2012. április 2., hétfő

Coastal Scents Go Palette – Nuuk – áprilisi nyereményjáték

Aki rendszeresen olvassa a blogomat, az már jól tudja, mennyire odavagyok a CS termékekért. Alapvető ötletnek tűnt, hogy nyereményjátékban is CS terméket kapjanak a kedves olvasók, ám egy nagyméretű paletta nem olcsó mulatság, inkább különleges alkalmakra való. Ekkor vetődött fel bennem a Go Palette sorozat néhány darabjának megrendelése és nyereményjátékra bocsátása. Ugyanakkora méretű és alakú színeket tartalmaznak, mint a nagytestvérek, egy-egy kis palettában 12 árnyalat található egy tükrös, a női táskák méretéhez tökéletesen igazodó kis tokban.
Az első darab a Nuuk, és ennek megfelelően fagyos színeket tartalmaz. Íme a képek:


Helyes kis doboz, térképpel

Elegáns, lekerekített, matt tok

12 jeges szín jeges szépségeknek

Jól záródó, belül is matt tok

Igazán színnek csak a felső sor és a második sor 2. és 3. színe nevezhető, a többi színt leginkább a szemöldökcsonton tudom elképzelni highlighterként, vagy az igazán éber hatású, nyitott tekintet hatása érdekében a belső szemzugba felkenve. Egyébként, bár a képeken szinte azonosnak tűnnek, a különböző hatásoknak köszönhetően mind más és más.  Kis kutatás után pedig megvan a megoldás: az alsó sor színei duokróm színek, ezért fekete vagy egyéb sötét alap fölé kenve különleges hatás érhető el velük. Ennek igazolásaként kísérletekbe kedzek majd a 88-as palettáim hasonló színeivel.

Színmintákat természetesen nem készítettem, hiszen ajándék lesz a paletta, így majd a tulajdonosa avathatja fel, maga a gyártó viszont gyönyörű képeket közöl a honlapján, különböző bőrtónusokon szemléltetve a paletta színeit:
Emellett egy hatásos kis videót is összeállítottak róluk, ajánlom figyelmetekbe:

Akinek tetszik ez a kis grönlandi ihletésű szépség, és szeretne rá szert tenni, az alábbi módon jelentkezhet:
1. Legyen a blogom rendszeres olvasója.
2. Lájkolja a facebook-oldalamat: www.facebook.com/djkatybeauty
3. Küldjön a djkatybeauty@gmail.com címre egy e-mailt, amelynek a tárgya legyen „Nuuk-nyereményjáték”, és válaszoljon az alábbi kérdésre:
  • Melyik paletta az, amelyre márciusban tettem szert, és szerelemként utaltam rá az első vele készült sminkkel kapcsolatos bejegyzésben?
A jelentkezési határidő április 30., a sorsolást május 1-jén tartom majd.

Újabb képek:

Coastal Scents Go Palette Nuuk természetes fényben

Coastal Scents Go Palette Nuuk természetes fény + vaku

Az utóbbi képen a kétféle fény kombinációjának köszönhetően egész jól látszik, hogy bizony az alsó két sor mindegyik világos színének kicsit más a jellege, van, amelyik barackos-szaténosnak látszik, van, amelyik kékkel irizáló, és van, amelyikben zöld fény dereng.

4 megjegyzés:

  1. Szép a doboz is és a színek is! El is küldtem a választ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ui.: Majd frissítem a bejegyzést természetes fényben készült képekkel is, amint időm engedi.

      Törlés
  2. Még mindig nagyon tetszik :):)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.