2015. március 3., kedd

Rival de Loop Cute Candy – lila holocsoda pár száz forintért

Erről a lakkról sok helyen volt már szó, és nem számít újdonságnak, azonban annyira gyönyörű, hogy ennek ellenére úgy éreztem, igenis külön bejegyzést érdemel. Ráadásul különösen kedves a szívemnek, mert Elenitől kaptam ajándékba, mivel tudta, hogy nálunk nem jelent meg a márka, így finoman szólva is nehézkes számomra a beszerzése. Egyébként a rózsaszín, Dreamland nevű testvérét is megkaptam tőle, így arról is várható bejegyzés nálam, amúgy pedig nézzetek be hozzá is, mert ott látható már az a rózsaszín csoda.

A Cute Candy a többi RdL lakkal együtt 399 Ft-os áron kapható a Rossmann drogériákban (már ahol), és ezért az árért egy szűrt fényben is ragyogó lakkot kapunk:


Kétféle ISO-val is lencsevégre kaptam, és már így is csodás:




Vakuval aztán tovább fokozódik a szépsége:




Lámpafényben pedig így mutat:



Az ecsete egyébként figyelemreméltó, és leginkább a tökéletes jelzővel illethető, a lakk állagával egyetemben, ugyanis mindenféle probléma nélkül megalkothatjuk velük a tökéletes ívet a körömágynál, és már két rétegben tökéletes a fedés is. Bárcsak minden lakk ilyen jól kombinálná a dolgokat, de sajnos sok esetben még a drágább lakkoknál is gondok vannak. 

Na de lássuk a lényeget: a napfényben készült fotókat:





Hát, na, ezzel nem lehet betelni. Alap- és fedőlakkal a tartóssága is tökéletes volt, ami szintén nem mondható el sok drága lakknál, úgyhogy már csak azt tudom mondani, hogy remélem, a RdL más színekkel is előáll még a holohatás terén. Emellett pedig a legközelebbi budapesti utamon biztosan beszerzek még pár lakkot a márkától...

Instagramon is érdemes megkukkantanotok mert megmutattam lámpafényes videóban, napfényes videóban, valamint lámpafényes fényképen is.

Ti próbáltátok már ezt a gazdaságos szépséget, netán valamelyik testvérét? 

30 megjegyzés:

  1. Nagyon szívesen ^_^ jól áll Neked, már az én verzióm is érik egy ideje, hogy bejegyzést írjak :D
    Köszönöm az említést:)
    Muffin ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alig várom a Te bejegyzésedet is, mert biztosan csodásan áll Rajtad is ez a szín :-)

      Igen, Muffin, kíváncsi voltam, kiszúrja-e majd valaki :-D

      Törlés
  2. Éppen most kentem fel a rózsaszínt :) Csoda lakk és az ecsete!!!! Már Lakkomlakkom Edinánál is írtam, most ismétlem magam: nem értem, ha ilyen jó hololakkokat készít a cég miért nem csinál a szivárvány összes árnyalatában?! Elviselném ezt az áradatot :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is megérné nekik még úgy is kiadni több árnyalatot, ha ezek a lakkjaik drágábbak lennének a többinél. Remélem, felfigyelnek majd a piaci igényekre, mert bár a Colour Alike lakkok között nagy a választék hasonló lakkokból, azok bizony háromszor ennyibe kerülnek...

      Törlés
  3. Valóban gyönyörű. Még nem vettem lakkot ettől a márkától, de gyönyörű biztosan fogok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát pedig Neked ott egy rakat Rossmann, ahol meg is nézheted őket személyesen, míg nálunk meg sem jelent a márka :-D Szerintem használd ki a lehetőséget, mert az egyéb lakkjaik között is vannak kifejezetten szépek, az ecsetük pedig fenomenálisan jó :-)

      Törlés
  4. A Dreamland van meg nekem, az nagyon szép, főleg ennyiért. Ezt a lilát csak azért nem vettem meg, mert lila, és az nem igazán az én színem, pedig nagyon szép ez is. Örülnék, ha többféle színben is kapható lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem megér egy próbát, hátha megszeretnéd magadon a lilát is, és ennyi pénzért még nem is nagy kiadás, ha mégsem jön be annyira. A több színnel kapcsolatban pedig petíciót kellene írnunk, mert biztosan sok aláírás összegyűlne :-D

      Törlés
  5. Mindkét szín boldog tulajdonosa vagyok:-)! Tényleg minden szempontból tökéletesek ezek a lakkok! Még én is - aki nem túl gyakorlott lakkozó - szépen fel tudom kenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, szuperek, szemben némelyik Zoya lakk ecsetével, amivel kifejezetten szenvedés a lakkozás, és esélytelen csík nélküli fedést elérni. :-)

      Törlés
  6. nagyon szép, persze nálunk sem kapható. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem álljatok össze a helyiekkel egy Rossmann-rendelésre, mert van házhozszállításuk, és ha jól emlékszem, 12 000 Ft felett ingyenes a szállítás, az alatti összegnél pedig egy ezres. 3-4 felé osztva még úgy sem vészes költség, és akár mosóport és papírtörlőt is lehet rendelni tőlük :-)

      Törlés
  7. Nekem is megvan ez a lakk, és imádom. Főleg ennyi pénzért...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, hihetetlen, mennyire jó ára van, és ránézésre nem is gondolná olcsó lakknak az ember :-)

      Törlés
  8. Nagyon szép ez a lakk, szerintem senki nem mondaná meg, hogy párszáz forintos lakkról van szó, annyira jól eltalálták :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, csodaszép már az alapszíne is, remek az ecsete, jól fed, a holohatás pedig erőteljes. :-)

      Törlés
  9. Szerintem is nagyon eltaláltál ezt a lakkot a gyártók!
    Mindkét holo lakk megvan a márkától, ezeket vásároltam meg először és nagyon szeretem őket! :)
    Én is nagyon örülnék, ha több színben is elkészítenék ezt a csodalakkot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezeknek a lakkoknak minden lány lakk-készletében benne kellene lenniük :-)

      Törlés
  10. Nem is értem, hogy lehet csak két árnyalat, amikor ennyire jól sikerül lakkokat csináltak. Nekem a rózsaszín van meg és nem tudok róla rosszat mondani, tökéletes lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint a Te neveddel is bővülne az a képzeletbeli petíció :-) Tavaszra jöhetne néhány pasztellszín, kék, zöld, korall – biztosan lenne sikerük :-)

      Törlés
  11. Hát hogy én sehol nem találom ezeket a lakkokat. :( Már feladtam a keresését, mert egyik Rossmannban sem találkoztam velük eddig. Pedig annyira tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is az online rendelést tudom ajánlani, házhoz szállítanak akár mosóport és egyéb, amúgy is megvásárolandó termékeket, és akkor melléjük a kosárba helyezheted ezeket a lakkokat is :-)

      Törlés
  12. Tényleg nagyon szép kis lakk! :)

    VálaszTörlés
  13. Nahát milyen szép ez a lakk! Eddig nem igazán fogott meg ettől a márkától semmi, de ezt szívesen beszerezném :P

    VálaszTörlés
  14. Annyira cuki ez a lakk! :) Nem tudom, hogy örüljek-e neki, hogy nálunk nincs RdL, vagy sírjak. :D Egyrészt megspórolom, hogy nem veszem meg ezeket a cukiságokat másrészt azért szeretném. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, továbbra is az online rendelést tudom ajánlani, mert bizonyos összeg felett ingyenes a házhozszállítás, és akár a mosóport, wc-papírt és hajfestéket is megrendelhetjük tőlük, úgy pedig már nem nehéz elérni a határt... Nálam is megint érik egy hajfestékrendelés, úgyhogy szerintem néhány RdL lakk is beugrik majd a hasznos dolgok mellé :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.