2017. január 11., szerda

LUSH ajakradírok – édes segítőtársak a mindennapokban

Ejj, de régóta adós vagyok ezzel a teszttel... Szerencse viszont, hogy tulajdonképpen most sem idejétmúlt, hiszen a LUSH Hungary kínálatában szerencsére folyamatosan kapható ajakradírok is megtalálhatók. Ráadásul közülük is volt szerencsém már használni egyet, valamint több másik limitáltat is próbáltam már, így általában véve az ajakradírokról számolok be most Nektek.

A most tárgyalt Sugar Plum Fairy a karácsonyi szortiment részét képezte. Nem tudom, kapható-e még, de van rá esély, hogy valamelyik üzletben még rátalálnak a szerencsésebbek, illetve a Magic Cube nevű ajándékcsomagnak is részét képezi, ez pedig még a webáruházban is elérhető ide kattintva. Akkor sincs tehát gond, ha valaki éppen ezt az ízt nézte ki magának, de jó szívvel ajánlom figyelmetekbe a többi változatot is. Mielőtt viszont rátérnék a tapasztalatokra, megmutatom Nektek ezt a darabot, amelyet a LUSH karácsonyi rendezvényén kaptam egy csomag részeként. (A rendezvényről szóló beszámolómat itt olvashatjátok.)

A csomagolás a LUSH esetében már megszokott, letisztult fajta:


Színt mindössze maga a termék csempész a megjelenésébe:


Belül pedig a tápláló olajakkal és cukorral megrakott massza vár:


A használata rendkívül kellemes, ugyanis nem a nagy szemű, durva fajta kristálycukorból készül, hanem viszonylag aprók a szemcsék, ezért kímélő módon radírozzák az ajkakat. A radírozás során a tápláló olajok meg is kezdik a puhítást, a művelet végén pedig egyszerűen lenyalható és elfogyasztható a maradék, hiszen csupa ehető összetevőből készül. Az íze pedig fenomenális. Nem tudnám pontosan meghatározni, de biztosan van benne valamilyen erdei gyümölcs és valamilyen citrusféle, és leginkább egy áfonyás macaron ízét juttatja az eszembe. Általában fürdés közben használom, amikor a hajamon épp egy jóféle pakolás fejti ki a hatását, illetve még egy példány a birtokomban van, amelyet a sminkes asztalomon tartok, hogy az ajkaim kellően puha és hidratált állapotba kerüljenek a folyékony matt rúzsok használata előtt.

Apropó: a másik példány a Santa's ajakradír, amely még a tavaly karácsonyi változat volt, és csodálatos az íze. Kólás-süteményes jellegű, ami így eléggé elrettentőnek hangozhat, de valójában nagyon is finom. Ezek mellett szerencsém volt még a Bálint-napi The Kiss változathoz is, amelynek nem emlékszem már az ízére, de tudom, hogy szintén finom volt, bár számomra egy kissé már túl édeskés jellegű. Örök kedvencem pedig a Mint Julips, amely leginkább az After Eight csokoládéra emlékeztető ízű és illatú, és a benne lévő mentának köszönhetően eléggé frissítő élményt is nyújt. A hatása mindegyik változatnak azonos volt, és a rendszeres használatukkal – na meg egy jó minőségű ajakbalzsammal kombinálva – megelőzhető az ajkak kicserepesedése. Természetesen otthoni összetevőkből is készíthetünk hasonló hatású kencét, sokan esküsznek például a méz-cukor keverékre, ugyanakkor nekem nagyon tetszik ez a koncepció, és egy darab 2450 Ft-os áron kapható tégely kb. kétnaponta történő használat mellett is kitart nálam egy éven át. Havi részletekre lebontva elenyésző összegről van szó, így nem tartom drágának sem, de lehetséges, hogy mások számára ez már luxusnak tűnik.

Az állandó termékválaszték részét három íz képezi: a Bubblegum, amelyhez ide kattintva juthattok el, a Mint Julips, az én személyes kedvencem, amelynek itt a termékoldala, valamint a Popcorn, amely tudtommal sós és édes egyszerre, így vélhetően nagy kedvencem lenne, ha végre kipróbálnám. A Bubblegumról egyébként Eleni remek tesztet is írt, amelyhez ide kattintva juthattok el.

Személy szerint tehát odavagyok ezért a terméktípusért, és nagy örömmel veszem elő a mindennapok során. Úgy érzem, jól döntött a LUSH, amikor kitalálta, hiszen olyan piaci rést töltött ki, amelynek létezésére más talán nem is gondolt volna, mégis rendkívül népszerű termékké nőtte ki magát.

Nektek hogy tetszik? Volt már szerencsétek a LUSH ajakradírokhoz, netán tervezitek kipróbálni valamelyiküket?

2 megjegyzés:

  1. A Popcorn ajakradírt vettem meg a tavalyi kiárusításon, miután egy mintát elhasználtam belőle. Tényleg nagyon "finom", szeretem! Viszont sokszor elfeledkeztem róla és nem használtam el az 1 év alatt, remélem nem lesz baja, és még használhatom egy kicsit. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából amíg nem tapasztalt állag- vagy illatváltozást, szerintem használhatod, de amint ilyesmi jelentkezik, inkább cseréld le, nehogy baj legyen :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.