2015. november 19., csütörtök

2015. novemberi DM-zsákmányok – videó

Nézői kérésre ismét egy DM-szerzeményes videóval érkezem. Kérlek Titeket, hogy ha merítettetek belőle ötletet, akkor osszátok meg velem a tapasztalataitokat. :-)

Link: https://www.youtube.com/2015. novemberi DM-szerzemények


Az említett hógömb a blogon:
http://djkatybeauty.blogspot.hu/2014/11/yankee-candle-angels-wings-teli.html

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jók a Dm videóid Katy! Jó kis termékeket mutatsz, bár a mintás WC-papír nem fér a fejembe :-) :-P mint mikor barátnőmnek képregényes volt a koliban...nekem ez a dolog olyan, hogy muszáj és mindegy, hogy mi van rajta :-) a zsepit viszont megvenném a csomagolása miatt...mert cuki :-) a Dm mosogatószerei nagyon jók, én is ezt a kéket használom most, isteni illata van és szuperül habzik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek :-) Nem tudom, ebben a hónapban is ellátogatok-e majd az üzletükbe, de ha igen, szívesen közzéteszem majd a zsákmányokat :-) A WC-papír pedig ilyen megosztó dolog, az biztos, de ha egyszer valaki rákattan, onnantól nincs megállás :-D A mosogatószerek terén nagyon veszélyes a DM, mert sokszor van limitált, kihagyhatatlannak tűnő kiadás :-)

      Törlés
  2. Tele a háztartásom dm-es cuccokkal, de a saját márkás macskaeledelükre a te egyik videód után szoktunk rá, a két, egyébként nagyon válogatós macskám szereti őket. Legközelebb megnézem alaposabban a jutalomfalatokat is, amiket most mutattál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát nagyon örülök, hogy még a válogatós cicáknak is bejön ez az eledel! Remélem, a jutalomfalatoknak is rajongóivá válnak majd :-)

      Törlés
  3. Olyan Angliás zsebkendőt én is beszereztem magamnak a múltkor :3 Nálam az Alverde karácsonyi csomagja landolt, a micellás vizet pedig végül ott hagytam valamiért (pedig akkor még 25%-os arcápolási kupon is volt). Az essence szárító cseppjeit viszont lehet megnézem magamnak, mert mostanában én is este festek körmöt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éljenek a cuki csomagolású zsepik! :-D Az Essence cseppjeit szerintem ne hagyd ki, mert valóban hasznos kis találmány, a párnanyomatok ősellensége :-D

      Törlés
  4. A kisállatok és a WC-papír mindent vittek nálam :D

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.