2017. november 16., csütörtök

Lavera Q10 arckrém – 30 felettiek jóbarátja

Nemrégiben már a második példány is elfogyott a Szépítő alvás fantázianevű Lavera éjszakai arckrémemből, amelyről itt számoltam be Nektek, és bizony sajnos mostanra a nappali Q10 krém is követte. Ideje lesz tehát az ismételt beszerzésüknek, és igencsak ideje van a beszámolónak is, hogy Nektek is átadhassam az ezzel a nappali krémmel kapcsolatos tapasztalataimat, mielőtt elfogyottas videóban végre-valahára említésre kerül (a fél köbméter többi elfogyott termékkel egyetemben).

Nos, lássuk a külcsínt, és azon belül (vagyis kívül) is a külső csomagolást. A szokásos Lavera-letisztultság, vidám színek, minőségi kidolgozás fogad.



Természetesen a termékinformációk pontos magyar fordítása sem hiányozhat, erre odafigyel a forgalmazó: 




Emellett az összetevők sem jelentenek titkot, minden jól látható helyen szerepel rajta:



Maga a tégely a dobozon látható mintát, színeket és letisztultságot ötvözi ezüst színű tetővel:




A fotózáskor a körömlakkom színe is illett hozzá, ezt viccesnek találtam megörökíteni:


A termék steril állapotát fólia biztosítja:




Maga a krém pedig vizesebb állagú és kissé sötétebb, mint az előbb már említett Szépítő alvás.


Az illata pedig az oly sok Lavera termék esetében alkalmazott, natúr jellegű, enyhén citromtortára emlékeztető, amellyel elsőként egy Pixiboxban találkoztam, a tégelyes Mindentudó krémnek köszönhetően. Nem is véletlen az illategyezés, ugyanis mindkét termék a Basis Sensitiv termékcsalád tagja. Rendkívül jól esik az orromnak, és tisztaság és ápoltság érzetét kelti bennem. Az állaga pedig valami álom. Hamar beszívódik, szinte teljesen matt hatást kelt, de egy kis egészséges bőrfénye azért marad, és sminkalapként is tökéletesen használható. Bizony, az általam használt alapozók mindegyike szépen siklik és eloszlik rajta, és egész nap tartós marad. 

A benne lévő Q10 koenzim pedig igencsak hasznos a 30 év felettiek számára, ugyanis ebben a korban már visszaesik a kollagéntermelés, és nem árt kifejezetten erre is megoldást biztosító terméket választani. A tégelyes kiszerelés miatt persze nagyon oda kell figyelni, hogy ne kerüljön bele semmilyen bacilus és szennyeződés, ezért mindig alaposan megmosott kézzel nyúlok csak bele, hogy minél hosszabban élvezhessen a változatlan minőséget.

Egyetlen hátránya van, méghozzá az, hogy fényvédőt nem tartalmaz. Erre megoldásként azonban a Lavera gyermekek számára kifejlesztett fényvédőjét tervezem beszerezni, a GlamOriginal megálmodója, Judit ugyanis azt ajánlotta jó szívvel. Ha pedig az is olyan csodás ápolást biztosít majd, mint az eddig használt Lavera krémek, akkor várhatóan nem kell majd csalódnom.

A termékkel kapcsolatos további részletekért látogassatok el a forgalmazó oldalára, ahol a lap alján a javasolt forgalmazókat is könnyedén megtaláljátok:
http://heliosbio.hu/termek/basis-q10-oregedesgatlo-hidratalo-nappali-arckrem.html
Nekem a Happy Bio a személyes kedvencem, náluk ide kattintva érhetitek el 3990 Ft-os áron.

Nektek van aktuális kedvencetek a Lavera kínálatából?

2 megjegyzés:

  1. Még nem próbáltam ezt a márkát, de az INCI lista 5. helyén tartózkodó alkohol nem teszi szimpatikussá. Nekem az nagyon szárítja a bőröm...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam szerencsére nem okozott gondot, de érdekes, valóban viszonylag elöl áll az összetevőlistában :-S

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.