2017. augusztus 7., hétfő

Nyereményjáték – „Kánikula” csomag

Javában tart a nappali ésszerűsítése és szépítgetése nálam, ezért is tűntem el most az éterből, ugyanakkor Számotokra ez hasznos is lehet. Körbenéztem ugyanis a nyereményjátékra váró tárgyak között, és jó néhány csomag összeállt. Ezek közül elsőként a „Kánikula” fantázianevűt fogom kisorsolni, amely alább látható Bogyó cica társaságában:


Van itt Avon ékszer, Rossetti Bizsu kendő, Balea és Avon testradír, két darab Essence körömlakk, egy Avon neszesszerkészlet, egy Kreatív Ajándék kulcstartókészlet, két igazán nyárias Biobaza termék, valamint egy nagyméretű Yankee Candle üveggyertya Sweet Apple illatban. Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom: ez a csomag bizony akár egy teljes baráti kör javára válhat. Lássuk tehát, hogy mik a jelentkezési feltételek:

1. Légy a blog nyilvános követője. A feliratkozáshoz kattints a jobb oldali sávban látható „Follow” (Követés) gombra.
2. Írj e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre „Kánikula” tárggyal, és írd meg benne, hogy milyen néven követed a blogot. Pluszesélyt jelent, ha Instagramon is követed a blog fiókját. Ez esetben az Instagram-felhasználóneved is írd meg az e-mailben.

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 12. éjfél.
A nyereményt magyarországi postacímre áll módomban elküldeni.

13 megjegyzés:

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.