2013. március 18., hétfő

Sleek Contour Kit és Luminous Pressed Powder

Körülnéztem a memóriakártyámon, és találtam néhány őskövület fényképet, amelyeket most szépen sorra veszek majd, és írok róluk végre.

Elsőként két olyan termék következik, amelyeket a képek készítésének időpontja alapján már egy éve használok, és jelentem, panaszra nincs okom.

Ilyen helyes kis dobozban érkezik a kontúrpaletta, a púder pedig egy picike ragasztócsíkkal van lezárva.

Természetes fényben

Vakuval

A kontúrpalettához jár egy kis útmutató is, hogy mit hova kell tenni a kívánt hatás érdekében.


A púder egy kicsi ragyogást kölcsönöz, de persze nem csillámokkal, csak valami olyasmi lesz az eredmény, mint a fénykorrektoroknál, angolul ezt „dewy finish”-nek hívják, ha valaki tudja, mi a magyar megfelelője, kérem, jelezze. Ebből kifolyólag nyáron nem használom, olyankor azért komolyabb mattításra van szükség, de ősszel-télen-tavasszal mindig ez van rajtam.

A kontúrkészlet egyik része a kontúr, amely hidegbarna árnyalat, így nem kell félni tőle, hogy bárki is narancssárga lenne tőle. Az orcám almácskája alá használom, mert rám fér a strukturálás, emellett az állnál is alkalmazom, hogy kicsit jobban elváljon az arcom és a nyakam.

A másik rész a highlighter, vagyis kiemelő, ezt ritkábban használom, az almácskák fölé, illetve a szemöldökcsont alá, semmi extra helyre, csak ahova a nagykönyv is megírja.


Természetes fényben

Vakuval

Alapvetően mindkét terméket nap mint nap használom, és mivel amúgy is legtöbbször a Rose Gold pirosítómat választom hozzá, jó választás lehet az újabb testvér, amelyben kontúr, highlighter és pirosító is van.


Természetes fényben

Vakuval

Vakuval

A termékeket a Make Up Plazától rendeltem:
Púder:
http://www.makeuplaza.com/hu/products/479/492/luminous-pressed-powder-ragyogo-kompakt-finish-puder-es-highlighter-spf15-fenyvedelemmel
Kontúrkészlet:
http://www.makeuplaza.com/hu/products/479/497/face-contour-kit-kituno-minosegu-preselt-por-arckontur-keszlet-highlighter-es-konturozo-egyben
Kontúr, highlighter és pirosító egyben:
http://www.makeuplaza.com/hu/products/479/936/face-form-arcformazo-keszlet-konturozo-highlighter-es-arcpir-3-as-paletta-4-arnyalatban

Ismeritek a fenti termékeket? Mit használtok kontúrozásra és kiemelésre?

4 megjegyzés:

  1. Tetszik a kontúr-készlet, régóta szeretnék ilyet, de félek, hogy ez a barna nekem túlontúl sötét... Vagy nem annyira?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem elég világos a bőröm, NW20-as a MAC színei szerint, és teljesen megfelel, a legutóbbi sminknél is ezt használtam:

      http://djkatybeauty.blogspot.hu/2013/03/bh-cosmetics-jenni-rivera-paletta-barna.html

      Pixiwoo-ék is ezt használják, és ők is világos bőrűek. :-)

      Törlés
  2. de jó az a púder... :D csillog XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A videóban ez volt rajtam, szerintem nagyon szép természetes csillogást ad :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.