2012. augusztus 31., péntek

Avon Real Red – egy igazán jó piros lakk

Még mindig adós vagyok az Öngól körömlakkjainak tesztjével, de ami késik, nem múlik. Különleges hangulathoz különleges köröm kell, azaz vörös. Nálam az ugyanis annak számít.

Biztos van valami a Katy+Avon kombinációban, ami működik, mert míg másoknak nem jönnek be a lakkjaik, én tökéletesen elégedett vagyok többel is. Persze előfordulhat, hogy a körmömön lévő zselé is szerepet játszik ebben. A lényeg: megint odavagyok egyért, ez pedig a Nailwear Pro+ Real Red árnyalata.

A természetes fény már megint fogyatkozóban volt, mire lakkozásra volt időm, de a lényeg, azaz a szín így is látszik.
Természetes fényben


Vakuval

Az első réteget csak lámpafénynél lőtte, vakuval, látszik, mennyire lakkozózseni vagyok, a gyűrűsujjon pl. sokkal jobb a fedés, mint a többin. A lakk nem krémes jellegű, azaz nincs benne fehér alap, hanem zselés, azaz áttetszőbb, mint pl. a kedvenc S-he lakkom.A zselés jelleg miatt két rétegnél vakuval még látszik a körömvonal, de élőben semmi nyoma, így meg is álltam kettőnél.


Természetes fényben

Vakuval

4 nap után mostam le, ugyanolyan könnyen lejött, mint a Perfectly Flesh, sem a természetes körmömet, sem a körömágyamat nem fogta meg.

Tehát: végre egy piros lakk, amiből elég két réteg, reggelre sem lettek benne sem haj-, sem párnanyomok, és könnyen lemosható. Szerelem.

17 megjegyzés:

 1. Ez nem ér!
  Te csak mutogatod itt a lakkokat, én meg meg akarom rendelni az összeset :-)
  Széép :-D

  VálaszTörlés
 2. Imádom! :) Nekem is szerelem jó pár éve! :D ♥

  VálaszTörlés
 3. nem tudom mi van velem,most én is rákaptam az Avonos lakkokra.. a "pastel pink" az új szerelmem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, végre valakinek teljesen bevált, én nem vagyok odáig érte, mert nehéz felkenni, és nem vagyok egy lakkozózseni. :-)

   Törlés
 4. Nekem is jók az avon lakkok :D
  Nekem pirosban a speed dry+ - red wine van meg. Kicsit mélyebb, sötétebb a színe, de imádom. Két réteg elég, és szuper gyorsan szárad :)

  De ennek a színe is tetszik. Ez olyan "igazi vörös lakk"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pontosan, az igazi vörös, amit már olyan rég kerestem. :-)

   Törlés
 5. Nekem a tökéletes piros a NYC 131 Chelsea Cherry. :)

  VálaszTörlés
 6. gyönyörű a lakk színe. :))

  VálaszTörlés
 7. És nemcsak gyönyörű, hanem tartós is, mosogatás, takarítás, felmosás, tésztagyúrás után is nagyon szép még mindig. :-)

  VálaszTörlés
 8. én sajnos eddig két körömlakkot rendeltem avonból. :) mind a kettő, nem néz ki valami szépen, vagy csak én nem tudok szépen egyenletesen körmöt festeni, de most alig vártam az Avon újságot hogy ezt megrendelhessem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Melyik két színt vetted meg eddig? Én is utáltam amúgy a régi, ovális üvegűeket, de az újak nagyon tetszenek. :-)

   Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.