2012. szeptember 9., vasárnap

Sleek Ultra Mattes V2 paletta – Darks – Képek, színminták és vélemény

Mivel nagyon szeretem a Sleek palettáimat, de általában fényes színekkel vannak tele, a matt színeik pedig sokszor kevésbé pigmentáltak, nagyon érdekelt, mit tudott kihozni a cég egy kizárólag matt színeket tartalmazó palettából. A két paletta közül mindenképpen a Darks tetszett jobban, mert hétköznap is viselhető színek és erőteljes, sötétebbek egyaránt vannak benne. A palettát egyébként Edittől rendeltem, és a csomagba kis meglepetést is rejtett nekem, egy olyan terméket, amelyet már amúgy is régóta szerettem volna kipróbálni, a közeljövőben várható majd, hogy felbukkan sminkben és/vagy önálló tesztként.

A paletta a szokásos papírcsomagolásban érkezik, ezúttal nagyon tetszik a design, szerintem nagyon ütős.


Természetes fényben

Vakuval

Belül ismét matt fekete külsejű paletta vár, ezúttal amúgy kisebb rajta a fényes Sleek felirat, mint az eddig megszokott.


Természetes fényben

Vakuval

Ismét volt benne egy mini tájékoztató is a további Sleek termékekről, a modellen az a fényes rúzs meseszép:




Belül pedig ismét egy fólián szerepelnek a színnevek, maguk a festékek pedig a szokásos gofriminta helyett majdnem teljesen simák, nagyon közelről nézve látszik csak a mikrogofri-minta.


Természetes fényben

Vakuval

A színnevek tetszenek, a színsorrendet viszont valószínűleg máshogy állítottam volna össze, valahogy szivárványszerűen, árnyalatok szerint, ami az Au Naturel esetében is többé-kevésbé teljesül.

Néhány közeli kép a színekről:

Természetes fényben

Természetes fényben

Vakuval

Vakuval

A színmintákat ismét alapra, ecsettel készítettem, jól látszik, melyik mennyire pigmentált, a 8-as, a 10-es és a 11-es szín a kedvencem, név szerint: Maple, Paper Bag és Villan.

Természetes fényben

Természetes fényben

Vakuval

Mind közül a Paper Bag a legpuhább, vele vigyáznom is kell majd, mert már ez a pici, pihe-puha ecset is jól megkezdte, több anyag jön ki belőle ugyanolyan erővel, mint bármelyik másikból:


Nektek hogy tetszik a paletta? Melyik a kedvenc színetek belőle? Megvennétek egy kizárólag matt színeket tartalmazó palettát?

15 megjegyzés:

  1. hűű elbírnám viselni ha olyan szám lenne mint a modellnek :P nagyon szép színei vannak a palettának! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg szépek, pedig alapból nem vagyok egy mattrajongó :-)

      Törlés
  2. Nekem a lilák és kékek tetszenek belőle a legjobban. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az a szilvalila pl. nagyon ütős, amúgy én a zöldekért vagyok még oda :-)

      Törlés
  3. Nekem maga az ötlet tetszett, de eddig a swatchok nem igazán győztek meg :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig elég jól pigmentáltak, csak ecsettel soha nem lesz annyira mutatós a színminta, mint ujjal. De majd jövök sminkekkel is,és akkor meglátjuk, hogyan teljesítenek élesben. :-)

      Törlés
  4. Én is pályázom erre a palettára!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színek, a matt árnyalatokat szeretem, de ha veszek egyszer egy sleek palettát, akkor fényes-matt árnyalatokat tartalmazóba fektetnék be. Az új kedvencem a sleek snapshots i-divine palettája :) Két hónap és itt a névnapom, úgyhogy már puhítom a zuramat, hogy valami ő szerinte hasznos ajándék helyett, egy számomra hasznos ajándékkal lepjen meg :) A te palettádból a Maple, a Villan és a Fern(jól olvasom?) színek tetszenek a leginkább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aha, jól olvasod, a Fern jelentése páfrány, elég találó :-) Amúgy jól teszed, ha ilyen ajándékot kérsz, mindenki jól jár, ő nem lesz tanácstalan, hogy mit vegyen, Te pedig megkapod, amire vágysz. :-)

      Törlés
  6. Szépek a színei, bár talán nem vennék meg csak mattosat. A Villan tetszik a legjobban :)

    VálaszTörlés
  7. Az Oh so szebb, de ez is nagyon baba, elfogadnám. :)

    VálaszTörlés
  8. Most már muszáj rendelnem Sleek palettát :)

    VálaszTörlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.