami nem is csoda, hiszen kézzel készült termékről van szó: nekem például az itt látható után volt egy sokkal erőteljesebben foltos darabom is, de feloldódáskor mindkettő ugyanazt az élményt biztosította. Mivel az egész golyó az áldozatomul esett, forgott ezerrel a móka közben, és így árasztotta magából a zöld-burgundi színörvényt, de felteszem, hogy azért felezve is nagy bulit csap ez az aktívan oldódó, táncoló termék.

A feloldódás kezdetéről egyébként az Instagramon láthattok videót, ha ide kattintotok. Nagyon rákattantam erre a dokumentálási formára, de az érdem Renié, ugyanis tőle származik az ötlet: többek között ebben a bejegyzésében is láthattok egy Lush termékes videót nála.

Mindenesetre azért a képeken is érzékelhető, hogy forog a kis hamis, mert míg a környező habok élesen látszódnak, addig a golyó a forgás miatt elmosódott:



Egy idő után pedig csak úgy ömlik ki belőle a burgundi hab:




A kezdetben zöldre színezett víz pedig a végére tényleg olyan lesz, mint egy jófajta vörösbor, bár ezt már nem fényképeztem le: valószínűleg nem bírtam tovább, és belecsobbantam a kádba, de azért az alábbi kép jobb alsó sarkában láthatjátok, milyen lett az egész kád víz színe. A kádat egyébként nem fogja meg, így nem igényel többet egy gyors leöblítésnél a fürdés végeztével.


Nem biztosít hidratálást vagy bőrtáplálást, bár ezt nem is ígéri, ugyanakkor nem szárítja a bőrt, és a fürdőszoba és a bőrünk egyaránt illatos marad még 4-5 órán át a használata után.

Egy gond van csak vele, mégpedig az, hogy limitált karácsonyi termék volt, bár az illata nem kifejezetten karácsonyi: jófajta vaníliás illatárt biztosít, amelyet még tavasszal is szívesen bevállalnék, ugyanakkor a limitált volta miatt szerencsém volt akciós áron lecsapni néhány darabra, úgyhogy nem reklamálok. Akiben pedig felmerül, hogy miért írok egy már nem kapható termékről, annak elárulom, hogy egy példányból nyeremény lesz, és aki szeretne rá pályázni, az e hét péntek éjfélig teheti meg a jobb oldali sávban található e-mail címen. Szerintem megéri, mert a Lush-élmény jól jöhet, legyen szó akár egy letargikus nap estéjéről, akár egy áttakarított-szorgoskodott nap végéről.

Ti ismeritek ezt a Lush-csodát? Esetleg van bevált kedvencetek a márkától?

10 megjegyzés:

  1. Én is ma Lush termékről írtam:D
    Ez az egyik kedvenc golyóm, kettőt is elhasználtam belőle. Én is egy egészet rakok a kádba, mert a miénk is elég nagy. De pl a répa habfürdő.ami Húsvéti újdonság valami brutális. Szerintem egy kis répa 3 fürdésre bőven elegendő. Majd arról is írok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor jövőre lehet, hogy lecsapok majd a répácskákra :-) Nálam eléggé kimaradt idén a húsvéti és az anyák napi termékskála, mert nagyon betáraztam még karácsony táján, de jövőre majd hagyok helyet a tavaszi újdonságoknak is :-)

      Törlés
  2. De jó ez a golyó. :) Nagyon tetszenek a színei, azt hiszem, lassan ideje lenne ellátogatnom ismét egy Lush üzletbe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Karácsonykor mindenképp figyeld majd a kínálatot, bár szerintem az állandó szortimentben is kapható néhány színes-izgalmas darab :-)

      Törlés
  3. Nagyon jól néz ki ez a szép színes fürdő :) Csak hát az a baj, hogy már attól is húzódik meg viszket a bőröm, hogy ránézek, kissé paranoiás vagyok a bőrszárítónak tűnő kozmetikumokkal. Szerinted szárazabb bőrrel be merjem vállalni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem eléggé száraz a bőröm télen, sőt, ha nem figyelek oda, a lábszáramon komplett sivatag tud kialakulni, de ez a golyó nem szárította. Viszont vannak kifejezetten hidratáló hatású fürdőtermékek is a Lush kínálatában, amilyen pl. a Christmas Penguin, vagy a Melting Snowman, így azokkal biztosan nem lenne problémád, de jó szívvel tudom még ajánlani a Bomb Cosmetics fürdősütijeit is, amelyek telis-tele vannak kakaóvajjal :-)

      Törlés
  4. annyit olvasok róla, hogy már úgy kipróbálnám. :D
    olvasás közben el is képzeltem a folyamatot. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, lesz rá alkalmad, és azt is, hogy visszatér majd az idei karácsonyi kínálatban :-)

      Törlés
  5. Mit meg nem adnék most egy kádfürdőért.
    Nagyon érdekesnek hangzik ez a fürdőgolyó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik legérdekesebb darab, amit valaha próbáltam :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.