2012. április 6., péntek

A gonosz mostoha sminkje – Hófehér és a vadász

Mostanság elárasztanak minket a Hófehérkén alapuló, a történetet kissé megcsavaró filmekkel. A mozikban most megtekinthető a Tükröm, tükröm, és közeleg a Hófehér és a vadász bemutatója is. Engem az utóbbival kapcsolatban az internetre felkerült Charlize Theron kép érdekel leginkább, Pixiwoo-ék ötlete nyomán. Nic sminkjéből egy dolgot hiányoltam, méghozzá az arany csillogást a szemhéj középső részéről, bár visszanézve már látom, nekem is magasabbra kellett volna mennem vele. Persze nehéz megállapítani, pontosan milyen színek és merrefelé vannak rajta, mert nagyon erős fényben készült a kép. Lássuk, miről is van szó.


Charlize Theron persze gyönyörű, mint mindig... (Forrás)

A sminkhez több kedvenc palettámat is felhasználtam, Too Faced, Urban Decay és Sleek együttese alkotja.

Gonosz mostoha 1.

Gonosz mostoha 2.

A türkiz alapszín a Too Faced Bathing Beauty palettájának a kék színe, az arany-bézs szín a Naked Paletta Sidecar elnevezésű szépsége, a leheletnyi sötétkék az alsó szempillavonalban és a mélyítővonalban pedig a Sleek Bad Girl palettájának Abyss színe. Próbáltam visszaadni a képen is látható, a szempillák árnyékának látszó vonalat a szem alatt. A vízvonalra az Avon Mega Impact Cobalt színű szemceruzája került. Az arcon a szokásos Oriflame Peach Me Perfect arcfény van, a pirosító a Sleek Pomegranate, a púder pedig legújabb kedvencem, a Sleek Luminous, enyhén fénylő, gyönyörű púdere. Műszempillát nem használtam, az még egy hátralévő nagy lépés számomra, a szemöldökömet viszont próbáltam kicsit szögletesebbre formázni, hogy visszaadjam a képen látható formát. Alább látható a kép, amelyen próbáltam nagyon gonoszan nézni – rengeteget próbálkoztam, ez sikerült a legjobban. Lehetséges, hogy majd újraalkotom a sminket, ha lesz elérhető közelségben fotósjelöltem, hátha úgy jobban megy majd. Addigra szerzek majd egy matt rúzst is, hogy minden stimmeljen.

Katy gonosz mostohaként

Alább pedig az, amelyiken próbáltam a képen láthatóhoz hasonlóan ajakbiggyeszteni:

Katy gonosz mostohaként 2.

Hát, ennyire jutottam első ihletett sminkemmel, viszont kifejezetten élveztem, úgyhogy várhatóak hasonló bejegyzések a jövőben is.

13 megjegyzés:

  1. Jeges tekintetű Katy. :) Jó lett.

    VálaszTörlés
  2. Szép ez a türkiz nagyon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Ezért meg tudtam indokolni magamnak a meglévő 88-as palettáim mellé még ezt a kis palettát is. :-) Pont az én színeim, na...

      Törlés
  3. nagyon jó lett az utolsó kép,szép! :)

    VálaszTörlés
  4. Hihi az utolső kép ;) DEe am nagyon jól áll a smink, ügyin megcsináltad!

    http://bubbiful.blogspot.com/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ennyit arról, ha próbálok gonoszan nézni, ráadásul még biggyeszteni is. :-D Amúgy köszi, tervezek további inspirációs sminkbejegyzéseket. :-)

      Törlés
  5. úristen-.-" ez komoly ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem egészen értem a kérdést, kedves Névtelen. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.