2012. szeptember 16., vasárnap

Noé bárkája – az én karmám

Az rendben van, hogy vonzom az állatokat, és a legjobbat akarom nekik, de őt már nem tudom befogadni a falkába, így is túl sokan vagyunk ebben a lakásban... Ezért most ezzel a rendhagyó bejegyzéssel arra kérlek titeket, hogy segítsetek, osszátok meg, ahol csak tudjátok, hátha kerülne neki gazdi.

Békés, kedves, a hasát szívesen vakartató, gyorsan tanuló, fogsora alapján viszonylag fiatal fiúkutyára leltem, azaz ő nem tágított mellőlünk, és az én Muffinom sem akarta bántani, ami kb. 1000 kutyából 1 esetében szokott megtörténni. A nyakörvtől először félt, de nem sokkal később már békésen sétáltunk, ennivalót már adtam neki, de csak módjával, mert eléggé vékonyka szegény, és nem akarom, hogy hirtelen megterhelje a gyomrát. Az egyik oldalán seb van, ahol hiányzik a szőr is egy tenyérnyi helyen, feltehetőleg verekedésből származik a sérülés.


Ó, azok a szemöldöpöttyök :-)

Muffin érdeklődik

A fekhelyet persze egyből kinézte magának

A megosztásokat előre is köszönöm Tacsi nevében is!
Katy

Update: a kutyus séta közben elszökött tőlünk (nem volt pórázakasztó a nyakörvén, és leakasztotta magát), és onnantól szaladt, mint aki végtelenül boldog, hogy megint szabad lehet. Ma megint láttuk, de nem akart velünk jönni, csak amíg sétáltunk, de közben is el-elmászkált  más kutyusos gazdikkal, a tanulság tehát: ha valaki befogadja, nagyon vigyáznia kell rá, és sok-sok türelemmel meg kell nyernie a szívét, mert szerintem kitették, és azért megy oda mindenkihez, hogy hátha egyszer meglesz a gazdi, az igazi... Szóval még az eddiginél is gyorsabb megosztásokat kérek, nehogy baja essen az utcán. Köszönöm mindenkinek az eddigieket is!!!

8 megjegyzés:

  1. jajj de cuki :( remélem sikerül neki gazdit találni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, szorítok neki, mert nagyon cuki :-)

      Törlés
  2. De aranyos. Én is körbeérdeklődök, hátha valaki szeretné magának.

    VálaszTörlés
  3. megteszek mindent, de nem ígérek semmit! :)
    remélem gazdára lel! :)

    VálaszTörlés
  4. Isteneeeeeeeeem, hát én nagyon örülnék neki az biztos!!!! Annyira kis édes, az a helyzet hogy nem vihetek haza kutyust most pedig egy mini garzonban élek ahova nem szívesen kényszerítenék be egy állatot. :S :(((((((((
    Ha esetleg nem találsz neki senkit, akkor megpumpolom anyukámat érte hátha az ő szíve is felengedne egy ilyen mini tacsi láttán.
    Azért szívből kívánom, hogy a környékeden találj neki gazdit mert látszik, hogy nagyon lehet szeretni!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon aranyos vagy, sajnos úgy döntött, jobb neki lent egyedül, de továbbra is a környéken van, ha tudsz neki helyet, kérlek, hamar szólj, úgy látszik, nem találja a helyét a kis drága. :-(

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.