2012. június 10., vasárnap

Avon Nailwear Pro+ Pastel Pink – küzdeni kell érte, de megéri

Ma rászántam magam a lakkozásra, és nem egyszerű alanyt választottam... Eleve sok küzdelemmel jár nekem bármilyen krémes szín felkenése, de a mai különösen nehéznek tűnt. A főszereplő az Avon új, Nailwear Pro+ sorozatából a Pastel Pink nevű árnyalat. Tökéletes babarózsaszín, úgy éreztem, ez kell nekem.


Avon Pro+ Pastel Pink doboz természetes fényben

Avon Pro+ Pastel Pink üveg természetes fényben

Avon Pro+ Pastel Pink üveg vakuval

Gondoltam én, hogy nem lesz egyszerű, de az első három ujjon egészen jól haladtam, azonban a mutatóujjamnál jött a szokásos csíkozás.


Avon Pro+ Pastel Pink 1 rétegben, természetes fényben – jól pigmentált, ez már most látszik


Két rétegnél sem sokat javult a helyzet:


Avon Pro+ Pastel Pink 2 rétegben, vakuval – némelyik ujjnál nem tűnik reménytelennek

Három rétegben egészen elfogadható, ami azt jelenti, hogy egy ügyesebb lakkozónál akár már két réteg is működhet:


Avon Pro+ Pastel Pink 3 rétegben, természetes fényben

Avon Pro+ Pastel Pink 3 rétegben, vakuval

Összességében tehát nem volt annyira nehezen felvihető, mint vártam volna, és tetszik az eredmény. Tanulság: ügyesség szükséges (majd gyakorolok), és bár nem olyan könnyen felvihető, mint kedvencem, a Perfectly Flesh, ez a lakk is nagyon szép, megéri rá befektetni. A most érvényes kampányban 2 db kapható 1298 Ft-ért, ami nem rossz ár.


Ti hogy álltok vele? Tetszik? Ismertek olyan babarózsaszín lakkot, amelynek nincs gond a felvitelével? Ha igen, kérem a tippeket.

7 megjegyzés:

  1. Tényleg eléggé rosszul fed... :( pedig szép szín.. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép, és még majd próbálkozom, mert tény, hogy nem vagyok egy lakkozótehetség. :-)

      Törlés
  2. Nagyon szép szín:) Próbáltad már, hogy lakkozás előtt egy kicsit felbolyhozod a körmöd bufferral,vagy egy közepes erősségű reszelővel? Jobban "megkapaszkodik" a lakk, nekem így bevált.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az az igazság, hogy zselé van a körmömön, ami jó, mert ha nincs kilakkozva, akkor is fényes, mintha átlátszó körömlakk lenne rajta. Viszont amikor már lenövőben van, akkor szoktam egybedolgozni bufferrel, mégsem jobb a körömlakkozási eredményem. Mindenesetre még mindig jobb így, mint a kopasz körmöm volt, mert azon még ennyire sem ment a sok barázdám miatt. :-( Szóval csak gyakorlás kérdése, nem adom fel, és majd beszámolok, hogy ez a lakk konkrétan hogy reagál a bufferelt felületre. :-)

      Törlés
  3. Nekem ez a szín a kedvencem most, nekem sikerült 2 rétegben csíkmentesen felkenni! Nem is volt problémám a csíkozással, csak nekem kicsit nehezen szárad..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, nekem is sikerül majd a csíkmentesség, mert nagyon szép szín. :-)

      Törlés
  4. Én is megvettem ezt a lakkot,és nem is pro+-os volt nekem,ráadásul Made in Germany felirat van az alján,bár már van olyan lakkom is,ami Made in UK és Italy :)
    Szerintem szép színe van,de nehéz vele lakkozni,3 rétegben talán tökéletesen fed,fedőlakk kötelező rá! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.