2013. március 28., csütörtök

Elfogyott termékeim, 10.

Hihetetlen sebességgel fogynak a termékek, részben azért, mert régóta nyitva lévő termékeket is kivégzek, részben pedig mert az állatkák mellett nem árt pl. a gyakori kézmosás. :-)


Balea tusfürdőkrém:
Nevéhez méltón viszonylag sűrű, gazdag habot adó termék, amely után még a legnagyobb hidegben is kihagyható a testápoló. Semmi extra erdei gyümölcsös illat, de néha épp az alapdolgok a legjobbak. Szeretem, vettem belőle másikat, mert limitált, és az illata miatt nem feltétlenül csak télre tudom elképzelni.

Oriflame Silk & Smooth borotválkozózselé:
Átlátszó, kissé talán túl híg, kellemes illatú, kék gél, borotválkozáshoz ideális volt, de ez a minimum egy ilyen terméknél. Mióta egy Gillette borotvahabnak eltört a nyomókája, és az egész flakon termék egyszerre távozott, inkább a tubusos termékeket részesítem előnyben. Ez is jó volt, de Avonos utódja lett.

Garnier Essentials arctisztító tonik:
Imádom. Semmi extra, de nagyon jól jön hidratálás előtt, illetve reggel, a sminkelés előtt is át szoktam kenni vele az arcom vattapamaccsal, mert úgy valahogy szebb lesz az alapozás. Nem vásároltam újra, mert most van Avonos (Avon forever!), de a jövőben még visszatérek majd hozzá.

Senses Summer Breeze tusfürdő:
Ezek a tusfürdők mostanra már teljesen átléptek nálam a kézmosó és/vagy habfürdő kategóriájába. Ennek nagyon szerettem az illatát, na meg azt, hogy nem szárította a kezem még sűrű kézmosások esetén sem. Van még belőle, szerintem azt a változatosság kedvéért majd habfürdőként használom.

Fruttini licsis-vaníliás tusfürdő:
Ezek a termékek teljes áron sajnos túl drágák, ez viszont kifutó illat volt, ezért lecsaptam rá féláron még a múlt nyáron, Palicson is ez volt velem. Nem szárít, jó az illata, csak a kupakja fura: volt rajta egy nagy, lógatós féle, amellyel zuhanyozóban felakasztható, ez a másik kis kupak pedig valójában középen szilikonos, és a rajta lévő lyukon keresztül adagolható a tusfürdő. Lényeg a lényeg: bár ez az illat már nem létezik, mindenképpen fogok még akciósan venni a termékcsaládból.

Nektek megvan/-volt valamelyik? Ha igen, mi a tapasztalat?

Ui.: A játékkal kapcsolatos e-mailekre mindenképpen válaszolok majd legkésőbb holnap este, ne aggódjatok, ha még nem ment rájuk válasz. :-)

4 megjegyzés:

  1. Garnier tonikom volt.de nem vettem ujra.anno amikor hasznàltam szerettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó kis megbízható termék, kellemes friss illattal, szerintem én is visszatérek majd hozzá, mert nincs az a más tonikokra jellemző alkoholos szaga. :-)

      Törlés
  2. Egyiket sem próbáltam még, de a licsis-vaníliás tusfürdő.. De megszagolgatnám :]

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég jó volt, de azért annyira nem extra, mint pl. a Balea Young narancsos-csokis :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.