2017. április 4., kedd

Áprilisi DM-szerzemények – egy kis hasznos és egy kis halmozós

Van az úgy, hogy az ember csak körbenézni tér be a drogériába, vagy éppen valami hasznosért, mégis landol számtalan nem tervezett dolog is a kosarában. Nálam ez egyáltalán nem ritka eset, így a mai bejegyzésben két DM-látogatásom eredményét mutatom meg Nektek. Első körben a barátnőmmel ugrottam be, kizárólag nézelődni, második alkalommal pedig édesanyámmal céloztuk meg a helyi üzletet, és öblítő és fogkefe szerepelt a listámon. Lássuk, hogy mi egyebet szereztem be a tervezetteken kívül.

Az első kör eredménye a mai bejegyzés kezdőképe. Nos, hát igen, van itt húsvéti dekoráció, hasznos, mindenkor szükséges fogkrémbeszerzés és néhány olyan dolog, amely a „Kami miatt szereztem be” cím alatt is szerepelhetne. Az ő blogja a Behind My Makeup, és a kölcsönös telepátia mellett a kölcsönös vásárlásösztönzés is jellemez vele minket.

A húsvéti szekcióban egy csomag szalvéta és egy kétdarabos díszcsomag található meg. Előbbi 399 Ft volt, míg az utóbbit 449 Ft-ért vesztegették.


A „Kami miatt szereztem be” című csoportba két habállagú tusfürdő és egy testápoló spray tartozik. Van már egy nagy szerelmem a habállagú tusfürdők terén, de az Kneipp márkájú, ezért kíváncsian várom, ahhoz képest mit tud a DM saját márkás Balea családja. A tusfürdőhabok 499 Ft/db áron kaphatók, míg a testápoló spray 699 Ft volt. Tusfürdőhabra persze szükségem nem volt, ezért szerepel a címben a halmozós szó...



Beszereztem még egy sampon-balzsam kombót, ugyanis hihetetlenül kedvező, 699 Ft-os áron lett az enyém. A Fructis rég nem szerepelt már a hajápolási rutinomban, de kedves emlékek fűznek hozzá, bár még nem biztos, hogy az én fürdőszobámban lakik majd ez a két darab. Fontolgatom ugyanis, hogy édesanyámnak ajándékozom őket. 



Az utolsó darab ebben a körben egy szintén saját márkás Dontodent fogkrém volt, amely teljes körű ápolást ígér. Az ára 199 Ft volt.


A macskaeledeleket nem fényképeztem le, mivel mire időm engedte volna, az állatkák mind megették. Mindenesetre a szokásos és sokszor emlegetett 400 g-os Dein Bestes macskaeledelt vásároltam meg, amely egy ideje 159 Ft helyett 229 Ft-ba kerül már. Nem semmi áremelkedés, ugye?

No és akkor nézzük a második kört. A bevásárlólistámon tehát Curaprox fogkefe és öblítő szerepelt. Az egyik végül is meglett, egy csodás illatú Lenort szereztem be, a Curaprox árán viszont lehidaltam, ugyanis egy darab 1599 Ft-ba kerül. Ezerötszázkilencvenkilenc! Kifelejtettem a legutóbbi Notino-rendelésemből, náluk pedig már 2900 Ft-ért is kapható a háromdarabos csomag, ezért nem számítottam ennyire magas árra. A fogkefe tehát a DM polcain maradt, és majd inkább a megszokott módon, Notinón keresztül szerzem be. Lehidaltam az árkülönbségen, az az igazság.

No de lássuk a csoportképet:



A Balea kézmosót említeném elsőként, amely zseniálisan kellemes, virágos-édes, mégsem tolakodó illatú. Az ára 449 Ft volt.




A toalettpapír is saját márkás, und Sicher, és limitált, tavaszi kiadású. Nem elég, hogy szép, még motiváló üzenetek is vannak rajta, amelyekről ma vagy holnap további részleteket teszek majd közzé Instagramon. Az ára 799 Ft volt.





Az öblítőről és a WC-illatosító gömbökről nem készítettem külön képet, de az árukat és néhány jellemzőt róluk is elárulok. A Lenor ezen illata az öblítők között kiemelkedően jónak mondható, kellemes, nem tolakodó, és 619 Ft-ba került, a Bref gömböket pedig régóta újravásárolom, és most kivételesen a hármas csomag érte meg a legjobban az árát, 1049 Ft-ba került. Amikor aztán Rossmannban járva kiderült, hogy ott mindössze 786 Ft egy ilyen csomag, nem örültem túlságosan... Sajnos nálunk viszonylag távol van egymástól a két üzlet, így nem volt módom előzetes összehasonlításra. Nektek viszont figyelmetekbe ajánlom a Rossmann akcióját, mert 786 Ft-ért még két darab is megérné, nemhogy három.

A csoportképen szerepel még az állandóan újravásárolt, takarításhoz használt teafaolaj, amely szintén saját márkás Das Gesunde Plus darab, és mostanra 899 Ft lett az ára. Szintén kihagyhatatlan nagy kedvencem a szintén takarításhoz használt toalett-törlő kendőcske, amely rendkívül hatékonyan távolítja el az ülőkéről a koszt, és egydarabonként biztonságosan lehúzható, így ugyanis nem okoz dugulást, később pedig elbomlik, akárcsak a nedves toalettpapírok. Az ára 299 Ft.

Ti miket szereztetek be mostanában a DM kínálatából?

2 megjegyzés:

  1. Haha, nálam is lehetne ám miattad szereztem be rovat :DDD

    VálaszTörlés
  2. Én nagyon imádom a Balea tusfürdő habjait, meg a testápoló habját is. Mostanában csak ezeket használom. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.