2012. július 9., hétfő

Naked vs. Undressed – tartóssági teszt

Eddig három alkalommal teszteltem a két palettát, összesen két sminke setében. Elsőként egy hétköznapi sminket próbáltam úgy, hogy a bal szememen a Naked, a jobb szememen pedig az Undressed palettát használtam. Mivel nem volt tétje, nem zavart volna az eltérés, bár nem is igazán volt. Összesen talán annyi, hogy a Naked színei teltebbek és melegebbek, de élőben egyáltalán nem volt szembetűnő.

Naked

Undressed

Naked

Undressed

Naked 10 óra után

Undressed tíz óta után

Mindkét paletta színei megfakultak kissé, és a Primer Potion ellenére mindkettő beült a redőkbe. Persze ez ezeknél az árnyalatoknál nem zavaró, hiszen, gyakorlatilag a szemhéj alapszíneit használtam, a Naked és a Buck volt a szemhéjamon.


A második smink már összetettebb volt, a belső szemzugtól kifelé haladva: Virgin, Sin, Toasted, Hustle, Gunmetal, a szempillavonalra pedig a Creep került. Pénteken a Naked színeit használtam, és mivel nem volt időm induláskor fényképezni, az első képek is 4 óra elteltével készültek: 


Naked 4 óra elteltével

Naked 4 óra elteltével

Naked 4 óra elteltével

Naked 10 óra elteltével

Naked 10 óra elteltével

Ismét látható, hogy a redőkbe kicsit beült a festék még Primer Potionnal is, de nagyon olajos a szemhéjam, ezért nem csodálkoztam, és a smink összhatása továbbra is megfelelő volt, a színek megtartották intenzitásukat és fényüket.


Szombaton az Undressed paletta színeit használtam, próbáltam reprodukálni a péntekit, de ismét csak 4 óra elteltével került sor a fotózásra:


Undressed 4 óra elteltével 

Undressed 4 óra elteltével 

Undressed 4 óra elteltével 

Undressed 4 óra elteltével 

Undressed 11 óra elteltével 

Undressed 11 óra elteltével 


Az eredmény ugyanaz: a smink ránézésre szép, de néhol beült a redőkbe.


Összességében:
A két paletta színei ugyanolyan tartósak, ugyanakkor a Naked színei teltebbek és intenzívebbek, a második sminknél látható, hogy az Undressed színei nem annyira élénkek, pedig hosszabban dolgoztam velük, mégsem sikerült ugyanazt a hatást elérnem velük. Ugyanakkor csak nagyon közelről és alaposan szemlélve lehet észrevenni a különbséget, az összhatás mindkét palettával hasonló. Továbbra is úgy látom, hogy aki a Naked színeibe szerelmes, de kevesebb pénzt szeretne kiadni, annak tökéletes választás az Undressed.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon hasznos teszt, koszonjuk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit, szerencsére a képeken is látszik a különbség. :-)

      Törlés
  2. Szuper teszt és nagyon hasznos :) Köszönjük :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi!! :) Igazán részletes bemutató, nagyon hasznos!!!

    VálaszTörlés
  4. .ezek szerint olyan egetvero nagy kulonbseg nincs :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, ez egy igen hasznos bejegyzés volt. Jó volt látni élesben a működést, most már tényleg rá kéne magam szánni... ehjehj :)))
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy hasznosnak találtátok, aki eddig habozott, nyugodtan szavazzon az Undressedre, mindenképpen jól jártok vele. :-)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.