2017. október 26., csütörtök

Nyereményjáték – „Sellő” csomag

Javában tart már az ősz, ezért úgy gondoltam, itt az ideje egy újabb játéknak. A megnyerhető csomagban egy csodás sellős ecsetkészlet, egy szájfény, egy ajakápoló-csomag, valamint egy körömlakk.


Ha szeretnéd megnyerni, teljesítsd az alábbi feltételeket:

1. Légy a blog nyilvános követője. A feliratkozáshoz kattints a jobb oldali sávban látható „Follow” (Követés vagy Rendszeres olvasás) gombra. Mutatom a képernyőképet, hogy melyik részről is van szó:


2. Írj e-mailt a djkatybeauty@gmail.com címre „Sellő” tárggyal, és írd meg benne, hogy milyen néven követed a blogot. Pluszesélyt jelent, ha Instagramon is követed a blog fiókját. Ez esetben az Instagram-felhasználónevedet se felejtsd el megírni.

3. Írd meg az e-mailben, hogy mihez hasonlítottam a Picture Polish Dragon nevű lakkját. (A jobb oldali sávban keresőfunkciót is találsz.)

Jelentkezési határidő: 2017. november 5. éjfél.
A nyereményt magyarországi postacímre áll módomban elküldeni.

3 megjegyzés:

  1. Irtó cuki a sellős ecsetkészlet! :)
    Viszont egy észrevétel: nem működik a "rendszeres olvasók" modul. Ezt írja: "502. That’s an error."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos az a modul, akárcsak a Google termékek sok része, hol működik, hol nem... Most egy ideje jónak tűnik, de ki tudja, ez meddig tart :-)

      Törlés
  2. Volt már eredményhirdetés? :) Nem találom :(

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.