2013. május 9., csütörtök

Drogériás zsákmány – smink és testápolás, na meg egy kendő...

A héten volt időm ellátogatni a DM-be és a Müllerbe is, és gondoltam, megmutatom, miket sikerült vásárolnom, főleg, hogy jó néhány akcióra is leltem.


A kendő a Müllerben kiabált rám, és megtetszett, a többitől eltekintve nem volt akciós, de gondoltam, megmutatom. 1500 Ft-ba került.

A két testradírt azután vettem meg, hogy kipróbáltam a Fruttini lime-os-mentás radírját, és nagyon tetszik, bár a radírozást elég enyhén végzi. Az epres valami hihetetlen álomillat, a másikon pedig őszibarackot egyáltalán nem, körtét viszont annál inkább érzek, és sokféle tusfürdőm volt már, de körtés biztosan nem. Mindkettő a Müllerből van, ahol ugyan nem akciósak, de a 895 Ft-os ár a DM 1290-eséhez képest nekem akciósnak számít. Ha isteni gyümölcsillatra vágytok a zuhany alatt, irány a Müller, ott ugyanis sokkal kedvezményesebb az áruk.

Az Alverde testvaja Eni bejegyzése után vált a vágyam tárgyává, még nem próbáltam, mert előbb ki kell fogyasztanom egy másik kézkrémet, nem szeretem, ha kettőnél több van nyitva – az ilyen kis testvajak nálam mindig kézkrém szerepét töltik be. Nemsokára eljön a mi időnk, és remélem, szeretni fogom. 50 ml-es kis kiszerelésben kapható a DM-ben, az ára 379 Ft.

A L'Oréal körömlakkok most 600 Ft/db áron kaphatók DM-ben, amennyiben párosával veszi őket az ember, ezért néhány nyári színt felpakoltam. Nagyon jó minőségű lakkok, amiket teljes áron mindig sajnálok megvenni, így viszont már egészen baráti az áruk.

A Maybelline Color Tattoo kékje, a Turquoise Forever már régóta kívánságlistás volt nálam, 1699 Ft a DM-ben, ami jó pár szár Ft-tal olcsóbb, mint a Müllerben, úgy látszik, változó, melyikbe miért érdemes beszaladni. 15%-os kuponnal még kedvezőbb volt az ára, és mivel az On and On Bronze nagy kedvenc, remélem, ez is az lesz majd.

Végül a Manhattan Supernova szemfestéket emelném ki, még el lehet kapni belőle néhányat akciós áron DM-ben, így aki teljes áron nem tudta megvenni, most kap egy esélyt, hogy megszerezze. Alig várom, hogy kipróbáljam a Color Tattoo-val együtt, amúgy pedig egy gyönyörű taupe szín is rejtőzik benne.

Emellett május 15-éig a DM-ben minden 4000 Ft feletti vásárlás esetén extra 100 pont jár a kártyára az amúgy is megadott pontok mellé.

Ti vettetek valamit mostanában akcióban, vagy szimplán jó áron? A fentiek közül megvan valamelyik termék Nektek?

33 megjegyzés:

  1. Az új Alverde testvaj nálam is listán van, a múltkor nem is tudom, végül miért nem vettem meg :/ A Turquoise Forever-re kíváncsi vagyok, milyen *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor majd mutatok színmintát a hétvégén :-)

      Törlés
  2. Istenem annak az epres testradírnak az illatát IMÁDOM! És nem is tudtam h a Müllerben ennyivel olcsóbb. :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is meglepődtem, azért ez elég durva árkülönbség, de a L'Oréal Infallible szemfestékek is 2600 Ft-ba kerülnek a Müllerben, a DM-ben pedig csak 1999-be, szóval tényleg oda-vissza megvan az árkülönbség, csak más-más termékeknél...

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Hát igen, kinek mire fókuszál rá a szeme ;-)

      Törlés
  4. A testvajat már én is rég kinéztem, csak lenne kicsit közelebb a dm. :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, de remélhetőleg nyári kiadás, és még pár hónapig megveheted majd. Már alig várom, hogy kinyithassam :-D

      Törlés
  5. Ó de jó dolgokat vettél! Főleg azok a körömlakkok..: ) Kár hogy mikor otthon voltam még nem akciózták le őket..én is beszereztem volna egyet-kettőt : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ennyire jó áron még sosem lehetett megvenni őket, viszont sajnos dátumot nem találtam, hogy meddig tart az akció :-(

      Törlés
  6. Most mar bánom a loreal lakkokat. Itt is voltak akciosak de nem vettem:-D

    VálaszTörlés
  7. Én tuti benézek majd Dm-be, Rossmannba, és lehet Müllerbe is holnap. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, ha veszel valamit, kérlek, írj róla bejegyzést :-)

      Törlés
  8. a lakkokra kíváncsi vagyok. :)
    a testvajat én is szeretem, a fruttini cuccoknak meg annyira jó illata van. :))

    VálaszTörlés
  9. Én is megvettem a testvajat, de majd az idő eldönti, hogy jól választottam-e. Illat tekintetében rosszabbra számítottam amúgy, ebből a szempontból pozitív csalódás volt. :) Ja és tök nehezen tudtam kinyitni...hiába szedtem le a matricát is, úgyis küszködtünk vele egy darabig a barátommal. Vicces volt...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, mi a gondod a testvajjal? A szétszedős jelenet jó lehetett :-D

      Törlés
  10. Áá, a testradírok nagyon jól néznek ki, de már megint ez a rohadt szemétség, hogy itt nincs Müller... :@

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, itt ugyan van, de korlátozott választékkal. Menjünk el egyszer együtt Müllerezni :-)

      Törlés
  11. Hű, én a szürke színű lakkra nagyon kíváncsi lennék, mert ott álltam az álvány előtt fél órán keresztül, hogy elhozzam vagy ne, de végül ott maradt. Lehet, ha bejövős, megvenném:).

    VálaszTörlés
  12. Válaszok
    1. Lina kérésére a szürkét tesztelem majd holnap, Téged érdekel valamelyik konkrétan? :-)

      Törlés
    2. ühümm a szürke melletti mályvás! :)

      Törlés
  13. Szuper szerzemények :) Én tegnap vettem meg az On and On Bronze Color Tattoot! :):)

    VálaszTörlés
  14. Jujj de jól mutatnak! Azt hiszem a körömlakkokra én is lecsapok, Köszi a tippet! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen, várom a beszámolót róluk a blogodon :-)

      Törlés
  15. A Fruttini körtés-barackos családból én egy kézkrémet szereztem be Joy-napokon, egyszerűen szerelmes lettem az illatába. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam az epres kézkrém talált gazdára, de elvoltam egy darabig, mire sikerült döntenem... :-)

      Törlés

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzésemet. Ha további kérdéseid adódnának, állok rendelkezésedre, csupán arra kérlek, hogy kulturált módon formálj véleményt.