2013. február 28., csütörtök

Manhattan Water Flash szájfény korall színben

Tegnap készítettem képeket a szájfényről, amelyről Yvusnak ígértem bejegyzést. Nem egy tartós szájfény, de komolyabb evés-ivás nélkül órákon át bírja, egyenletesen kopik, teljesen elégedett vagyok vele. Tartós szájfénnyel még nem találkoztam, a lip tintek pedig szárítanak.


Sima ajakápolóval, vakus kép


Szájfénnyel, természetes fényt imitáló lámpa fényében

Szájfénnyel, vakuval

Ez a termék ugyan már nem kapható, de jó szívvel ajánlom bármelyik Manhattan szájfényt, eddig mindet nagyon szerettem, jó az ízük, hidratálnak, nekem pedig nem kell több.

Ti hogy álltok a Manhattan szájra való termékeivel?

15 megjegyzés:

  1. Én még nem próbáltam Manhattan rúzst vagy szájfényt, de most már szeretnék :) Nagyon jól áll neked ez a szin :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a kedvenceim az ízesítettek, mindig van náluk valami olyan, akár csavart mintás, két színből álló, akár sima. :-)

      Törlés
  2. Wow..gyönyörűséges! : ) Köszii a tesztet! :)
    Amúgy én is észrevettem már hogy a lip tintek szárítanak..:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit. A lip tint pedig sajnos bizony ilyen pálya, emiatt (is) hordok leginkább csak szájfényt vagy ajakápolót :-(

      Törlés
  3. Nagyon szép ez a szín. Jók a Manhattan cuccok, szemhéjalapot, púdert, szemcerkát, rúzst, szájfényt is próbáltam már, és mind kiválóak. Egyedül a spiráljaihoz és szemhéjpúdereihez nincs bizodalmam, nem győznek meg a teszterek a boltban, pergősnek és nem túl pigmentáltnak tűnnek. Jaj és most jut eszembe, hogy volt pár lotus effectes lakkom, és indokolatlanul hamar, 2. nap már pattogtak mind kivétel nélkül. Hm. Talán nem is szeretem annyira a Manhattant... vegyes. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg vegyes, lakkból is van jó és rossz is, szemhéjpúderből is, bár ott szerencsére a jók vannak túlsúlyban... De szerintem nincs is olyan márka, ami mindenben jól teljesít. :-)

      Törlés
  4. csini ez a rúzs!!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép színe van, nagyon megszerettem az ilyen korallos árnyalatokat. Nekem eddig egy Manhattan szájfényem van, hihetetlenül intenzív színű, hidratáló összetevőkkel, imádom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, és melyik az? Általában véve elég szerény színűek, ezért most már vadászom az élénkebbeket. :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.