2013. február 6., szerda

Essence Nude Glam Cookies and Cream

Mivel a betegség még tart, és már nemcsak az arcom, hanem a szám is használhatatlan egy cuki kis herpesz miatt, ezért egy ideig ismét a körömlakkokra helyeződik a hangsúly itt nálam, remélem, nem bánjátok! Elsőként egy nude lakkot hozok, ami továbbra is idegen tőlem, és azt hiszem, az is marad egy időre, a napokban pedig összehasonlító tesztek is várhatók.


Lámpafény

Lámpafény+vaku

Egyébként odavagyok az új Essence-üvegekért, pl. hogy az aljukon ott a márka neve, szerintem figyelemre éltó kis részlet:


Egy rétegben egész jól fed, biztató kezdés, a nagy kerek ecset nem jött be rövidebb körömnél, amikor kicsit hosszabb, már nem zavar, de valószínűleg sokaknak ez túl bumszli így.


Lámpafény

Lámpafény+vaku

A második réteg sajnos már csíkoz, ami fura a biztató kezdés után. A nagy ecsetet itt már még jobban utáltam. :-D 

Lámpafény


Lámpafény+vaku

Vaku


Természetes fény

Nagyon furának érzem magamon, valószínűleg a bőröm rózsaszínes beütése miatt, itt pedig még extrán meg volt gyötörve a körömágyam az új zselével adódott nehézségek miatt.

Röviden: egyelőre nem vagyok oda érte, de mindenképpen próbálkozom majd még vele, ha már magamra szedtem egy kis színt tavasszal, hátha.

Nektek megvan ez a lakk? Melyik a kedvenc nude lakkotok?

20 megjegyzés:

  1. Nekem meg van ez a lakk, csak még a régi kis üvegcsében, meg vagyok elégedve vele. : ) Szeretem a nude lakkokat, igaz ritkán használom őket. : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még nem sikerült megbarátkoznom velük, de igyekszem :-)

      Törlés
  2. tőlem is távol állnak a nude színek, keresem az igazit (azt hiszem egy Essie lesz az), de ameddig nem találom csak kísérletezek. Olyannyira, hogy nem tudom, hogy felrakjam-e a blogra... :(
    engem üvegben amúgy sem fognak meg valami miatt.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, én is azt hittem, nem teszem fel, de így képeken már nem annyira szörnyű, mint amilyennek akkor személyesen tűnt :-)

      Törlés
  3. Szeretem a nude lakkokat, ez nincs meg, de szerintem nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szép, csak nekem nem az igazi, de majd nyáron, ha jó barna leszek :-)

      Törlés
  4. Ennek úgy tetszik a színe,de a környékben sehol nincs. :(

    VálaszTörlés
  5. hmm. egész szép. :)
    szemeztem egy ideig ezzel a lakkal, de nem sűrűn használok világos lakkokat, így inkább otthagytam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nem a világosságával van bajom, hanem valahogy az árnyalat nem stimmel :-)

      Törlés
  6. Húúúúúú....nekem ez nagyon tetszik!!! Imádom ezeket a nude színeket, szerintem be is fogom szerezni ezt a lakkot valamikor! :) Ja, örülök hogy nem én vagyok az egyetlen akinek bejött ez az új csomagolás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor siess, mert a kifutó termékek között van :-)

      Törlés
  7. Jobbulást! Szegényre nagyon rájár a rúd...
    A herpeszt én is nagyon utálom, ha van lehetőséged, lámpázd meg Bioptron lámpával, nálam nagyon bejött, meggyorsítja a gyógyulást.

    Van egy két nude lakkom, de mostanában nagyon nélkülözöm szegényeket, jobb szeretem a színes manikűröket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet, sajnos nincs Bioptron a családban, de lehet, hogy érdemes lenne, a bátyámnak pl. elég sokszor sebes a szája...

      Én is a színes manira szavazok, most is olyan van rajtam, holnap megmutatom :-)

      Törlés
  8. Ez nincs meg, de a szín maga tetszik, de tényleg olyan érdekes a bőröd mellett, nekem a Hazelnut Cream Pie volt a kedvenc, de a Toffe Zo Go-t is szeretem :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd megmutatom újra, ha csoki leszek :-D De amúgy nem az én világom, csak gondoltam, nem ártana valamilyen szerényebb lakkot is találni. Talán majd máskor :-)

      Törlés
  9. Tegnap vettem meg, de még nem próbáltam ki:) ez a második nude lakkom, az előző egy catrice, de az is csak pár napos :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Catrice-ből melyik szín van meg? Sajnos nálunk nem kapható a márka, de még decemberben beszereztem tőlük négy színt :-)

      Törlés
  10. A 100-as számú Sky&Seine árnyalatot vettem meg a Catricetől.
    Itt 2 is van Szombathelyen, dm is vagy 3-4, 2 Rossmann, szóval el vagyunk kényeztetve, mi körömlakk-mániások. Mert közel 100-as darabszámnál már azt kell mondjam, az vagyok:P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi meg a fővárostól egyórányira Catrice nélkül vagyunk. Ölég gáz. :-D Bár így legalább egy márkával kevesebb veszély fenyeget :-D

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.