2015. március 7., szombat

Picture Polish Lizzie – elrabolta a szívem

Szerencsés vagyok, mert sok szépséges lakk vár arra nálam, hogy kipróbáljam, de itt most nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy az, ha másodszor is felkerül valamelyik a körmeimre, az a fenti okokból valódi szerelembeesést jelez. A Lizzie-vel pedig ez történt, és másodszor sem tudok betelni vele, ráadásul bár a színe miatt bármikor jó választás, a tavaszhoz tökéletesen illik ez a szerény, pasztelljellegű lila. A névadója pedig a Büszkeség és balítélet főhősnője, úgyhogy bár nálunk nem kapható (egyébként nem is értem, hogy miért), szeretném majd beszerezni mellé a Darcyt is. Most viszont sok képre készüljetek, mert a múltkori (novemberi) képek mellett akkori és mostani Instagram-képek is következnek.

Természetes fény kétféle ISO-val:




Vaku:



Napfény: 





A lakk egyébként három rétegben fed tökéletesen, és a száradási ideje sem vészes, bár általában gyorsszárító lakkot alkalmazok minden lakkomnál. Alap- és fedőlakkal 4-5 napot lazán kibír sérülés nélkül, még meghajlott és felázott körmön is (takarítás közben is teszteltem bőszen), úgyhogy kifejezetten a tartós lakkok közé tartozik. Emellett pedig valódi kaméleon, hiszen lámpafényben nagyon szerény, természetes fényben orgonalila, napfényben táncra kel, vakuval pedig igazán erőteljes színt mutat. Nem egy unalmas lakk, az biztos. A kedvéért egyébként a nap is mindig kisüt, hiszen míg a Grace-t alig sikerült napfényben lekapnom, addig Lizzie esetében novemberben és most is rengeteg napsütés érte a körmeimet.

Insta-képek:


Vaku

Napfény

Lámpafény

Napfény

Akik a legutóbbi lenövesztéses bejegyzés kapcsán kíváncsiak, milyen a különbség az akkori és a mostani körmeim között, annak figyelmébe ajánlom a két napfényes Insta-képet: az elsőnél a köröm kétötödén még géllakk csücsült, és keskenyebb is volt az a rész, a mostani állapot pedig a torzulatlan, formára reszelt saját körmeimet mutatja.

Lizzie-vel tehát teljes a szerelem köztünk, bár a regény is nagy kedvencem, és nem mellesleg a Picture Polish is PP ugyan, de az angol cím, a Pride and Prejudice is két P-t ad ki. Darcy nélkül pedig nem igazi egyetlen Lizzie sem, így reményeim szerint sikerül majd a fekete párját is megkaparintanom magamnak.

A Lizzie most is kapható a Nailland oldalán, így ide kattintva akár Ti is megszerezhetitek magatoknak.

Nektek mi van épp a körmeiteken?

14 megjegyzés:

  1. Szépséges ez a lakk, nagyon jól mutat a körmeiden!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is nagyon a magaménak érzem :-)

      Törlés
  2. Na az ilyen bejegyzések olvasása után jövök rá arra, hogy olyasmire is szükségem van, amire nem is gondoltam volna :D ilyen a Lizzie is - eddig nem fogott meg, de most nálad egészen szerelembe estem vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ezért is nem szabad blogokat nézegetni és Instagram-fiókokat követni, mert folyton csak erre jön rá az ember lánya :-D Mondjuk végül is lila, így biztosan illene a nőies kezeidhez és a stílusodhoz is :-)

      Törlés
  3. Az én szívem is ellopta!!! Az insta képek közül, a vakus képen tetszik a legjobban, ott olyan lilásnak tűnik :) Ahogy látom ezüst rész is van benne a napfényen, csodás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Napfényben rengeteg arca van, tényleg nem lehet vele betelni, a vakus képeken pedig megmutatja a vadabb arcát is :-D

      Törlés
  4. Nagyon szépséges ez a lakk! Nekem most az ILNP Open Fields van a körmeimen és imádom! Már készül róla a teszt és ezúttal nail art is lesz vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, azóta már láttam, és csodásat alkottál vele, bár Nálad minden manikűr egy külön kis alkotás, úgyhogy a Te blogodon biztosan nem unatkozik az ember :-)

      Törlés
  5. Csodaszép ez a lakk, megértem, hogy miért került elő többször is. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon különleges a kicsike, és van egy olyan gyanúm, hogy a következő manikűröm is vele készül majd...

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.